Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Θα τα καταφέρω;

Re: Re: Θα τα καταφέρω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γιατι δεν κοιτας και καποιο μονοκυλιδρο ( πχ ΧΤΧ 660...??)

Πιστευω οτι τετιοιυ τυπου μηχανακια ειναι πολυ ποιο κοντα στο ειδος διαδρομης που περιγραφεις ....!

Θα τα καταφερεις μια χαρα !!!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Θα τα καταφέρω;

Γειά σου φίλε!

Πολύ καλά τα έγραψες στο ποστ σου και θα συμφωνήσω με τα παιδιά εδώ μέσα ότι θα είσαι μια χαρά, φτάνει να υπάρχει σύνεση. Για τον εξοπλισμό βλέπεις και πέρνεις, ΑΛΛΑ πριν πάρεις το μηχανάκι πήγαινε πάρε κράνος μπουφάν και γάντια. Μην κάνεις βήμα χωρίς αυτά. Επίσης πρόσεξε λίγο το καλοκαίρι στην Κύπρο, οι θερμοκρασίες είναι πολύ ψηλές μέχρι και τις 6 το απόγευμα, οπότε πάρε ανάλαφρο μπουφάν αεριζόμενο και διάτριτα γάντια και το σημαντικότερο απόφευγε να κάνεις βόλτες τις ώρες που έχει ζέστη. Α, πολύ σημαντικές και οι μπότες/μποτάκια, διάτρητα πάντα.

Επίσης να σου πω ότι υπάρχουν καλοί δάσκαλοι οδήγησης που θα σε βοηθήσουν τουλάχιστον στα βασικά, ψάξε το.

Α και μην ξεχνάς ότι εδω πέρα ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει τους μοτοσυκλετιστές με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνοι οι οδηγοί ΙΧ.

Καλές βόλτες φίλε.

Υ.Γ. Από που είσαι?
    Chris

...
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Γειά σου φίλε!
    .

Α και μην ξεχνάς ότι εδω πέρα ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει τους μοτοσυκλετιστές με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνοι οι οδηγοί ΙΧ.

Καλές βόλτες φίλε.

Υ.Γ. Από που είσαι?
    Απο Κύπρο είμαι, η εμμονή μου στο HOrnet έγκειται στο ότι έχει up-side down πηρούνι, είναι τετρακύλινδρο που μου αρέσει ο ήχος και κινητήρας CBR600 detuned

Δάσκαλος είμαι αλλά για παιδιά...

Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον στην Κύπρο ο οποίος να μου δείξει λιγα πραγματάκια θα το εκτιμούσα

Re: Re: Re: Θα τα καταφέρω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trek1984
    Απο Κύπρο είμαι, η εμμονή μου στο HOrnet έγκειται στο ότι έχει up-side down πηρούνι, είναι τετρακύλινδρο που μου αρέσει ο ήχος και κινητήρας CBR600 detuned

Δάσκαλος είμαι αλλά για παιδιά...

Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον στην Κύπρο ο οποίος να μου δείξει λιγα πραγματάκια θα το εκτιμούσα
    Συντοπίτες είμαστε

Πάντως καλό είναι να βγάλεις κανονικό δίπλωμα. Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του δικού μου δάσκαλου, μπορείς να ψάξεις όμως στο νετ ή να ρωτήσεις σε σχολή οδηγών στην πόλη σου, σίγουρα κάποιον θα βρεις. Πάντως να ξέρεις ότι θα σου μάθουν τα πολύ βασικά, ουσιαστικά μόνο τον χειρισμό της μηχανής. Μόνος σου πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις να ενημερωθείς για τους κινδύνους που παραμονεύουν, πως αποφεύγονται κλπ.

Όταν την πάρεις να πάμε και βόλτα αν γουστάρεις
    Chris

Αν ξέρεις κάποιον ενημέρωσε με....

