Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ;

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ρε main, τα θες και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν? Να πλακώσω απόψε στο Δέλεαρ 2 μπύρες, ένα κλάμπ και μια ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ποικιλία και να μου πληρώσεις εσύ μετά ίσο μερίδιο? Στο Ναύπλιο "κάποιοι" είχαν ήδη σηκωθεί και εφευγαν, και το ποσό δεν είχε ακόμα συγκεντρωθεί (αναθεμα τη διαίρεση)!! Κι ένα κοριτσάκι (που έφαγε τίποτα) έβαλε από την τσέπη του τα υπόλοιπα. Αυτό είναι γυφτιά, όχι το να ντρεπόμαστε να πούμε καθένας τα δικά του. Αυτά τα ίσα μερίδια είναι για παρέες με οικειότητα.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    [B
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ LEADER ΤΟΝ "ΛΥΚΟ", ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΕΧΩΒΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ; (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ).

[/B]
    Γιατί εκεί τι είχε γίνει δεν θυμάμαι; (παντως νηστικός δεν είχα φύγει)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Γιατί εκεί τι είχε γίνει δεν θυμάμαι; (παντως νηστικός δεν είχα φύγει)
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ, ΔΙΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ.

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Σκηνικό, στην ταβέρνα του θείου μου στην Κρήτη. Γερμανοί ζευγάρι παραγγέλνουν δύο σαλάτες, δύο μπύρες και από ένα γεύμα ο καθένας (δεν θυμάμε τι). Αφού τελείωσαν φώναξαν για να πληρώσουν και ζήτησαν ξεχωριστούς λογαριασμούς:hypnotize . Μου έκανε φοβερή εντύπωση, αλλά μου είπαν ότι οι Βορειοευρωπαίοι πληρώνουν με ατομικούς λογαριασμούς ακόμα και όταν είναι παντρεμένο ζευγάρι. Για μένα αυτό είναι κατάντια, αλλά από την άλλη οι καλοί λογαριασμοί κάνουν του καλούς φίλους.

"MIA ΠΑΡΕΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ." ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.................ΕΚΕΙ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΟΝΤΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ....................ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΣΑΡΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ LEADER ΤΟΝ "ΛΥΚΟ", ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΕΧΩΒΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ; (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ).

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ............................

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ, ΠΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΑΥΡΙΟ.
    ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο POKER,O MAKRIS,O MAIN, O MHTSOS,O SF.... ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Σκηνικό, στην ταβέρνα του θείου μου στην Κρήτη. Γερμανοί ζευγάρι παραγγέλνουν δύο σαλάτες, δύο μπύρες και από ένα γεύμα ο καθένας (δεν θυμάμε τι). Αφού τελείωσαν φώναξαν για να πληρώσουν και ζήτησαν ξεχωριστούς λογαριασμούς:hypnotize . Μου έκανε φοβερή εντύπωση, αλλά μου είπαν ότι οι Βορειοευρωπαίοι πληρώνουν με ατομικούς λογαριασμούς ακόμα και όταν είναι παντρεμένο ζευγάρι. Για μένα αυτό είναι κατάντια, αλλά από την άλλη οι καλοί λογαριασμοί κάνουν του καλούς φίλους.
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ "ΤΟΣΑ ΕΣΥ".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.......
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ, ΔΙΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ.

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν κακό γιατί είμασταν μεγάλη παρέα και δεν είχα γενική άποψη. Εκεί που καθόμουν δεν νομίζω ότι κάποιος αδικήθηκε εκτός από ένα άτομο που απλά δεν θυμάμαι αν και τι έφαγε.....

Και τι μπορεί να γίνει όμως; Άμα μετράμε πόσα σβγαίνουν στον καθένα, πόσο ήπιε, πόσο το κουβέρ.... άστα να πάνε....
    και θα πληρώνουν ένας ένας; Η θα τα μαζεύει ένας και θα δίνει τα ρέστα;

Είναι λίγο πακέτο....
    kawasaki street warriors

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΑΝΤΩΝΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΑΝΤΩΝΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΡΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ............ ΤΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.............

ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΕΕΕΕΕ!!! ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΠΟΛΥ ΤΣΙΤΩΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ................

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Νομίζω ότι είναι γελοίο να πάει στις διαμάχες ή να τσαντιστεί κάποιος (εκτός και αν έχει λόγο που ανοίχτηκε το ποστ)

Από κει και πέρα, νομίζω πως μπορεί σε κάθε περίπτωση να συζητηθεί κατι τέτοιο.
    Είναι λογικό να βλέπουμε διαφορετικά κάτι τέτοια πράγματα.Δεν έχουμε όλοι τα ίδια έσοδα-έξοδα, οικογένειες κτλ.
    kawasaki street warriors

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ

Δεν ξέρω ποιός πλήρωσε τι και άλλωστε δεν έχει σημασία τώρα. Ξέρω ότι ήταν μαλακία η όλη συνεννόηση τότε, και μέσω αυτού του παραδείγματος, απλώς απαντώ στον main...

---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Δεν ξέρω ποιός πλήρωσε τι και άλλωστε δεν έχει σημασία τώρα. Ξέρω ότι ήταν μαλακία η όλη συνεννόηση τότε, και μέσω αυτού του παραδείγματος, απλώς απαντώ στον main...

ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ.

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Νομίζω ότι είναι γελοίο να πάει στις διαμάχες ή να τσαντιστεί κάποιος (εκτός και αν έχει λόγο που ανοίχτηκε το ποστ)

Από κει και πέρα, νομίζω πως μπορεί σε κάθε περίπτωση να συζητηθεί κατι τέτοιο.
    Είναι λογικό να βλέπουμε διαφορετικά κάτι τέτοια πράγματα.Δεν έχουμε όλοι τα ίδια έσοδα-έξοδα, οικογένειες κτλ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ,ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ 10-15ε ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ.

ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ , ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΤΑΒΕΡΝΑ
    ΄΄ΣΑΒΟΥΡΑΣ΄΄ ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΑΒΕΡΝΑΣ

βασικά, νόμιζα ότι ήταν εντελώς θεωρεία η συζήτηση οπότε........ τη κανά.....

Πάντως, δεν είανι κακό να συμφωνήται από την αρχή ο τρόπος πληρωμής. ολους τους απασχολεί νομίζω.... (εκτός από μένα που έπεξα τζόκερ χτες.....)
    kawasaki street warriors

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF