Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 118

Θέμα: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κατηγορία πρώτη....απείθια κατά αρχής. (ποινικό---επισύρει αυτόφωρο)
    ***μπορεί να προστεθεί εδώ και επίθεση κατά αστυνομικού (εκεί να δείς γλέντια)!!*****
    Κατηγορία δεύτερη... επικίνδυνη οδήγηση. (διοικητική ποινή)
    Κατηγορία τρίτη... απόκρυψη πινακίδος. (διοικητική ποινή).
    Κατηγορία τέταρτη.. πιθανή πρόκληση ατυχήματος (διοικητική ποινή).

και αφού τελειώσουν αυτές, κάνουν και μια έρευνα στο ποινικό μητρώο να δούν τι και αν εκκρεμεί. Αν δεν υπάρχει κάτι... συγχαρητήρια... μόλις το απέκτησαν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Ο δεύτερος ποιος είναι??

Αν είναι κλεμένο εννοείς το μηχανάκι? Κατάλαβα.
    Εσυ και η μηχανη σου.
    Keep spamming!!!:a13:

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Κατι πηγα να γραψω αλλα δεν...
    ...και γω ρε κωστα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Με όσους γνωστούς μου μηχανόβιους συζητάω, όλοι μου λένε πως δεν σταματάνε σε κανένα μπλόκο και απλά φεύγουν. 4 γνωστούς έχω με gsxr 1000 και όσα χρόνια τις έχουν, όπου και αν πηγαίνουν, δεν έχουν φορέσει ποτέ τις πινακίδες τους. Η αστυνομία τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Ξεκινάει για κυνηγητό, ή δεν ασχολείται? Και στα διόδια το ίδιο μου λένε. Πως ποτέ δεν πληρώνουν και φεύγουν μόλις περνάει αυτοκίνητο. Η απορία μου είναι αν η αστυνομία (για την Ελλάδα, όχι εξωτερικό) κυνηγάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και αν αποφασίσει να κυνηγήσει, θα πιάσει τον κάτοχο με το 1000, ή δεν θα προλάβουν ούτε να βάλουνε μπροστά και το gsxr θα έχει εξαφανιστεί? Δεν μιλάω για μέσα στην πόλη. Εθνικές οδούς, επαρχιακούς δρόμους. διόδια-αυτοκινητόδρομους.
    Παιδί μου τι ρωτάς και τι γράφεις;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Παιδί μου τι ρωτάς και τι γράφεις;
    Πες μου σε τι θέλεις επεξήγηση. Νομίζω είναι πανεύκολο να αντιλειφθείς τα γραφόμενα μου. ...
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Πες μου σε τι θέλεις επεξήγηση.
    Σε τίποτε φίλε μου...
    Ρητορικό το ερώτημα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Είτε είναι σωστό, είτε όχι, είναι μία πραγματικότητα ότι πολλοί από εμάς δεν σταματάνε στα μπλόκα. Δεν συζητάμε σε αυτό το συγκεκριμένο thread αν συμφωνούμε, ή όχι με αυτή την πράξη, αλλά συζητάμε το τι γίνεται σε μία τέτοια περίπτωση και αν η αστυνομία πραγματικά θελήσει να πιάσει αυτόν που δεν σταμάτησε, αν θα τα καταφέρει. Απλά αυτό.

Φιλικά πάντα.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Είτε είναι σωστό, είτε όχι, είναι μία πραγματικότητα ότι πολλοί από εμάς δεν σταματάνε στα μπλόκα. Δεν συζητάμε σε αυτό το συγκεκριμένο thread αν συμφωνούμε, ή όχι με αυτή την πράξη, αλλά συζητάμε το τι γίνεται σε μία τέτοια περίπτωση και αν η αστυνομία πραγματικά θελήσει να πιάσει αυτόν που δεν σταμάτησε, αν θα τα καταφέρει. Απλά αυτό.

Φιλικά πάντα.
    θα τα καταφέρει
    απλά

εχει πολους αστυνομικους εδω μεσα;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    εχει πολους αστυνομικους εδω μεσα;
    Έχεις hayabusa εσύ, θα ξεφύγεις. ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αντε να γραψω...

Λοιπον φιλε, για να μην σταματησει κανεις σε μπλοκο της τροχαιας δυο λογοι υπαρχουν...

1) Να ανηκει στην ευγενη ταξη των σεσημασμενων κακοποιων, ναρκεμπορων κτλ-κτλ

2) Να μη σταματησει απο "αποψη" (ολοι οι μπατσοι ειναι μο*νια κτλ-κτλ)

Σε οτι αφορα στο 1) οκ, απο τη μια το καταλαβαινω, ειναι ενα αναγκαιο κακο του "επαγγελματος"
    Σε οτι αφορα στο 2) ομως πρεπει να εισαι πολλα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΡΕΤΙΝΟΣ για να εχεις καταληξει σε αυτη τη συμπεριφορα χωρις κανενα προφανη λογο...

Τρεχεις σε δημοσιους δρομους; δεν εχεις διπλωμα, ασφαλεια, πινακιδα; ε εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι παρ΄ ολο που στη περιπτωση 1) ρισκαρεις με ενα μεγαλο κερδος, στη περιπτωση 2) ρισκαρεις χωρις κανενα απολυτως οφελος...

Χρηισμο να δουμε το γραφημα του ΚΡΕΤΙΝΟΥ - ΜΑΛΑΚΑ - ΗΛΙΘΙΟΥ σε αυτο το σημειο και πες μου μετα απο ωριμη σκεψη σε ποια κατηγορια ανηκουν οι γνωστοι σου:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	501 
Μέγεθος:	67,6 KB 
ID:	205371

Έχεις hayabusa εσύ, θα ξεφύγεις. ...

εγω μεχρι 40 παω...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    επίσης να σε παραπέμψω εδώ :

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=104532 (1ο post)
    Επειδή το κάθε τυχαίο μπλόκο τροχαίας είναι ακριβώς το ίδιο με ολόκληρη την μηχανοκίνητη αστυνομική δύναμη της Αττικής, Πέμπτη βράδυ, στην παραλιακή. Δε θα μπορούσα να σκεφτώ πιο εύστοχο παράδειγμα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Κοίτα εξαρτάται... άμα έχεις κάνει φόνο πριν θα 'λεγα να μην σταματήσεις...

Στις υπόλοιπες των περιπτώσεων, ε μάλλον θα 'τανε καλό να σταματήσεις. Ας πούμε ότι ρισκάρεις πολύ περισσότερα από όσα θα κερδίσεις (αν και δεν πρέπει να είναι αυτός ο λόγος που σταματάς). Σου λέω εγώ ότι γλιτώνεις 20 κλήσεις και την 21η τρως στο κ0λ0 του αυτόφωρο. Συν ότι ρισκάρεις να τρακάρεις, αν τρακάρει κάποιος από αυτούς που σε κυνηγάνε, δεν ξέρω τι ισχύει νομικά, αλλά μάλλον θα φταις κι εσύ, χάνεις το μηχανάκι κλπ.

Το ότι ρωτάς σημαίνει ότι μάλλον την ψυλλιάζεσαι ότι οι φίλοι σου δεν κάνουν σωστά που την κοπανάνε. Και με το μπαρδόν κιόλας αλλά ότι 4 φίλοι σου έχουν gsxr1000 χωρίς πινακίδα μου λέει δυο πράγματα για τα συγκεκριμένα άτομα (που φυσικά μπορεί να είναι και λάθος).

Για τα διόδια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χαιρέτα την ταμία, χαιρέτα και την αστυνομία και φύγε κύριος. Υπάρχει σχετικό θέμα.

Υ.Γ.: την πινακίδα γιατί να την έχεις μόνιμα βγαλμένη; Παρανομείς από άποψη; (όχι εσύ, ο καθένας) Και στην τελική κάθε φορά που καβαλάς είσαι έτοιμος για κυνηγητό στο επόμενο τετράγωνο;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 12:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 12:50
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