δε χρειαζεται! εδωσα παραγγελια να γκρεμιστουν ΟΛΕΣ οι ψαροταβερνες στη βορεια ευβοια!
δε χρειαζεται! εδωσα παραγγελια να γκρεμιστουν ΟΛΕΣ οι ψαροταβερνες στη βορεια ευβοια!
μεσα κι εγω αν γουσταρετε![]()
mike σε κερναω καφεδακι!![]()
λεφτα μου εδωσες????Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
μεσα κι εγω αν γουσταρετε![]()
mike σε κερναω καφεδακι!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
![]()
![]()
![]()
νομιζεις
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
λεφτα μου εδωσες????
σου εδωσα δεν σου εδωσα![]()
το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα
1ον
υπαρχει περιπτωση να εχουμε γυρισει στισ 5 το απογευμα γιατι δουλευω?
και
2ον
μπορειτε να ανεχτειτε στην παρεα σας ενα πραγματικο πρωταρη εστω και σε κοντινο ταξιδι σαν και αυτο?
σε περιπτωση που ειναι ολα ευνοικα για μενα εχω ηδη φουλαρει τη γριουλα μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
1ον
και
2ον
μπορειτε να ανεχτειτε στην παρεα σας ενα πραγματικο πρωταρη εστω και σε κοντινο ταξιδι σαν και αυτο?
1oν εκτος απροοπτου θα εχουμε γυρισει.(δεν τους βλεπω να ψηνονται για μπανιο οι μουχλες)
2ον η βολτα ειναι ανοιχτη για ολο τον κοσμο.ολοι οι καλοι χωρανε :wacko:
3ον ειπαμε να ισχυσει κανονικα το ρανεβου οπου θα φροντισουμε να ειμαστε ολοι με γεματα μηχανακια και εκει θα εκτιμησουμε την κατασταση με τα καυσιμα και μπορει να τροποποιηθει ισως το αρχικο σχεδιο για καπου πιο κοντα.
ετσι και αλλιως ολους πισω απο τον mike.giann μας βλεπω για οικονομικη οδηγηση
:rotflmao:
ακόμα με ερωτηματικό είναι ο ΜΙΚΕ?
άντε μωρή λουλού κανόνισε να μην έρθεις!!!
Τι σκέφτεσαι δλδ?? κουνήσου!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
1oν εκτος απροοπτου θα εχουμε γυρισει.(δεν τους βλεπω να ψηνονται για μπανιο οι μουχλες)
2ον η βολτα ειναι ανοιχτη για ολο τον κοσμο.ολοι οι καλοι χωρανε :wacko:
3ον ειπαμε να ισχυσει κανονικα το ρανεβου οπου θα φροντισουμε να ειμαστε ολοι με γεματα μηχανακια και εκει θα εκτιμησουμε την κατασταση με τα καυσιμα και μπορει να τροποποιηθει ισως το αρχικο σχεδιο για καπου πιο κοντα.
ετσι και αλλιως ολους πισω απο τον mike.giann μας βλεπω για οικονομικη οδηγηση
:rotflmao:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
που τα πουλας αυτα τα περι ''οικονομικης οδηγησης''?λες να μην σε πηραμε μπαχαρι πως τον γλυκοκοιτας?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
που τα πουλας αυτα τα περι ''οικονομικης οδηγησης''?λες να μην σε πηραμε μπαχαρι πως τον γλυκοκοιτας?![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize![]()
![]()
![]()
:a14:
![]()
:a04:
εσυ συκοφαντη περιμενω να διαλεξεις πιστα σου εχω πει![]()
τετοια λεγε του μπιλια να φοβαται να μενει πισω και θα φτασουμε καλη τεταρτη πανω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
1ον
και
2ον
φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος φίλε μου!
απλώς ο ΜΙΚΕ είναι λίγο γρήγορος στις στροφές.. κυρίως γιατί τις παίρνει με σούζα.. κόβει όμως όταν πάνω στην στροφή ανάβει τσιγάρο καθώς ξύνει τον αγκώνα του..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος φίλε μου!
απλώς ο ΜΙΚΕ είναι λίγο γρήγορος στις στροφές.. κυρίως γιατί τις παίρνει με σούζα.. κόβει όμως όταν πάνω στην στροφή ανάβει τσιγάρο καθώς ξύνει τον αγκώνα του..![]()
για το σαντουιτς που τρωει ενω τα κανει ολα αυτα γιατι δεν το γραφεις?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην τα μαρτυράς όλα!
είναι πάντως μαγικό/χάρμα οφθαλμών να τον βλέπεις να τα κάνει όλα αυτά πάνω στην στροφή!
ειδικά η εναλλαγή με σαντουιτς & κ.κόλα... με το ένα χέρι φυσικά..
![]()
και που να με δειτε να τα κανω ολα αυτα και να στελνω και μνμ στο κινητο!!!!!
επιβεβαιωνω για αυριο!! το ρεζερβουαρ γεματο βενζινη και η κατσαρολα γεματη φασολαδα!!
αυτα τα κανει μονο στις κοντινες αποστασεις.για αυριο εχει ετοιμαση να παρει μαζι του βελονες για πλεξιμο,θα μου φτιαξη ειπε ενα πουλοβερακι με το σημα της gamaha αλλα χωρης το ασορτι καπελακι γιατι εχει στροφες ο δρομος και δεν θα προλαβει να κανει και πουλοβερ και καπελο και κολατσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
μην τα μαρτυράς όλα!
είναι πάντως μαγικό/χάρμα οφθαλμών να τον βλέπεις να τα κάνει όλα αυτά πάνω στην στροφή!
ειδικά η εναλλαγή με σαντουιτς & κ.κόλα... με το ένα χέρι φυσικά..
![]()
![]()