Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: apisteftotato

Μαρκάρει ο τυπάκος..

Ο γάτος μου ψεκάζει στα 20-30 εκατοστά ύψος τους τοίχους ο καριόλης και είναι μόλις 2,5 μηνών...

προστάτη θα εχει ρε ο σκύλος και του βγαίνει αργα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Μαρκάρι ο τυπάκος..

Ο γάτος μου ψεκάζει στα 20-30 εκατοστά ύψος τους τοίχους ο καριόλης και είναι μόλις 2,5 μηνών...
    μεγεια ο καναπές

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μαρκάρει ο τυπάκος..

Νεροπιστολο κι οταν το κανει τον ψεκαζεις. Μετα απο λιγους ψεκασμους θα το κοψει.Δοκιμασμενο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stratospr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    πόσο ήπιες μωρή χαμούρα;;;
    από το στόμα μου (ή μάλλον από το πληκτρολόγιό μου) το πήρες!!!
    Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Νεροπιστολο κι οταν το κανει τον ψεκαζεις. Μετα απο λιγους ψεκασμους θα το κοψει.Δοκιμασμενο.
    Του αφήνω το λάστιχο της βρύσης ανοιχτό και πάει και παίζει με την άκρη και την κλείνει με τα πόδια του...
    Πλένω το μπαλκόνι και γεμίζει νερό 2-3 cm και κάθετε και παίζει με τα νερά...
    Του βάζω το λάστιχο να τρέχει κάτω απο την κοιλιά και τον κάνω παπί και απλά σηκώνει το πόδι αλλά δεν φεύγει...
    :rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Του αφήνω το λάστιχο της βρύσης ανοιχτό και πάει και παίζει με την άκρη και την κλείνει με τα πόδια του...
    Πλένω το μπαλκόνι και γεμίζει νερό 2-3 cm και κάθετε και παίζει με τα νερά...
    Του βάζω το λάστιχο να τρέχει κάτω απο την κοιλιά και τον κάνω παπί και απλά σηκώνει το πόδι αλλά δεν φεύγει...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Η σιαμεζα μου βουταγε στη μπανιερα οποτε εκανα μπανιο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ωραιος ο τυπος παντως.Εχει χαρακτηρα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Η σιαμεζα μου βουταγε στη μπανιερα οποτε εκανα μπανιο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ωραιος ο τυπος παντως.Εχει χαρακτηρα.
    Δεν το έχω καταφέρει ακόμα, αλλά που θα μου πάει...

Τρέλα η δικιά σου, άσχημο μεν, αλλά βρεγμένο θα είναι όλα τα λεφτά :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF