Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: DIE Polizei

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Οταν ο αστυνομικός όμως στην χαρίζει είναι καλά........12 μήνες εκτώσεις κάνουν στις ποινές....

Αν φιλαράκι οι Ελληνες αστυνομικοί γίνονταν Γερμανοί εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    πρέπει να απαντήσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος εδώ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ...

Και μετά λέτε ότι τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακοί, ότι όλοι είναι σκατόμπατσοι κλπ. Το ίδιο δεν έκανες τώρα; Επειδή καβαλάει μηχανή είναι αλήτης, τσαντάκιας, μηχανόβιος που παραβιάζει τον ΚΟΚ συστηματικά ε;

Ας μας πει κιόλας τι γίνεται στη Γερμανία μιας και πήγε τώρα δα για τον αγώνα...

Και να προτείνω και κάτι άλλο, on-board κάμερα η οποία θα ανάβει με το που γυρίσει το κλειδί όπως ανάβουν τα φώτα. Οπότε όταν βλέπουμε την κυρά Μαρία στο δεύτερο να ποτίζει της γλάστρες να ξέρουμε...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τα κουλαδια μονο με καμια 'κατοστη πηγαινουν σε τετοιους δρομους...

γι'αυτο το συστημα ειναι να πηγαινεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με 150-160 σε επαρχιακο και σε αυτοκινητοδρομο απλα να διακτινιζεσαι...
    να δουμε τοτε ο τροχαιος θα σε ακολουθησει?? και καλυμενες φυσικα οι πινακιδες, ετσι??

ας ερθουν να το κανουν αυτο στον Αγιο,να γελασει καθε πικραμενος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

γι'αυτο το συστημα ειναι να πηγαινεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με 150-160 σε επαρχιακο και σε αυτοκινητοδρομο απλα να διακτινιζεσαι...
    να δουμε τοτε ο τροχαιος θα σε ακολουθησει?? και καλυμενες φυσικα οι πινακιδες, ετσι??

ας ερθουν να το κανουν αυτο στον Αγιο,να γελασει καθε πικραμενος...
    [/B]
    Άντε και το κάνουν, σε παίρνουν στο κυνήγι με 150-160 , φτάνουν και 200. Δυο τρία παλικάρια να τσακιστούν και να ''πετάξουν'' λόγω της καταδίωξης (και επειδη δεν θα έχουν σταματήσει για τον έλεγχο προφανώς) θα βρίζουμε τους μπάτσους που τα κυνήγησαν και θα λέμε και κρίμα τα παιδιά.

Μυαλό δεν βάζουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    πρέπει να απαντήσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος εδώ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ...

Και μετά λέτε ότι τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακοί, ότι όλοι είναι σκατόμπατσοι κλπ. Το ίδιο δεν έκανες τώρα; Επειδή καβαλάει μηχανή είναι αλήτης, τσαντάκιας, μηχανόβιος που παραβιάζει τον ΚΟΚ συστηματικά ε;

Ας μας πει κιόλας τι γίνεται στη Γερμανία μιας και πήγε τώρα δα για τον αγώνα...

Και να προτείνω και κάτι άλλο, on-board κάμερα η οποία θα ανάβει με το που γυρίσει το κλειδί όπως ανάβουν τα φώτα. Οπότε όταν βλέπουμε την κυρά Μαρία στο δεύτερο να ποτίζει της γλάστρες να ξέρουμε...

Είναι γνωστή ακόμη η επωδός των νεαρών Σπαρτιατών, που απευθυνόμενοι στο χορό των γερόντων δήλωναν: «'Αμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες», που σημαίνει: «Μα εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι», δεν θεωρώ ότι δεν κατάλαβες τι θέλει να πεί ο JZER40, εκτός και αν το έχεις στην υπογραφή σου μόνο για εντυπωσιασμό.

Χεζμεντάουα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
    Άντε και το κάνουν, σε παίρνουν στο κυνήγι με 150-160 , φτάνουν και 200. Δυο τρία παλικάρια να τσακιστούν και να ''πετάξουν'' λόγω της καταδίωξης (και επειδη δεν θα έχουν σταματήσει για τον έλεγχο προφανώς) θα βρίζουμε τους μπάτσους που τα κυνήγησαν και θα λέμε και κρίμα τα παιδιά.

Μυαλό δεν βάζουμε...

εγω πονταρω οτι θα τσακιστουν πρωτα οι μπατσοι αδερφε...ή στην καλυτερη ΔΕΝ θα ακολουθησουν.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Για πες για πες....; Να βιντεοσκοπούμε δικάβαλα v-strom με πινακίδες EA #### που κάνουν σούζες σε πεζόδρομο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Οταν ο αστυνομικός όμως στην χαρίζει είναι καλά........12 μήνες εκτώσεις κάνουν στις ποινές....

Αν φιλαράκι οι Ελληνες αστυνομικοί γίνονταν Γερμανοί εσύ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Αν κάποιος βγάζει συμπέρασμα από το παραπάνω σχόλιο/απάντηση παρακαλώ να μου εξηγήσει να καταλάβω κι εγώ, ευχαριστώ.
    Give me fuel, Give me fire

Φίλε μου χωρίς καμμιά διάθεση αντιπαράθεσης καλοκαιριάτικα εννοώ ότι αν ήσουν στην Γερμανία σίγουρα δεν θα έβλεπες αστυνομικούς να κάνουν καγκουριές ,από την άλλη όμως θα πήγαινες με τον ΚΟΚ σαν ευαγγέλιο....

Στην γερμανία και σε άλλα "πολιτισμένα" κράτη αν το όριο είναι 50 και πάς 52 την έφαγες...

Εδώ ο αστυνομικός θα πιάσει την κουβεντούλα,θα κα΄νει το σκόντο του,μπορεί να μην σε γράψει και καθόλου γιατί σε συμπάθησε και μετά αφού σε χαιρετήσει μπορεί να κάνει και την μαλακία του.......

Το γιατί το "πολιτισμένα "το έβαλα σε εισαγωγικά είναι γιατί προσωπικά δεν θα μπορούσα να ζήσω σε τέτοιο κράτος αν και καμμιά φορά σε μεμονωμένα περιστατικά ζηλεύω την αποτελεσματικότητά που έχουν.....

Το να πηγαίνουμε για 10 μέρες εξωτερικό και γυρνώντας να βρίζουμε την ελλάδα έιναι σύνηθες φαινόμενο......Για πηγαίνετε όμως να ζήσετε εκεί.....θα αντέξετε?/

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Παιδες πιθανόν να έχουμε συντομα πολλά τέτοια, δεν εχω ακουσει κάτι βεβαια, απλα σκέφτομαι οτι θα κάνουν τα πάντα για να κονομησουν λόγω του ΔΝΤ και των ελλειμάτων. Οποτε δεν θα μου φαινοταν και απιθανο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
    Είναι γνωστή ακόμη η επωδός των νεαρών Σπαρτιατών, που απευθυνόμενοι στο χορό των γερόντων δήλωναν: «'Αμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες», που σημαίνει: «Μα εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι», δεν θεωρώ ότι δεν κατάλαβες τι θέλει να πεί ο JZER40, εκτός και αν το έχεις στην υπογραφή σου μόνο για εντυπωσιασμό.

Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες κάποια πράγματα...

Ο JZER40 προσβάλει τον chris υποθέτοντας ότι κάνει συνέχεια παραβάσεις και θα έτρωγε τα πρόστιμα αβέρτα. Λες και ξέρει πως οδηγεί ή τι δουλειά κάνει και πόσα βγάζει. Εσύ τη λες σε εμένα ότι έχω για εντυπωσιασμό την υπογραφή, χωρίς να βλέπω που αντιφάσκει αυτό που έγραψα με την υπογραφή μου, πόσο μάλλον όταν λίγοι θα ξέρουν τι είναι και τι σημαίνει.
    Άμα καθόμασταν σε ένα καφέ απέναντι έτσι θα μας μιλάγατε;
    Μιχάλης Δερτούζος

και χαιρετιούνται κιόλας....Εδω θα έβριζες πρίν καν την σβήσεις...

Δεν νομίζω να πρόσβαλα κανέναν........Δεν έχω καν τετοια διάθεση....

Τώρα αν εσύ θες να βγάλεις απωθημένα και να αρχίσεις αντιπαράθεση , αλλάζει και το σταματάω εδω για να μην στην σπάσω όταν εκτονώνεσαι....

Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες κάποια πράγματα...

Ο JZER40 προσβάλει τον chris υποθέτοντας ότι κάνει συνέχεια παραβάσεις και θα έτρωγε τα πρόστιμα αβέρτα. Λες και ξέρει πως οδηγεί ή τι δουλειά κάνει και πόσα βγάζει. Εσύ τη λες σε εμένα ότι έχω για εντυπωσιασμό την υπογραφή, χωρίς να βλέπω που αντιφάσκει αυτό που έγραψα με την υπογραφή μου, πόσο μάλλον όταν λίγοι θα ξέρουν τι είναι και τι σημαίνει.
    Άμα καθόμασταν σε ένα καφέ απέναντι έτσι θα μας μιλάγατε;

Και πάλι δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, ούτε και το περιμένω δηλαδή...

Σε καφέ να καθόμασταν απέναντι ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι λέσχη εδώ φόρουμ είναι...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση περίπου στον ενάμιση χρόνο που διαβάζω εδώ μέσα είναι η αφέλεια-για να μη πω τίποτε άλλο- μερικών να δηλώνουν ιδιότητες σε ένα κατ' εξοχήν εχθρικό προς αυτούς χώρο

Χεζμεντάουα

Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
    [...]
    Σε καφέ να καθόμασταν απέναντι ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι λέσχη εδώ φόρουμ είναι...
    [...]
    Καλύφθηκα πλήρως.
    Μιχάλης Δερτούζος

Καλύφθηκα πλήρως.
    ασ' τον φιλαρακι μην ασχολεισαι. Ο απο πανω σου εχει φαει καμμια δεκαρια μπαν σ' αυτο το φορουμ με ισαριθμα νικνειμ βεβαια. Αστον να λεει οτι διαβαζει μονο εναμιση χρονο...

bavarian/frappe rider το πιασες το υπονοούμενο?

Αυτό που μου κάνει εντύπωση περίπου στον ενάμιση χρόνο που διαβάζω εδώ μέσα είναι η αφέλεια-για να μη πω τίποτε άλλο- μερικών να δηλώνουν ιδιότητες σε ένα κατ' εξοχήν εχθρικό προς αυτούς χώρο

Εσύ από ότι διαβάζω αλλάζεις νικνειμ για να μπαίνεις σε φόρουμ που θεωρείς φιλικό αλλά σε έχει μπανάρει....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Norick Abe dies in road accident
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2007, 15:45
  2. η φοβερη και τρομερη Polizei
    από div400 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2007, 13:05
  3. To die
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