Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: Έλληνας Ζητάς vs Γιαπωνέζο Ζητά.Video

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Αυτό είναι κατάλοιπο χούντας που έχεις φίλε..και δυστηχώς θα το περάσεις και στα παιδιά σου όπως στο πέρασαν ή όπως το έζησες αν είσαι κάποιας ηλικίας. Όταν όλοι λέμε "μπάτσοι" "κωλόμπατσοι" κτλ..και το ακούνε και οι επόμενες γενιές η διαβάζουν και οι επόμενες γενιές τι περιμένεις?Οι νέες γενιές αστυνομικών που έφαγαν και κάποια απ τα νιάτα τους στα θρανία είναι σούπερ ανώτερες απ αυτές των "μπάτσων" σαφώς και είναι φίλος σου αν δε παραβαίνεις το νόμο και φερθείς ευγενικά. Εσύ σ έναν αγενή δλδ θα είσαι κυριλέ απεναντί του?Ότι δουλειά κι αν κάνεις. Βλέπω συχνά νέα παιδιά που σαφώς κάνουν και λάθη όπως όλοι μας πάνω στη δουλειά μας (είναι κανείς αλάνθαστος εδώ?) που παίρνουν ψίχουλα για να σε φυλάνε σε κάθε αργία εκτεθιμένοι στον κάθε κίνδυνο, προπαγάνδα, θεωρία συνομοσίας, καβλώσει και τους καθαρίσει...(για να μην αναφερθώ σε VIP και μεταθέσεις). Κ όμως και μέσα σ όλα είναι και το ss τους παίρνουν το weekend και ξεδίνουν σε μότο βόλτες όπως όλοι μας και πάνω απ όλα είναι νορμάλ άνθρωποι αρκετοί απ αυτούς όπως σ όλα τα επαγγέλματα. Η μλκια του Έλληνα ήταν και θα είναι η ταμπέλα και οι κριτική στους άλλους κ όχι στον ευατό του.
    Αυτο που αναφερεις δεν ειναι καταλοιπο της χουντας, ειναι καταλοιπο της συμπεριφορας τους στις μερες μας. Οσο για το οτι εφαγαν χρονια στα θρανια και παιρνουν ψιχουλα και με φυλανε τις αργιες, συγνωμη κιολας αλλα αυτη ειναι η δουλεια τους και αυητν επελεξαν να κανουν. Αν απο την αλλη κανουν αυτη τη δουλεια απο αναγκη τοτε απλα δεν θα επρεπε. Ενα επαγγελμα-λειτουργημα το κανεις απο "μερακι" και οχι απο καθαναγκασμο. Τελος οσο αφορα την ευγενεια ενα καλος αστυνομικος πρεπει να ειναι ευγενης υπο ολες τις συνθηκες γιατι αυτο επιβαλλει η εργασια του καθως συγκεντρωνει επανω της "εξουσια".
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος
    Το ότι έφαγαν χρόνια δείχνει την παιδεία τους (και οι περισσότεροι έχουν απ τους νέους σε αντίθεση με προηγούμενες γενιές) σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το ότι δουλέυουν για ψίχουλα σε αργίες είναι και οι δουλεία τους και το έχουν αποδεχτεί..σίγουρα όμως δε θ αποδεχτούν την ταμπέλα "συγκεκριμένη φυλή" επειδή έγραψαν έναν κάγκουρα ή ένα που ήταν παράνομος. Αν δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, δε φοβάσαι αλλιώς έχεις κατάλοιπα. Αν έχεις κάτι να φοβηθείς..τότε κοίτα να το λύσεις ώστε να τους θεωρείς "φίλους σου" τους αστυνομικούς. Ένας καλός αστυνομικός είναι ευγενικός πάντα. Έχεις πέσει σε κάποιον αγενή δλδ που σε σταμάτησε και σου ζήτησε χαρτιά με χριστοκάντηλα?Εγώ πάλι όχι...

Η μήπως θεωρείς αγενή αυτόν που σ έπιασε με 200 να ρισκάρεις και άλλων ζωές να σ έστειλε στο δικαστήριο που λέει και η υπογραφή σου?

Τέσπα και μόνο που η "συγκεκριμένη φυλή" ξαφνικά έγινε αστυνομικός στο τελευταίο σου ποστ, λέει πολλά για κατάλοιπα. Γίνε προβλεπόμενος ξεπέρασε τα..και στο λάθος σου αποδέξου την ποινή που θα σου επιβάλει ο αστυ-νομικός..γιατί είναι κυρίως αυτή η δουλειά του.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Το ότι έφαγαν χρόνια δείχνει την παιδεία τους (και οι περισσότεροι έχουν απ τους νέους σε αντίθεση με προηγούμενες γενιές) σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το ότι δουλέυουν για ψίχουλα σε αργίες είναι και οι δουλεία τους και το έχουν αποδεχτεί..σίγουρα όμως δε θ αποδεχτούν την ταμπέλα "συγκεκριμένη φυλή" επειδή έγραψαν έναν κάγκουρα ή ένα που ήταν παράνομος. Αν δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, δε φοβάσαι αλλιώς έχεις κατάλοιπα. Αν έχεις κάτι να φοβηθείς..τότε κοίτα να το λύσεις ώστε να τους θεωρείς "φίλους σου" τους αστυνομικούς. Ένας καλός αστυνομικός είναι ευγενικός πάντα. Έχεις πέσει σε κάποιον αγενή δλδ που σε σταμάτησε και σου ζήτησε χαρτιά με χριστοκάντηλα?Εγώ πάλι όχι...

Η μήπως θεωρείς αγενή αυτόν που σ έπιασε με 200 να ρισκάρεις και άλλων ζωές να σ έστειλε στο δικαστήριο που λέει και η υπογραφή σου?

Τέσπα και μόνο που η "συγκεκριμένη φυλή" ξαφνικά έγινε αστυνομικός στο τελευταίο σου ποστ, λέει πολλά για κατάλοιπα. Γίνε προβλεπόμενος ξεπέρασε τα..και στο λάθος σου αποδέξου την ποινή που θα σου επιβάλει ο αστυ-νομικός..γιατί είναι κυρίως αυτή η δουλειά του.
    Δυστυχως στο ποστ σου καταληγεις σε συμπερασματα χωρις να εχεις κανενα στοιχειο. Ειμαι προβλεπομενος και ποτε δεν αρνηθηκα οπυτε θα αρνηθω λαθος μου απεναντι στο νομο. Το "συγκεκριμενη φυλη" θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για ταξιτζηδες, αρτοποιους, τραπεζουπαλληλους και δεν εχει να κανει με τη φυση του επαγγελματος ή με τη συμπεριφορα του συγκεκριμενου κλαδου. Οσο για το οτι ενα αστυνομικος ειναι ευγενης επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη απο προσωπικες εμπειριες. Το πιο απλο παραδειγμα ειναι πως 5/10 φορες σε ελεγχο ρουτινας απο μπατσους (αφου θεωρεις πως το "αστυνομικοι" λεει πολλα για καταλοιπα)
    δεν σε χαιρετουν και δεν σου μιλουν στον πληθυντικο ως οφειλουν. Και ξαναλεω δεν εχω τιποτα με το συγκεκριμενο κλαδο ουτε με το αντικειμενο της δουλειας τους. Απλα η μεγαλη πλειοψηφια τους δεν πληρει τα δικα μου κριτηρια για να χαρακτηριστουν "καλοι". Σε παρακαλω σε πιθανη απαντηση σου να μην προβεις ξανα σε συμπερασματα για το ατομο μου χωρις να εχει απολυτως κανενα κριτηριο.

ΥΓ Απο αυτο που λεω στην υπογραφη μου συμπερανες πως με επιασαν με διακοσια να ρισκαρω τις ζωες των αλλων και με εστειλαν δικαστηριο??? Η φαντασια σου καλπαζει...αξιοποιησε το...σοβαρα μιλαω!!
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος
    Γράφω παραμύθια αν θες να σου στείλω κανένα. Μόνος σου λες ότι φοβάσαι με το που τους βλέπεις, ή ψυχολογικό είναι (κατάλοιπα) ή κάτι έχεις να φοβηθείς. Τ ότι σου μιλάνε στον ένοικό 5/10 (δικά σου στατιστικά, τα δικά μου είναι μηδενικά σε νέους) δεν σημαίνει οτι θα σε πάνε και μέσα αν είσαι προβλεπόμενος.

Αυτό το προσωπικό σου στατιστικό ότι 5/10 ελέγχους δε σε χαιρετάνε και σου μιλάνε στον ενικό είναι απο νέα παιδιά ή απο καραβάνια. Έπίσης έστω οτι είναι το 50% όπως λες..(που στα δικά μου προσωπικά στατιστικά δεν είναι ούτε το 2%) χαρακτηρίζει όλο το σώμα ώς μη ευγενικό και πρέπει να μας διακατέχει φόβος με το που βλέπουμε κάποιο όργανο?

Γράφω παραμύθια αν θες να σου στείλω κανένα. Μόνος σου λες ότι φοβάσαι με το που τους βλέπεις, ή ψυχολογικό είναι (κατάλοιπα) ή κάτι έχεις να φοβηθείς. Τ ότι σου μιλάνε στον ένοικό 5/10 (δικά σου στατιστικά, τα δικά μου είναι μηδενικά σε νέους) δεν σημαίνει οτι θα σε πάνε και μέσα αν είσαι προβλεπόμενος.

Αυτό το προσωπικό σου στατιστικό ότι 5/10 ελέγχους δε σε χαιρετάνε και σου μιλάνε στον ενικό είναι απο νέα παιδιά ή απο καραβάνια. Έπίσης έστω οτι είναι το 50% όπως λες..(που στα δικά μου προσωπικά στατιστικά δεν είναι ούτε το 2%) χαρακτηρίζει όλο το σώμα ώς μη ευγενικό και πρέπει να μας διακατέχει φόβος με το που βλέπουμε κάποιο όργανο?
    Αν προσεξεις τι γραφω παραπανω μιλαω για "αγχος", αν μπορεις να το καταλαβεις καλως. το 5/10 εχει να κανει με ολους ανεξαρτητως ηλικιας. Και ξαναλεω ΔΕΝ ειναι ολοι ετσι, αλλα οι περισσοτεροι. Το κριτηριου του "καλος μπατσος" ειναι υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο μιας και δεν ειναι μετρησιμο μεγεθος. Εδω οι αποψεις μας διαφερουν. Σεβαστη η δικη σου αλλα διαφωνω. Και για να κλεισω ποτε δεν "φοβηθηκα" μπατσο πολυ απλα γιατι ποτε δεν ειχα κατι να κρυψω

ΥΓ. Αν οντως γραφεις παραμυθια ευχαριστως θα διαβαζα ενα απο αυτα
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    ...Θα αναθεωρησω μονο οταν συναντω ενστολο στο δρομο και δεν με πιανει ενα "αγχος" λες και εχω κανει κατι, αλλα θα νιωθω ανετα και θα λεω "ενας δικος μου ανθρωπος" .
    Οταν παψεις να βλεπεις αστυνομικο και να σκεφτεσαι ¨ωχ θα με σταματησει ο μπατσος¨ και πραγματικα τον δεις σα ¨δικο σου ανθρωπο¨ τοτε θα μπορεις να δεις μακρυτερα απ΄τις προκαταληψεις σου!!!
    Οσο σκεφτεσαι ετσι παντα θα νιωθεις πως εισαι το θυμα,ο ανυπερασπιστος πολιτης κι ο αστυνομικος ¨ο μαμαω της γειτονιας¨ οπως λες...

Φιλικα ε?μην αρχισουμε να γραφουμε σεντονια παλι...
    :smilea:
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Οταν παψεις να βλεπεις αστυνομικο και να σκεφτεσαι ¨ωχ θα με σταματησει ο μπατσος¨ και πραγματικα τον δεις σα ¨δικο σου ανθρωπο¨ τοτε θα μπορεις να δεις μακρυτερα απ΄τις προκαταληψεις σου!!!
    Οσο σκεφτεσαι ετσι παντα θα νιωθεις πως εισαι το θυμα,ο ανυπερασπιστος πολιτης κι ο αστυνομικος ¨ο μαμαω της γειτονιας¨ οπως λες...

Φιλικα ε?μην αρχισουμε να γραφουμε σεντονια παλι...
    :smilea:
    παντα φιλικα
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος
    Αν και ΚΤΜας ο παραπάνω που τους σιχένομαι μέχρι να πάρω το δικό μου..

+990

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αν και ΚΤΜας ο παραπάνω που τους σιχένομαι μέχρι να πάρω το δικό μου..

+990
    Αν και σκουτερας(που δε θα γινει ποτε μοτοσυκλετιστης) τσακω 2 ...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    Υγεία

Μοτοσυκλετιστής είμαι είπαμε..απλά εσύ δεν είσαι σκουτεράς..(το 950 που κατατάσεται?) είσαι μοταρδοκάγκουρας..

χμμμμμμμμμμμμ...σωστος μπατσος εεεεεεε?????καπου στην Ισπανια σε επαρχιακο δρομο....μια λωριδα ανα κυκλοφορια...2 μοτοσυκλετιστες μπατσοι....1 νταλικα...3 αυτοκινητα....και ενας μαλακας που τους βλεπει απο μακρυα και πλησιαζει οσο πιο αργα γινετε...φτανουνε στο πρωτο αυτοκινητο...ο πρωτος βγαζει φλας και προσπερναει το πρωτο αυτοκινητο και ξαναμπαινει στην λωριδα του...περναει το δευτερο και ξαναμπαινει...αφου εχουν 2 αυτοκινητα διαφορα ξεκιναει ο δευτερος και κανει την πρωτη προσπεραση...καπως ετσι εγινε ολη η διαδικασια μεχρι να περασουν και το φορτηγο...παντα ενας ενας και ποτε συγχρονος...εντωμεταξυ ο μαλακας εχει φτασει πισω απο το αυτοκινητο πριν την νταλικα και με το που βλεπει τον δευτερο να κανει προσπεραση στην νταλικα βγαζει το φλασακι του και τα περναει και τα 2 σουβλακι και βρισκετε πισω απο τον δευτερο αστυνομικο...αυτος τον αντιλαμβανετε και του κανει ενα νοημα με το χερι σαν οχι δεν προσπερναμε ετσι...μετα απο 10 χλμ βγαζουν φλας στα ορια καποιου χωριου και επιστροφη για την περιπολια με αναποδη φορα...η ωρα 3 το μεσημερι με 45 βαθμους (ανεταααααααααααα) και με φουλ στολη/εξοπλισμο (μποτες/υφασματινο παντελονι/πουκαμισο/γραβατα η κατι τετοιο/σακακι/γαντια)...

καληνυχτα σας...

υ.γ. μαλλον γλυτωσα τον ελεγχο/κληση επειδη με ειδαν μετα μπαγκαζια και θα με λυπηθηκαν να λιωνω μεσα στην δερματινη στολη...
    υ.γ.2 ολος ο δρομος ηταν μια ευθεια με ορατοτητα 9869869658578 χλμ και με σχεδον κανενα αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αχου...

τι αγαπημενα θεματα καλοκαιριατικα....

to batsou or not to batsou

sex(ta)spir

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Και ποια ειναι αυτα τα ¨κριτηρια του καλου μπατσου¨??
    Ειλκρινα θαθελα να μαθω...
    Να πω αυτα που ειναι η δικη μου εμπειρια. Να μην περνουν τα κοκκινα 70% μες το νερο.

Να μαθουν να οδηγουν της μοτοσυκλετες και τα αυτοκινητα τους. Δε ξερουν. ενα 30% μες το νερο.

Να μην κανουν καγκουριες μονο οι μπατσοι με τις μηχαναρες τους και να σταματανε οποιον αλλο ανοιξει το γκαζι , να μην πιανουν ολο το πλατος του δρομου. να σεβονται τους οδηγους, να μαθουν να διαχειριζονται την εξουσια που χουν. Να μας ενημερωνουν για τα δικαιοματα μας και να τα σεβονται. Να αφησουν τα οπλα τους τουλαχιστο το 70%, δε τα χρειαζονται στα περισσοτερα καθηκοντα τους. Τα οπλα σκοτωνουν αμα πιεσεις λιγο παραπανω τη σκανδαλη. Εμενα μου χαν κολησει mp5 στο κεφαλι ,και ηταν τοσο αδαης ο μπατσος που τρομαξε κι τρανταξε το οπλο. Λοιπον τα οπλα χρειαζονται τρομερη εκπαιδευση, εμπειρια, ωριμοτητα και "κωδικα" Δεν ειναι για παιδακια. Κι ουτε πανε σε πολεμο. αυτοι που ειναι ικανοι να χουν τα οπλα τους.
    Εχω συναντησει και τυπικους και σωστους φυσικα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Να πω αυτα που ειναι η δικη μου εμπειρια. Να μην περνουν τα κοκκινα 70% μες το νερο.