Φίλε ήμουν για καφέ Λευκωσία και συζητούσαμε για πιθανότητες ατυχήματος με μηχανή. Με το που φευγουμε απο την καφετέρια μας χτύπησαν απο πίσω.Ευτυχώς είμασταν σε αμάξι και οι ζημιές ήταν μόνο υλικές....
    Δεν θέλω να ξέρω τι θα γινόταν αν ήμουν πάνω στη μηχανή

Αν ξέρεις κάποιον ενημέρωσε με....

Φίλε ήμουν για καφέ Λευκωσία και συζητούσαμε για πιθανότητες ατυχήματος με μηχανή. Με το που φευγουμε απο την καφετέρια μας χτύπησαν απο πίσω.Ευτυχώς είμασταν σε αμάξι και οι ζημιές ήταν μόνο υλικές....
    Δεν θέλω να ξέρω τι θα γινόταν αν ήμουν πάνω στη μηχανή
    Τι να πεις...χρειάζεται πολλή προσοχή, να μάθεις να ψυχολογείς τον κάθε μ@λάκα και την κάθε ηλίθια. Και δεν μιλώ για απλά πράγματα που ο καθένας μπορεί να σκεφτεί. Μιλώ για καταστάσεις όπου χρειάζεται να μπεις στιγμιαία στην ψυχολογία του οδηγού.

Ένα παράδειγμα: είσαι στην πόλη και προσπερνάς αμάξια στο κέντρο του δρόμου. Κοιτάς αν υπάρχει στρίψιμο (πάροδος) στην απέναντι μεριά του δρόμου, δηλαδή στα δεξιά σου (οδηγάμε ανάποδα). Αν ναι, τότε απέφυγε να βρεθείς δίπλα από κάποιο αμάξι (δηλαδή να το προσπερνάς) την στιγμή που περνάς από την πάροδο αυτή επειδή μπορεί ο ασυνείδητος χαλαρά να στρίψει τελευταία στιγμή και χωρίς να δείξει και να σε ρίξει. Προσωπικά την γλύτωσα 2 φορές από αυτή την κατάσταση επειδή ψυχολόγησα σωστά τους οδηγούς. Εννοείται ότι αυτοί δεν χαμπαριάσαν, παρόλο που η μύτη του gsxr πρέπει κάποια στιγμή να απείχε 30εκατοστά από την πόρτα τους

...και εγώ Λευκωσία μένω
    Chris

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    δεν ερχεστε αγια ναπα για καφεδακι;
    ...οτι να'ναι...

Πήγα στην αντιπροσωπεία σήμερα.Κάπια κομμάτια στο Χόρνετ με απογοήτευσαν, πχ Τιμόνι το οποίο ήταν σιδερένιο,εξάτμιση, λεβιέδες...

Το ποδηλατάκι μου ειλικρινα έχει καλύτερα περιφεριακα απο αλουμίνιο στον τόρνο και ανθρακόνημα...
    Πληρώνεις 7000-8000 ...αξίζει;

Τα σουπερσπορτ εχουν καλυτερη κατασκευή απ ότι είδα σε όλους τους τομείς......

Πήγα στην αντιπροσωπεία σήμερα.Κάπια κομμάτια στο Χόρνετ με απογοήτευσαν, πχ Τιμόνι το οποίο ήταν σιδερένιο,εξάτμιση, λεβιέδες...

Το ποδηλατάκι μου ειλικρινα έχει καλύτερα περιφεριακα απο αλουμίνιο στον τόρνο και ανθρακόνημα...
    Πληρώνεις 7000-8000 ...αξίζει;

Τα σουπερσπορτ εχουν καλυτερη κατασκευή απ ότι είδα σε όλους τους τομείς......

7000 περίπου ναι αξίζει. Περισσότερα για το χόρνετ νομίζω είναι πολλά. Τα ss έχουν συγκεκριμένα περιφεριακά καλύτερα, αλλά δίνεις και 3-4 χιλιάρικα παραπάνω. Εξάλου για αρχάριο καλύτερα είναι να αρχίσεις από street παρά ss.

Γιατί δεν ψάχνεις και μεταχειρισμένα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    δεν ερχεστε αγια ναπα για καφεδακι;
    Να το κανονίσουμε παιδιά
    Chris

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    οποτε μπορειτε κ γουσταρετε!!!
    στειλτε κανα πμ!!!
    ...οτι να'ναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    [B

Γιατί δεν ψάχνεις και μεταχειρισμένα?

