Μια σελα που εφιαξα μονος μου ,κοστισε περιπου 30 ? ,και μου εμεινε το συραπτικο .
Μια σελα που εφιαξα μονος μου ,κοστισε περιπου 30 ? ,και μου εμεινε το συραπτικο .
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
Πραγματικα αψογη εργασια τον συνιστω ανεπιφυλακτα αφου διαθετει φοβερα υλικα και τεχνογνωσια σχεδιασης..Μια απο τις καλυτερες μοντιφες που εχω κανει στο στρωμα...
Υποθετω το "καρουμπαλακι " αναμεσα στον οδηγο και συνεπιβατη εγινε σκοπιμα , ετσι? οπως μερικες σελες που το εχουν απο το εργοστασιο .
Accipere quam facere praestat injuriam
ola ta εφτιαξε οπως τα ηθελα..το καρουμπαλακι αν λες για εμενα ηταν οπως ακριβως το ειχε η σελα..απο την αλλη πλευρα παιδια οι φωτο που εχω βαλει αδικουν το αποτελεσμα της δουλειας..πρεπει να ξαναποσταρω φωτο με καλη καμερα να δειτε ποσο καλα υλικα εβαλε ο γιαννης και τι τελειες ραφες κανει..Ο τυπος σας λεω ειναι τρομερα λεπτομερειακος και κανει εξαισια δουλεια..εχει λαμπες για να ζεσταινει τα αφρωδη υλικα, εχει γερμανικα συρραπτικα σελας, ανεξιτηλες ραφες και παρα πολλα δερματα και συνθετικα υλικα(ρεταλια) για να διαλεξετε..επισης οι τιμες του ειναι πολυ πολυ καλες για το επιπεδο της δουλειας και το αποτελεσμα..
Προχθες επινα καφε στο κολωνακι και οποιος μηχανοβιος περναγε απο διπλα χαιδευε την σελα για να δει τι υλικο εχω βαλει..οταν εφευγα εδωσα το τηλ.του γιαννη σε ενα τυπο με ενα καινουργιο ταιγκερ 1050 για να βαλει αυτος τα ιδια με εμενα..
Δεν θα πω κατι αλλο, αν χρειαστει να φτιαξετε σελα η να βελτιωσετε την δικη σας πηγαιντε εκει και θα με θυμηθειτε..πολυ χαρηκα που ο φιλος που ποσταρε εφτιαξε τη σελα του..
Αληθεια φιλε μου τι υλικα εβαλες?
Leave it to Random to needlesly complicated things
copycat κανονικά
επειδή το συζητούσαμε, μου έδειξε το συνδυασμό σου, μου φάνηκε super και μιας και βιαζόμουνα...
Δειγματολόγια τρελά βρίσκεις κι αλλού, τέτοιο μεράκι όμως πραγματικά εγώ δεν έχει τύχει να ξανασυναντήσω.
Bravo file mou εκανες τον πιο σωστο συνδυασμο..αυριο θα παω και αλλο ενα φιλο με ενα bmw gs να κανει ανακατασκευη και αυτος γιατι του αρεσε πολυ...θα δεις μεγαλη διαφορα στην ανεση..θα με θυμηθεις..
Leave it to Random to needlesly complicated things
Ο άνθρωπός δεν παίζεται στις σέλες. Φοβερός μάστορας, πολύ μερακλής και παθιασμένος με την δουλεία του!
Εμένα μου τον είχε συστήσει πριν χρόνια ενας φίλος, που παλιότερα εγραφε και σε περιοδικά μοτο, για να φτάξω την σέλα του Dominator που είχα και η οποία ήταν πολύ κουραστική μετά απο 162.000χλμ χρήσης (λογικό ε; ) αλλά και επειδή πολύγνωστό σελάδικο στην Θεσ/νικη που είχα κάνει το προηγουμενο κάλυμα που φορούσα, το είχε τραβήξει-τεντώσει τόσο πολύ ωστε η σέλα δεν είχε σωστό σχήμα πλέον!
Ε, λοιπόν ο μάστορας την μεταμόρφωσε. Εβαλέ ενα πάρα πολύ καλό αντιολισθητικό κάλυμα και επανέφερε (όσο μπορούσε κατα τα λεγόμενά του) το σχήμα. Δηλαδή υπο άλλες συνθήκες (πιο καινουρια σέλα πχ) θα έκανε ακόμα πιο καλή δουλειά....
ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!