Καλημέρα και από μένα. Ωραία η παρέα όπως και ο χώροςΘα τα ξαναπούμε σίγουρα κάποια Δευτέρα
Καλημέρα και από μένα. Ωραία η παρέα όπως και ο χώροςΘα τα ξαναπούμε σίγουρα κάποια Δευτέρα
Me gusta la moto, me gustas tu....
καλημέρα .. πράγματι ήτανε μια πολύ καλή κουβεντο-καφεδο-μπυρο-σοκολατο-παρέα .. όποτε μπορείς και θέλεις, galle.
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Μέσα και εγώ για Δευτέρες Δελεαρ!!!
τεσπα, Αλσος...
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
έχω την αίσθηση, ότι μάλλον ο ερχομός μου ξαναζωντανεύει τις πρώτες συναντήσεις σε αυτό το σημείο. Ίσως τελικά το «JimBar», «Παππούς», Δημήτρης, Τζίμης και ότι έχει να κάνει με μένα να συνδέεται με αυτό το καφέ. Ίσως και αν είχα δικό μου καφέ, πάλι σε αυτό το σημείο θα το ήθελα. Τέλος πάντων. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από αυτό το σημείο, όπως επίσης και πολύ οδυνηρές. Αλλά οι καλές υπερτερούν.
Πράγματι (και εμένα) μου είναι πολύ δύσκολο να το μετονομάσω «Άλσος», η συνήθεια βλέπεις, αλλά πρέπει να μπορούμε να κατανοούμε ότι «Δέλεαρ» σημαίνει «Άλσος» ή και το αντίστροφο.Μέσα και εγώ για Δευτέρες Δελεαρ!!! .. τεσπα, Αλσος..
Επίσης, από 16 Αυγούστου, θα υπάρχει η πιθανότητα για WiFi internet (Forthnet). Άρα όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να φέρουν NetBook-ια και Λαπιτόπια (Laptop) ..
για να μη χαθεί ούτε λεπτό spammingΑρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
Επίσης, από 16 Αυγούστου, θα υπάρχει η πιθανότητα για WiFi internet (Forthnet). Άρα όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να φέρουν NetBook-ια και Λαπιτόπια (Laptop) ..![]()
αν αυτό μπορεί, Λεωνίδα, να καλύψει κάποιους, ίσως, αλλά αν ζήτησα την «πρόσβαση» για το moto.gr από την διεύθυνση, είναι απλά για να μην χάνουν «επαφή» κάποιοι που ίσως εκείνη την ώρα θα περίμεναν να «δούνε / ενημερωθούν» για κάποια απάντηση σε Χ ποστ η, γενικά.
Έτσι και αλλιώς η διεύθυνση διαθέτει internet αλλά δεν θα ήτανε ασύρματη η πρόσβαση. Διαθέτει έναν χώρο λοιπόν με κάποια PC γι’αυτό το θέμα.
Για περαιτέρω .. από κοντά!
Ααα. Καλημέρα μας ..![]()