Υπάρχουν εργαλεία αφαίρεσης-σύσφιξης για το φίλτρο που έχουν τετράγωνη υποδοχή για να κουμπώσει το δυναμόκλειδο (χωρίς καρυδάκι).Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
...Το φιλτρο αυτο πως θα το σφιξω με δυναμοκλειδο ρε παιδια?Αφου δεν βιδωνει με κλειδι...
[/B]
υ.γ. dukeandthecity το λες από πάνω, sorry τώρα το είδα.
ναι...ξεχασα οτι το ρημαδι σου εχει ξηρο...τα ιδια ισχυουν παντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πιο καρτερ ρε ?!![]()
Στον σκελετο ειναι αυτο το φιλτρο...Τις βιδες στο καρτερ με δυναμοκλειδο τις εσφιξα...
Το φιλτρο αυτο πως θα το σφιξω με δυναμοκλειδο ρε παιδια?Αφου δεν βιδωνει με κλειδι...
Εσυ βεβαια παιζει να θες να με πανικοβαλλεις κιολας ...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ "ΠΑΞΙΜΑΔΙ"...Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Υπάρχουν εργαλεία αφαίρεσης-σύσφιξης για το φίλτρο που έχουν τετράγωνη υποδοχή για να κουμπώσει το δυναμόκλειδο (χωρίς καρυδάκι).
υ.γ. dukeandthecity το λες από πάνω, sorry τώρα το είδα.![]()
![]()
![]()
O μονος τροπος για να μπει και να βγει ειναι με το εργαλειο που εχει μια λαμα που σφιγγει γυρω απο το φιλτρο...
Παπαρολογίες ρε πστ μου για τα μπουρδέλα σας. Τι δυναμόκλειδο και αηδίες με το χεράκι το σφίγγουμε. Μέχρι τέρμα και μετά προσπαθούμε για κάτι παραπάνω 1/6 της στροφής είναι ΟΚ. Τώρα που όλοι σας ευαγγελίζεστε τα μανουάλια κι εγώ ο πορνόγερος πάντα σφίγγω με το χέρ, πιθανά να είστε φουσκωτοί τούμπανοι και να γαμάτε τα πάσα στις βίδες χα χαχα. Φίλτρο λαδιού είναι ρε γαμώτο δεν είναι καπάκι κεφαλής. Και αν το έχεις σφίξει αρκετά παραπάνω και δεν ξεκουμπώνει με καμία δύναμη στην επόμενη αλλαγή, παίρνεις ένα μακρύ κατσαβίδι και το τρυπάς από την μία πάντα στην άλλη και τσούπ να το εργαλείο για να το ξεβιδώσεις (τρυπάει εύκολα με δυό σφαλιάρες , Αλουμίνιο είναι). Το μόνο κακό είναι ότι θα γεμίσεις λάδια από αυτά που κρατάει μέσα του.
Τώρα για τα λάδια που λες Θωμάκο, το χρώμα δεν είναι κριτήριο, γιατί τα λάδια έχουν απορρυπαντικό και καθαρίζουν τον κύλινδρο στο πέρασμά τους, οπότε μετά από 150 - 200 χλμ είναι μαύρα.
Για πες γιατί τα Τορκο είναι καλύτερα από τα ΜΟΤΟΥΛ που βάζω εγώ αν είναι κι εγώ να τ' αλλάξω.
BTW που χάθηκες ρε μαλάκα?
Πάλι κωλ@ρ@κια φωτογραφίζεις??
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Βαλτα και θα μου πεις εσυ μετα τις εντυπωσεις...Ο καθενας βγαζει δικα του συμπερασματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Για πες γιατί τα Τορκο είναι καλύτερα από τα ΜΟΤΟΥΛ που βάζω εγώ αν είναι κι εγώ να τ' αλλάξω.
![]()
Δουλευω ολη μερα ρε μλκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
BTW που χάθηκες ρε μαλάκα?
![]()
Κατεβαινω Πατρα 24-25 του μηνα...![]()
re kamene upomonh...opws ta vlepw ta pragmata an ola pane opws upologizw se ligo kairo 8a sou lew egw pws na ftiaxneis to rimadi sou
:a13: