:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με προλαβες,εγω ειχα δει μονο κανα δυο απ αυτα!! Δεν θελω ουτε να σκεφτομαι τους ινδους οταν μαθαιναν τα κολπα!
Ωραιος ειχα δει κατι πιθηκια(ταυλανδες) στην Κυπρο που κανανε τετοια αεροπλανικα αλλα σαν τα Ρωσιδακια και ακομα καλυτερα τα Μολδαβα δεν υπαρχουν![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Τι να πω και για τα κοριτσια απο την ΛευκορωσιαΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Σωστος παιχταρα μου....
Δωσεεεε...![]()
ααα τελικα αυτα ειναι μονο τα πνευστα
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Κοντραμπάσο βλέπω, μπάσο βλέπω, τενόρο και άλτο βλέπω το ρούφο που ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Σωστος παιχταρα μου....
Δωσεεεε...![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Α,ειπα και γω...δεν θα πει τιποτα????Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Κοντραμπάσο βλέπω, μπάσο βλέπω, τενόρο και άλτο βλέπω το ρούφο που ειναι?![]()
![]()
Ειδες ομως ε??
Ημουνα σεμνος αυτη τη φορα...δεν μπορεις να πεις...![]()
![]()
![]()
![]()
Κύριος, κύριος. Όλα κι όλα τα καλά να τα λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Α,ειπα και γω...δεν θα πει τιποτα????
Ειδες ομως ε??
Ημουνα σεμνος αυτη τη φορα...δεν μπορεις να πεις...![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα χωρίς πλάκα κ να έλεγες τίποτα τέτοιο, κλαιν μαιν. Εκείνη την φορά όμως ήσουν για μπάτσες με την μικρή.
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Βασικα,γενικοτερα ειμαι για μπατσες αλλα anyway...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Κύριος, κύριος. Όλα κι όλα τα καλά να τα λέμεΤώρα χωρίς πλάκα κ να έλεγες τίποτα τέτοιο, κλαιν μαιν. Εκείνη την φορά όμως ήσουν για μπάτσες με την μικρή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα κάτι θα ξέρεις. Αλλά δεν μου είπες, σ'άρεσε το βίντεο που έβαλα ή είναι πού σοφιστικέ για σένα? Πολλά ήθη και έθιμα και τέτοια :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Βασικα,γενικοτερα ειμαι για μπατσες αλλα anyway...![]()
![]()
![]()
Οχι κοιτα χωρις πλακα τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Χαχαχα κάτι θα ξέρεις. Αλλά δεν μου είπες, σ'άρεσε το βίντεο που έβαλα ή είναι πού σοφιστικέ για σένα? Πολλά ήθη και έθιμα και τέτοια :rotflmao:
Μια χαρα ηταν το video και το τρομπ... το...κοριτσι που χορευει![]()
Απλως ενταξει,οτι κανει το μυαλο και αλλους συνειρμους τους κανει...
ρε σας βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι λεμε...
για γυναικες μιλαμε,και κοιταμε φωτογραφιες τους με μαγιο ή βιντεο που χορευουν σεξυ χορους...
που θα παει το μυαλο μας δηλαδη?στο αν θα κατσουμε να αναλυσουμε την οικονομικη κατασταση της χωρας και την απελευθερωση των κλειστων επαγγελματων?
πατεκαλαρε??????????:a24: :a24:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δεν κατάλαβες γιαυτό, πλάκα κάνουμε. Αυτά που λέμε ήταν λόγια από σβησμένο θρεντ. Ο Λιάκαρος το έπιασε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε σας βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι λεμε...
για γυναικες μιλαμε,και κοιταμε φωτογραφιες τους με μαγιο ή βιντεο που χορευουν σεξυ χορους...
που θα παει το μυαλο μας δηλαδη?στο αν θα κατσουμε να αναλυσουμε την οικονομικη κατασταση της χωρας και την απελευθερωση των κλειστων επαγγελματων?
πατεκαλαρε??????????:a24: :a24: