-
Παλαιό μέλος
Αγαπητε φιλε αυτο το σκηνικο λιγο πολυ οπως μας το πειεγραψες εδω στην Θεσσαλονικη το
Αγαπητε φιλε αυτο το σκηνικο λιγο πολυ οπως μας το πειεγραψες εδω στην Θεσσαλονικη το βλεπω συχνα.
Βλεπω αστυνομικους να πηγαινουν απο καφετερεια σε καφετερεια με στολη και εν ωρα υπηρεσιας να πινουν καφεδες και να μην πληρωνουν γιατι τους το κερνανε.
Να κολανε γκομενακια στο δρομο σαν να ειναι η πολη δικοι τους οπως επισης αν ειναι στον δρομο και εχει κινησει αναβουν τον φαρο και την σειρηνα για να ανοιξουμε τον δρομο και να περασουν.
Αλλοι αστυνομικοι παλι με μηχανες στριβουν αριστερα και δεξια χωρις καν να βγαλουν φλας και περνανε και με κοκκινο σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ενας μια φορα τον ειδα να περναει απο πισω μου σαν συφουνας και να χωνεται αναμεσα απο αμαξια,να μην βγαζει φλας και να περναει με κοκκινο.
Δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα μου ηρθε σαν φλασια και επειδη ετυχε εκεινες της μερες να βλεπω να συμβαινει αυτο το σκηνικο πολυ συχνα τον πηρα απο πισω για να δω αν το εκανε λογο δουλειας ή για προσωπικο λογο.
Τελικα το παλικαρι πηγε και βρηκε την γκομενα του και την πηρε για να πανε για καφε.
Το ωραιο ειναι οτι ακουσα την κοπελα του οταν ανεβαινε πανω στην μηχανι που τον "ελεγε οτι αργησες μωρο μου και δεν κανει να με αφηνεις να σε περιμενω στον δρομο ετσι".
Τωρα οποιος καταλαβε, καταλαβε.
Εγω πανω σε αυτο θα ελεγα "Τριχα απο ..... σερνει και καραβι".
Αυτα προς το παρον.
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF