Απαραδεκτη τιμη για internet .
Επισης μου φαινεται απιστευτο που το χρεωνουν , εγω σε οσα ξενοδοχεια εχω μεινει το παρεχαν δωρεαν .
Απαραδεκτη τιμη για internet .
Επισης μου φαινεται απιστευτο που το χρεωνουν , εγω σε οσα ξενοδοχεια εχω μεινει το παρεχαν δωρεαν .
file toso xrewnoun ta ksenodoxia to wifi...oxi mono ellada alla kai eurwph...
sthn austria pou eixa paei ta xristougenna to xrewnan 10? thn wra...opote pas se kapoio wifi spot kai kaneis to kefi sou pleon oles sxedon oi kafeteries exoun
sorry gia ta greeklish paidia
βλέπω την ξεχειλώσαμε - ως συνήθως - τη συζήτηση, πιάσαμε τη βιομηχανία του τουρισμού εν γένει, πήρε η μπάλα και τις ταβέρνες, σε λίγο θα πείτε και για την τιμή του espresso στη Βουλιαγμένη κ.ο.κ.![]()
στο θέμα μας, όσο θέλει χρεώνει λέμε, να πάτε αλλού
(και στο galaxy του Hilton πήγα και μου ζήτησαν ? 20 για ένα ποτό, να το γράψω![]()
)
παντος ,εμενα μου φαινεται υπερβολικο να ζηταει καποιος λεφτα για wi-fi.
στην περιοχη μου που δεν ειναι και ο τοπ τουριστικος προορισμος σαν τα μεγαλα ονοματα της ελλαδας(βλ. Ροδος,Κερκυρα,Κρητη κτλ) ,ολα τα καφε και τα ξενοδοχεια εχουν τσαμπα ιντερνετ για τους πελατες τους.
ακομα και ο δημος εχει εγκαταστησει spots σε ολη την παραλια και τον κεντρικο δρομο του λουτρακιου ,για να μπαινει ο κοσμος δωρεαν...
προσωπικα θα συμφωνησω με τον συγγραφεα του θρεντ.απαραδεκτο...
και η Ρώμη είναι γεμάτη με πηγές πόσιμου νερού, αλλά το εμφιαλωμένο στο ξενοδοχείο ... μάντεψε... το χρεώνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
παντος ,εμενα μου φαινεται υπερβολικο να ζηταει καποιος λεφτα για wi-fi.
στην περιοχη μου που δεν ειναι και ο τοπ τουριστικος προορισμος σαν τα μεγαλα ονοματα της ελλαδας(βλ. Ροδος,Κερκυρα,Κρητη κτλ) ,ολα τα καφε και τα ξενοδοχεια εχουν τσαμπα ιντερνετ για τους πελατες τους.
ακομα και ο δημος εχει εγκαταστησει spots σε ολη την παραλια και τον κεντρικο δρομο του λουτρακιου ,για να μπαινει ο κοσμος δωρεαν...
προσωπικα θα συμφωνησω με τον συγγραφεα του θρεντ.απαραδεκτο...![]()
προφανος επεσες σε αγιογδυτηΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
file toso xrewnoun ta ksenodoxia to wifi...oxi mono ellada alla kai eurwph...
sthn austria pou eixa paei ta xristougenna to xrewnan 10? thn wra...opote pas se kapoio wifi spot kai kaneis to kefi sou pleon oles sxedon oi kafeteries exoun
sorry gia ta greeklish paidia![]()
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
και στο λουτρακι φιλε μου το χρεωνουν το εμφιαλομενο αλλα εγω στο σπιτι μου πινω το ιδιο φημισμενο νερο λουτρακιου...που θες να καταληξεις ομως?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
και η Ρώμη είναι γεμάτη με πηγές πόσιμου νερού, αλλά το εμφιαλωμένο στο ξενοδοχείο ... μάντεψε... το χρεώνουν![]()
Στον Βόλο πριν 1 μήνα είχε δωρεάν το πρώτο δίωρο και μετά χρέωση 2 ευρώ το επόμενο δίωρο.
Απλά οι τύποι προσπαθούν να αρπάξουν όσα μπορούν, από όπου μπορούν.
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πού θέλετε να καταλήξετε όλοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και στο λουτρακι φιλε μου το χρεωνουν το εμφιαλομενο αλλα εγω στο σπιτι μου πινω το ιδιο φημισμενο νερο λουτρακιου...που θες να καταληξεις ομως?
καταλάβατε ότι δεν υπάρχει δωρεάν αλλά ενσωμάτωση στην τιμή του δωματίου ή όχι![]()
μάλλον Έλληνας ήτανΑρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
προφανος επεσες σε αγιογδυτη![]()
![]()
![]()
pantou uparxei enas muthos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pantws genika ta ksenodoxia tsekourwnoun...opws ta mparakia pou exoun ta dwmatia px...vevaia den eisai malakas na pareis apo kei![]()
![]()
![]()
Εκεί που θέλουν να τραβήξουν κόσμο μια χαρά θα το δώσουν το δωρεάν wi-fi και θα κάνουν κα μια χαρά απόσβεση. Εκείνοι που καλόμαθαν και θεωρούν ότι θα έχουν πελατεία επ άπειρον ότι κ όσο κ να χρεώνουν σιγά σιγά θα την δουν να μειώνεται.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά φέτος που πήγα θάσο,ακόμα και το studio που μείναμε με τα 7-8 δωμάτια και είχε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και πολλές άλλες ανέσεις που ίσως δεν βρεις και σε ξενοδοχεία αλλά ας μείνω επί του θέματος.
Ιντερνετ τσάμπα είχαν και καφετέριες με τον φραπέ στα 2,5 ευρώ το ποτό στα 6 και το κοκτειλ στα 7,5.
Αλλά ΚΑΙ ένα εστιατόριο-πιτσαρία!!! (τι να το κάνεις εκεί???)
Ιντερνετ ασύρματο δωρεάν παντού λοιπόν και από μικρές επιχειρήσεις. Και το λέω έτσι έκπληκτος γιατί δεν ένιωσα να κόβουν από ποιότητα υπηρεσιών ή αγαθών.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Η υπηρεσία ασύρματου web, έχει να κάνει με το ποιά κατηγορία είναι το ξενοδοχείο. Σε 4-5αστερο ας πούμε δίνεται και ΔΩΡΕΑΝ, αλλά οχι στα δωμάτια... μόνο στα lobby. Αν τώρα το θέλει κάποιος στο δωμάτιο συνήθως αγοράζει είτε κάποια προπληρωμένη κάρτα, είτε το πληρώνει στην αρχική τιμή δωματίου σαν επιβάρρυνση.
Απο εκεί και πέρα και μιλώντας μόνο για τον τουρισμό εσωτερικά, θεωρώ πως καλύτερο είναι να πάρετε μια κάρτα προπληρωμένη απο τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όπου μέσω 3G/HSDPA μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή σύνδεση και σχετικά οικονομική.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες διαδικτύου σε ξενοδοχεία καλό θα είναι να έχουμε υπόψη μας , οτι ούτε ασφαλείς είναι (στην Ελλάδα πιο πολύ ακόμα), ούτε με πολύ καλές ταχύτητες καθώς εκεί λυπούνται να δώσουν κάτι παραπάνω για να έχουν 4-5 αξιοπρεπέστα access points ανά όροφο.
Τώρα σχετικά με υπηρεσίες και πληρωμές στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού.... όλοι γνωρίζουμε οτι είμαστε τουλάχιστον "αγιογδύτες"... το κακό είναι όμως οτι αφού το ξέρουμε δεν τους ρίχνουμε και ενα μαύρο μπας και κλείσουν και ησυχάσουμε. Αν και φέτος απο όσο φαίνεται δεν θα την γλυτώσουν και πολλοί.
Υ.Γ. Φίλος γύρισε απο Μύκονο που όντως είναι πιο ακριβό και απο το Manhattan πλέον, αλλά ρε παιδιά... 3,5 ευρώ το σουβλάκι;... και δεν μιλάμε για κανά τέρας... κάτι απλό λέμε!!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αυτό με τις κατηγορίες δεν το ήξερα. Ισχύει το ίδιο και για στούντιο που έχουν βαθμολογία κλειδιών? Όσο για την ταχύτητα δεν με καίει και πολύ γιατί ούτως ή άλλως στις διακοπές δεν θέλω να καώ στο ίντερνετΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η υπηρεσία ασύρματου web, έχει να κάνει με το ποιά κατηγορία είναι το ξενοδοχείο. Σε 4-5αστερο ας πούμε δίνεται και ΔΩΡΕΑΝ, αλλά οχι στα δωμάτια... μόνο στα lobby. Αν τώρα το θέλει κάποιος στο δωμάτιο συνήθως αγοράζει είτε κάποια προπληρωμένη κάρτα, είτε το πληρώνει στην αρχική τιμή δωματίου σαν επιβάρρυνση.
Απο εκεί και πέρα και μιλώντας μόνο για τον τουρισμό εσωτερικά, θεωρώ πως καλύτερο είναι να πάρετε μια κάρτα προπληρωμένη απο τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όπου μέσω 3G/HSDPA μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή σύνδεση και σχετικά οικονομική.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες διαδικτύου σε ξενοδοχεία καλό θα είναι να έχουμε υπόψη μας , οτι ούτε ασφαλείς είναι (στην Ελλάδα πιο πολύ ακόμα), ούτε με πολύ καλές ταχύτητες καθώς εκεί λυπούνται να δώσουν κάτι παραπάνω για να έχουν 4-5 αξιοπρεπέστα access points ανά όροφο.
Τώρα σχετικά με υπηρεσίες και πληρωμές στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού.... όλοι γνωρίζουμε οτι είμαστε τουλάχιστον "αγιογδύτες"... το κακό είναι όμως οτι αφού το ξέρουμε δεν τους ρίχνουμε και ενα μαύρο μπας και κλείσουν και ησυχάσουμε. Αν και φέτος απο όσο φαίνεται δεν θα την γλυτώσουν και πολλοί.
Υ.Γ. Φίλος γύρισε απο Μύκονο που όντως είναι πιο ακριβό και απο το Manhattan πλέον, αλλά ρε παιδιά... 3,5 ευρώ το σουβλάκι;... και δεν μιλάμε για κανά τέρας... κάτι απλό λέμε!!!!
Gandalf..
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
μια ζωη η καραμελα:
στο εξωτερικο ειναι καλητερα..
ΔΕΝ ειναι τζαμπα το wifi στα ξενοδοχεια στο εξωτερικο..
ΟΥΤΕ ΚΑΝ στα αεροδρομια που στην ελλαδα το χουν τζαμπα και μαγκια τους
ας σταματησουμε τις καραμελες
και να νομιζουμε οτι ολα ειναι ασχημα εδω και ωραια εξω,
το να κοιταμε την πραγματικοτητα..
ειναι μια αρχη για να παμε παρακατω..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy