Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 156

Θέμα: Τσαμπουκάδες και τσακωμοί πάνω σε τροχούς

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    σε αναλογο περιστατικο δικο μου πριν 4 χρονια, μετα απο βρισιμο διοτι 2 φορες μου εκλεισε το δρομο το ιδιο αυτοκινητο, αφου βριστηκαμε εκοψε εν κινηση το τιμονι και πηγε να με πεταξει κατω... δεν επεσα απο τυχη αλλα μου εχει χαραχτει στη μνημη και δε θα το ξεχασω ποτε....

εβαλα μυαλο

η λυση ειναι μια = αμυντικη οδηγηση και συμπεριφορα....

If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πέτρα και σπασμένο παρμπριζ

Και δεν είμαι πιστιρικάς 18 είμαι πατέρας 2 παιδιών 43 χρονών, αλλά ρε φίλε πέτρα μπας και βάλει μυαλό γιατί νομίζει ότι με το κτήνος που οδηγάει είναι άτρωτος.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

..και υγρά φρένων κάνουν δουλεια, σε ουρανό και καπό...:a13:

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Έχει γεμίσει ο κόσμος με μαλάκες, τι να πεις.
    Αλλά ...
    Έχω μία και μοναδική προτεραιότητα στο δρόμο. Να γυρίσω στο σπίτι μου και στην οικογένεια μου ασφαλής, κάτι που μαθηματικά βέβαιο είναι ότι δεν θα γίνει αν μπινελικώνω τον κάθε καραγκιόζη στο δρόμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    Το κουτάκι έχει πάνω τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Θα την έτρωγε δηλαδή και για ρύπανσυ περιβάλοντος.
    edo den koitane ta apotypomata an sou anoixoun to spiti re file 8a asxoli8oun me thn coca cola?poly csi vlepeis

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ότι λέει ο TristanVogt... τα αποτυπώματα θα μπούν σε διαδικασία ελέγχου μόνο αν υπάρχει κακούργημα...(φόνος, κλοπή κτλ.. ). Αν θες μπορείς να κάνεις μια μήνυση για το συμβάν και το οτι μάλλον προσπάθησε να σε ρίξει με το Ι.Χ. του καθώς και για εξύβριση και επίθεση.. το ίδιο μπορεί να κάνει και αυτός βέβαια για τα δύο τελευταία.

Αυτά αν θες να το τραβήξεις... γενικά όμως ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να μην τσακώνεσαι καθώς τα ντουλαπάκια σε "θηρία" μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες "εκρηκτικές" εκπλήξεις και αίντε μετά να καθαρίσεις.

Γενικά αμυντική οδήγηση.. και σίγουρα θα σου προκύψει ο μαλάκας... απλά κάνε και εσύ τον μαλάκα όσο σε παίρνει και γύρνα στο σπιτάκι σου να δείς τους δικούς σου ανθρώπους σώος και αβλαβής. Αν θες ντε και καλά να τον τυρρανήσεις, παίρνεις ενα τηλέφωνο επιτόπου στην τροχαία και λές οτι είδες Jeep με μαύρα τζάμια να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς (δίνεις και πινακίδα) και σου φάνηκε ο οδηγός επηρρεασμένος απο κάποια ουσία... Αυτό αρκεί!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
    Έχει γεμίσει ο κόσμος με μαλάκες, τι να πεις.
    Αλλά ...
    Έχω μία και μοναδική προτεραιότητα στο δρόμο. Να γυρίσω στο σπίτι μου και στην οικογένεια μου ασφαλής, κάτι που μαθηματικά βέβαιο είναι ότι δεν θα γίνει αν μπινελικώνω τον κάθε καραγκιόζη στο δρόμο.
    Αυτό είναι το Α και Ω :a19:
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Παλαιό μέλος
    Αν ηταν να παιρνουν αποτυπωμα απο καθε κουτακι που καποιος ισχυριζεται οτι του το πεταξε καποιος αλλο κλαφτα...

Γενικοτερα ειναι χαζο να μαλωνεις στο δρομο και εκτος απο χαζο ειναι και ανωριμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Μην τσακώνεστε στο δρόμο.
    Δεν ξέρεις ο άλλος τι έχει καπνίσει/ρουφήξει/πιεί και τι μπορεί να κουβαλάει.
    +1000
    Έτυχε μπροστά στα μάτια μου (στα Σκόπια) να τσαμπουκαλεύεται μάγκας πολλά βαρύς με τζιπούρα κλπ με τυπάκο μισή χαψιά με Lada. Σταματάνε δεξιά και κατεβαίνει ο Βαντάμ με ... ρόπαλο του μπέιζμπολ να κοπανήσει παρμπρίζ, καπώ, κεφάλι, ότι έβρισκε τελοσπάντων. Οπότε βγάζει ο μπάμιας καλάσνικοφ και του κάνει το τσερόκι διαμπερές!!! Αν δεν το ξέρετε τα τζιπ μπορεί να φεύγουνε πολύ γρήγορα όταν χρειάζεται:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τεσπα το συμπέρασμα είναι ένα: ποτε δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου και πάντα προέχει να γυρίσεις σπίτι ακέραιος!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Μάνος Το avatar του/της mankam
    αμυντικη οδηγηση παιδια οπως ειπωθηκε!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Κατεβειτε κατω και πλακωθειτε.
    Μπορει ο αλλος να ειναι καμμια τριφυλλη ντουλαπα και να σας στειλει νοσοκομειο=τζαμπα διακοπες.
    Μπορει να κουβαλαει κανα σιδερικο και να σας γεμισει κουμποτρυπες=τζαμπα διακοπες για παντα και τζαμπα κουμποτρυπες.
    Μπορει να εχει την καρδια του και να τον στειλετε εσεις διακοπες για παντα=τζαμπα διακοπες στη φυλακη(οπου ειναι ωραια αμα εχεις και καλη παρεα).
    Περαστικα μας και καλες διακοπες.

Απο εδω:http://www.moto.gr/forums/showthread...2&pagenumber=2
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Οπότε βγάζει ο μπάμιας καλάσνικοφ και του κάνει το τσερόκι διαμπερές!!!

Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Κι εγώ βρίζω... Και δεν είμαι καθόλου περήφανος...

Αλλά, προσπαθώ και δίνω τόπο στην οργή, συνήθως όταν πάω δίπλα σε κάποιον για να του δώσω να καταλάβει τη μαλακία του, απευθύνομαι στον πληθυντικό και λέω κάτι ειρωνικό συνήθως, αλλά πάντα με χαμόγελο...

Μέσα στην πόλη, εν κινήσει, τι νόημα θα βγεί αν πας δίπλα και ζητήσεις το λόγο....

Και ο άλλος μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα θα σου δώσει δίκιο?

Εκτός κι αν τα επιχειρήματά σου είναι τόοοσο ισχυρά....

Απλά του δείχνεις οτι δεν σε είδε, του θυμίζεις να είναι πιο προσεκτικός και πας στο καλό...

Η τελευταία φορά που έβρισα, ήταν μια γυναίκα γύρω στα 40:

-Που πας μωρη #%^^*#%^#%& χωρίς να κοιτάς από αριστερά και παραβιάζεις το STOP, %^#$&
    Θα με πάρεις σβάρνα μαζί σου με το παλιόκουτο...
    -Ε, εντάξει, σιγά, θα σε πήγαινα και βόλτα, πως κάνεις έτσι..????

Ανώφελο, πραγματικά, ανώφελο

Όταν σε πνίγει το δίκιο, απλά να θυμάσαι την ανωτερότητα που σε διακρίνει έναντι των άλλων, και να τελειώνει εκεί το θέμα....
    "Qu ils mangent de la brioche"

:rotflmao: έχω και γω γνωστό που είναι μισή χαψιά αλλά κάτω απο το κάθισμα έχει πιστόλι και σπρέι πιπεριού!!
    Όντως δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει, το καλύτερο, δεν κάνεις τίποτα παίρνεις πινακίδες και το κανονίζεις αλλιώς χωρίς διαπληκτισμό.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    :rotflmao: έχω και γω γνωστό που είναι μισή χαψιά αλλά κάτω απο το κάθισμα έχει πιστόλι και σπρέι πιπεριού!!
    Όντως δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει, το καλύτερο, δεν κάνεις τίποτα παίρνεις πινακίδες και το κανονίζεις αλλιώς χωρίς διαπληκτισμό.

και σιγουρα τα εχει δηλωμενα και τα δυο ετσι?

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 23:35
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 20:04
  3. Γυναίκα Πάνω σε Μηχανή (Ποιος είναι ο φονιάς)
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 19:44
  4. Χρωμα βαφης πανω σε μηχανη
    από ea6gka στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 23:53
  5. Σκουτερακι πανω σε περιπολικο!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 16:10

Κανόνες δημοσιεύσεων