Να μαθουν να οδηγουν της μοτοσυκλετες και τα αυτοκινητα τους. Δε ξερουν. ενα 30% μες το νερο.

Να μην κανουν καγκουριες μονο οι μπατσοι με τις μηχαναρες τους και να σταματανε οποιον αλλο ανοιξει το γκαζι , να μην πιανουν ολο το πλατος του δρομου. να σεβονται τους οδηγους, να μαθουν να διαχειριζονται την εξουσια που χουν. Να μας ενημερωνουν για τα δικαιοματα μας και να τα σεβονται. Να αφησουν τα οπλα τους τουλαχιστο το 70%, δε τα χρειαζονται στα περισσοτερα καθηκοντα τους. Τα οπλα σκοτωνουν αμα πιεσεις λιγο παραπανω τη σκανδαλη. Εμενα μου χαν κολησει mp5 στο κεφαλι ,και ηταν τοσο αδαης ο μπατσος που τρομαξε κι τρανταξε το οπλο. Λοιπον τα οπλα χρειαζονται τρομερη εκπαιδευση, εμπειρια, ωριμοτητα και "κωδικα" Δεν ειναι για παιδακια. Κι ουτε πανε σε πολεμο. αυτοι που ειναι ικανοι να χουν τα οπλα τους.
    Εχω συναντησει και τυπικους και σωστους φυσικα
    καλα εισαι μαλακας ρε κωστα???

αυτοι που περιγραφεις δεν ειναι αστυνομια ρε.η ιεραποστολικη διακονια της ελλαδας ειναι!!!

δεν ηξερα οτι εισαι θρησκος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    χμμμμμμμμμμμμ...σωστος μπατσος εεεεεεε?????καπου στην Ισπανια σε επαρχιακο δρομο....μια λωριδα ανα κυκλοφορια...2 μοτοσυκλετιστες μπατσοι....1 νταλικα...3 αυτοκινητα....και ενας μαλακας που τους βλεπει απο μακρυα και πλησιαζει οσο πιο αργα γινετε...φτανουνε στο πρωτο αυτοκινητο...ο πρωτος βγαζει φλας και προσπερναει το πρωτο αυτοκινητο και ξαναμπαινει στην λωριδα του...περναει το δευτερο και ξαναμπαινει...αφου εχουν 2 αυτοκινητα διαφορα ξεκιναει ο δευτερος και κανει την πρωτη προσπεραση...καπως ετσι εγινε ολη η διαδικασια μεχρι να περασουν και το φορτηγο...παντα ενας ενας και ποτε συγχρονος...εντωμεταξυ ο μαλακας εχει φτασει πισω απο το αυτοκινητο πριν την νταλικα και με το που βλεπει τον δευτερο να κανει προσπεραση στην νταλικα βγαζει το φλασακι του και τα περναει και τα 2 σουβλακι και βρισκετε πισω απο τον δευτερο αστυνομικο...αυτος τον αντιλαμβανετε και του κανει ενα νοημα με το χερι σαν οχι δεν προσπερναμε ετσι...μετα απο 10 χλμ βγαζουν φλας στα ορια καποιου χωριου και επιστροφη για την περιπολια με αναποδη φορα...η ωρα 3 το μεσημερι με 45 βαθμους (ανεταααααααααααα) και με φουλ στολη/εξοπλισμο (μποτες/υφασματινο παντελονι/πουκαμισο/γραβατα η κατι τετοιο/σακακι/γαντια)...

καληνυχτα σας...

υ.γ. μαλλον γλυτωσα τον ελεγχο/κληση επειδη με ειδαν μετα μπαγκαζια και θα με λυπηθηκαν να λιωνω μεσα στην δερματινη στολη...
    υ.γ.2 ολος ο δρομος ηταν μια ευθεια με ορατοτητα 9869869658578 χλμ και με σχεδον κανενα αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα...
    Last year στο Texas. Αν ποτε δεις εδω τετοιο σεναριο τραβα το βιντεο να το κανουμε ντοκυμαντερ...ειδος προς εξαφανιση λεμε ντε
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. video car vs bike - Freddie Spencer
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 00:07
  2. M5 Vs GSXr600 video....
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3