[/B]
    Το Ποδήλατο μου μου στοιχίζει γύρω στα 3500 χιλιάρικα να το πάρεις καινούριο.Ξέρω και φτιάχνω το κάθε τι που χαλάει.
    Πχ μπορεί μια ανάρτηση που κάνει 500 ευρώ να στην φτιάξω να δουλέυει σχετικα καλά για 2-3 μήνες και μετά να τα παίξει.
    Ή μπορεί ο σκελετός να είναι φαγομένος εκεί που μπαίνουν τα ποτήρια λαιμού και να το φτιάξεις προσωρινά.
    Θεωρητικά αν το φτιάξω αντέχει λίγο.. μετα αστα...

Το ίδιο και ένας καλός μάστορας μπορεί να κάνει σε ένα μηχανάκι. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Το ξέρω απο πρώτο χέρι.....
    Όσο για ποιότητα υλικών παραδέχομαι τα καθαρόαιμα χωμάτινα μηχανάκια που φαίνονται και είναι ανθεκτικά

Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι Husqvarna TE450 καινούριο στα 6000

Για μένα αντιστοιχεί σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο WRC ενω το Χόρνετ με μια σβέλτη BMW

Οι διαφορές είναι μεγάλες...

Το Ποδήλατο μου μου στοιχίζει γύρω στα 3500 χιλιάρικα να το πάρεις καινούριο.Ξέρω και φτιάχνω το κάθε τι που χαλάει.
    Πχ μπορεί μια ανάρτηση που κάνει 500 ευρώ να στην φτιάξω να δουλέυει σχετικα καλά για 2-3 μήνες και μετά να τα παίξει.
    Ή μπορεί ο σκελετός να είναι φαγομένος εκεί που μπαίνουν τα ποτήρια λαιμού και να το φτιάξεις προσωρινά.
    Θεωρητικά αν το φτιάξω αντέχει λίγο.. μετα αστα...

Το ίδιο και ένας καλός μάστορας μπορεί να κάνει σε ένα μηχανάκι. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Το ξέρω απο πρώτο χέρι.....
    Όσο για ποιότητα υλικών παραδέχομαι τα καθαρόαιμα χωμάτινα μηχανάκια που φαίνονται και είναι ανθεκτικά

Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι Husqvarna TE450 καινούριο στα 6000

Για μένα αντιστοιχεί σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο WRC ενω το Χόρνετ με μια σβέλτη BMW

Οι διαφορές είναι μεγάλες...

Φίλε δεν συμφωνώ. Θα βρεις ενα μαγαζί που θα σου δίνει εγγύηση στο μηχανάκι που θα πάρεις. Οι μοτοσυκλέτες δεν είναι τόσο ευαίσθητες όσο νομίζεις. Αν έχεις κάποιον φίλο που καταλαβαίνει 2-3 πράγματα, ακόμα καλύτερα αν είναι και μηχανικός, μπορεί εύκολα να καταλάβει αν ένα μηχανάκι μεταχειρισμένο είναι σε καλή κατάσταση για να το πάρεις. Ακόμα και ακούγοντας τον ήχο του κινητήρα και με ενα απλό test drive ένας έμπειρος καταλαβαίνει πολλά!

Το μόνο είδος που ΔΕΝ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο είναι ss επειδή ξέρω ότι οι κάγκουρες εδώ πέρα τα σκίζουν 1η-2α-3η ταχύτητα στα φανάρια

Chris

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Θα τα καταφέρω?
    από Takata Dome στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2011, 20:19
  2. Θα τα πούμε στις 06/08 πια!!
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 21:10
  3. Ποιός θα τα πληρώσει οέο?
    από emilio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 12:14
  4. Θα τα πούμε το βράδυ δέλεαρ...άραγε?
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 15:27
  5. μερικά πράγματα δεν θα τα ξαναδείς...
    από DIT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 16:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF