Bmw gs 800
Bmw gs 800
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
agusta mv f4 2010
http://www.youtube.com/watch?v=s4kJqTiL38k
δεν είναι τέλεια;;;;
Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο, που κατέχει δύναμη ίση με το πάθος του.
ενα οποιοδηποτε motogp 990 που θα τρεξει του χρονου.
![]()
![]()
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ΑΥΤΟΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αυτη χωρις να της αλλαξω ουτε μια βιδα.
![]()
![]()
![]()
ή ίσως και ένα 998![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Ένα γκαράζ έκτασης 4 στρεμμάτων γεμάτο μηχανές κάθε είδους,χρονολογίας και μάρκας.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
η ducati 999 με αρεσει πολυ τελευταια
http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/D...r_rhs_1024.jpg
Συγνώμη κύριος....για μηχανή των ονείρων σας μιλάει το θρέντ...αυτό στη φωτογραφία είναι έργο τέχνης....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αυτη χωρις να της αλλαξω ουτε μια βιδα.![]()
Απο τότε που την είδα πρώτη φορά σε ένα περιοδικό δεν μπορούσε να βγει απο το μυαλό μου. Απο το 2004 την είχα καψούρα αλλά τα λεφτά δεν ήταν αρκετά και συμβιβαστήκαμε με το φαζερακι. Μετά απο 6 χρόνια όμως δεν αντεξα άλλο να μην το αποκτήσω έστω και μεταχειρισμένο. Ένα μήνα συμβίωσης μαζί του και δεν εχω λόγια, τρελές γραμμές απίστευτο design, τρελός έρωτας λεμε!
![]()
Πιστευω οτι η "μηχανη των ονειρων" ειναι σε αμεση συναρτηση στο ΠΟΥ θα ηθελε να κυκλοφορει και που να ζει...
στην προκειμενη περιπτωση επειδη εχω φαει ενα ψιλο-χοντρο κολλημα με 2 μερη στην αγγλια* θα γουσταρα παρα πολυ μια naked -to Monster μου με καλυπτει πληρως- αλλα λογω του μερους θα σκεφτομουν μια Royal Enfield με τα ελατηρια κατω απο το καθισμα και βολτες στα καταπρασινα τοπια της αγγλιας!
Ειναι η υπερτατη απολαυση να οδηγεις μηχανη σε χαλαρους ρυθμους!
*Devon-Sidmouth + Isle of Wight
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μια Confederate...
Wraith...
Τώρα, αν δεν στρίβει, προβλέπω σαβούρα το βράδυ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Ένα γκαράζ έκτασης 4 στρεμμάτων γεμάτο μηχανές κάθε είδους,χρονολογίας και μάρκας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
![]()
+1100...
Να αρχισω τη λιστα???
Αφου ειμαστε αρρωστοι, ΑΝ εχουμε απειρα λεφτα, ειναι δυνατον να διαλεξουμε...ΜΙΑ???
![]()
Ρε rain μας δουλεύεις? Με βάση τα όσα έχω διαβάσει για τις μετατροπές που έχεις κάνει στο δικό σου, μόνο διαφορετικά καύσιμα έχεις με αυτό στη φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτο...![]()
Sent from me using a computer.