κι εγω με το pulvo εχω αριστη σχεση.....εχω ενα καψιμο απ το 2007 που δεν θα φυγει ποτε μου ειπαν και ενα απο το 2009.....φετος τιποτα μη με ματιασω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κι εγω με το pulvo εχω αριστη σχεση.....εχω ενα καψιμο απ το 2007 που δεν θα φυγει ποτε μου ειπαν και ενα απο το 2009.....φετος τιποτα μη με ματιασω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε μια αλοιφή σε μαύρο κουτάκι που κάνει για εγκαύματα. Θα σου φτιάξει το έγκαυμα σε λίγες ημέρες και δεν θα αφήσει και σημάδι. Δεν θυμάμαι το ονομά της ρε γαμώτο. Τετοια βάζουμε στην δουλειά σε εγκάυματα πολύ μεγάλα κιόλας και επουλώνει απίστευτα πολύ.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
θα τους ρωτήσω, ευχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε μια αλοιφή σε μαύρο κουτάκι που κάνει για εγκαύματα. Θα σου φτιάξει το έγκαυμα σε λίγες ημέρες και δεν θα αφήσει και σημάδι. Δεν θυμάμαι το ονομά της ρε γαμώτο. Τετοια βάζουμε στην δουλειά σε εγκάυματα πολύ μεγάλα κιόλας και επουλώνει απίστευτα πολύ.
Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο, που κατέχει δύναμη ίση με το πάθος του.
περαστικα...
υ.γ.για κενεναν λογο μην "αφησεις" τα καπρι...:a07:
frankly my dear, i dont give a damn...
δοκιμασε και την helixderm,ειναι αρκετα καλη για εγκαυματα...ειναι σε ενα κοκκινο κουτακι
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
oulodent
κάνει καλό στην τερηδόνα και στην ουλίτιδα !!!![]()
![]()
Αυτη κάνει επούλωση τραυμάτων. Δεν κάνει καλή δουλειά στα εγκαύματα. Ρε γαμωτο δεν θυμαμαι το ονομα της αλοιφής με τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
δοκιμασε και την helixderm,ειναι αρκετα καλη για εγκαυματα...ειναι σε ενα κοκκινο κουτακι
Ελπίζουμε (βάσιμα) ότι θα το θυμάται ο φαρμακοποιός.Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Αυτη κάνει επούλωση τραυμάτων. Δεν κάνει καλή δουλειά στα εγκαύματα. Ρε γαμωτο δεν θυμαμαι το ονομα της αλοιφής με τιποτα.![]()
Σε ένα σημάδι από εξάτμιση που έχω από το 1990 θα κάνει τίποτα???![]()
Dura lex, sed lex.
KelosoftΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Accipere quam facere praestat injuriam
Βetadine cream.
Αριστη.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ναι θα το παστώσει με κρέμα και θα φάινεται άσπρο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ελπίζουμε (βάσιμα) ότι θα το θυμάται ο φαρμακοποιός.![]()
Φυσικά και όχι γιατί έχει ήδη γίνει επούλωση του σημείου με ουλώδη ιστό οπότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Μονο με πλαστική επέμβαση αυτό πια.
paramedic,εχω βασιμες υποψιες οτι κανει και για εγκαυματα και οχι μονο για ελκη για παραδειγμα
![]()
bepanthol.
ευχαριστώ όλες και όλους!! δεν θα πεθάνουμε κιόλας, σημαδάκια !!![]()
Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο, που κατέχει δύναμη ίση με το πάθος του.