Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Μαμά...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    xaxaxaxaxa μια χαρα είναι η μαμά σου

δεν την φέρνεις να κάνει παρέα με την δικιά μου μαμά???

έχουν κοινά ενδιαφέροντα:rotflmao:

λουλούδια και κόρες
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όλες οι Ελληνίδες Μάνες ίδιες....

Λες και βγαίνουνε από το ίδιο μηχάνημα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

Aporia....

Biky apo Salonika eisai?
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Βασικά εγώ πρόβλημα κανένα.....

Ε, να το σπάσιμο με το δωμάτιό μου να μην υπήρχε (και το ρετιρέ είναι λίγο ακριβό αν το νοικιάσω) και όλα τ'άλλα μια χαρά.

Ε, επίσης, λίγο αυτό που όταν με βλέπει θυμάται όσα έχω καταστρέψει στο σπίτι.
    Αλλά κατά τ'άλλα μια χαρά.

Ε, να, λίγο και όταν λείπω συνέχεια γκρινιάζει αλλά κατα τ'άλλα μια χαρά!

:rotflmao: :rotflmao:

Αλλά είναι μόνο μία και προσωπικά χρωστάω πάρα πολλά.

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Trithen-mama 0-1
    Mou fainetai exei agorasei kai i diki sou to mamas best CD No3 (palia ebgaine se kasseta alla i texnologia blepeis....)
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    mama ti 8a pi travesti?

rota ton patera sou afti kseri...

polite mama se timi efkerias
    me ka8e dio manes mia pe8era doro....
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Όσο μπορώ θ' αμφισβητώ! Το avatar του/της Trithen

SvsGreek

SvsGreek: Όχι ακριβώς Θεσ/νίκη... Μένω Κιλκίς... Κατέχεις? Αλλά γιατί αυτή η απορία?
    Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
    κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
    αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
    και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001
    Oles oi manes, zoi na xoune idies einai!
    To basiko tous endiaferon oi apokatastasi tou louloudiou tous, gio i kori den exei simasia.

Katalabeno bebea oti, afto kseroun....afto kannoun. Ta ipolipa pou mas apasxoloune simera, kariera diaskedasi morfosi empeiries den ta katalabenoune (i kanoun pos den ta katalabenoune). Bebea prepei na omoligo oti isos den exoun ke poli adiko.... o xronos perna poli pio grigora apo oso theloume.

I giagia mou ipe kati poli sosto mia fora...ekei pou ise eimouna alla edo pou ime tha erthis!!!!! ke o noon noito!

O monos tropos na glitosis ke na iremisis apo afto to basasno einai na balis mia sebasti xiliometriki apostasi anamesa sas.
    Ego apo ta 17 ebala mia sobari xiliometriki apostasti sti sxesi mas. Tora gia na me broune.....amata.

To meionenixtemia bebea....to fai tis mamas, ekeina ta keftedaki klp .....den iparxoun.

Meionextima dio, opote katebeno gia episkepsi ke diakopes i epithesi gia apokastasti ke epistrofi einai me megali entasi ke polimetopiki, kati san desert storm, mou tin peftoun mana giagia simpethera thia....

ante ke kales diakopes....pantos anti gia santorini opou tha ksodeftis giati den kitas kamia skopelo skiatho pou einai ke pio konta?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001

I giagia mou ipe kati poli sosto mia fora...ekei pou ise eimouna alla edo pou ime tha erthis!!!!!

και η απάντηση

"αλλά εδώ που είμαι δεν θα ξανάρθεις"

α αυτό δεν απευθύνεται στις γιαγιάδες, στους υπόλοιπους

Όσο μπορώ θ' αμφισβητώ! Το avatar του/της Trithen

Κοινό σημείο...

Κοινό σημείο πολλών ατόμων του forum αποδείχθηκαν οι ΜΑΜΑΔΕΣ...
    Για να μην παρερμηνευθούν τα λεγόμενά μου...
    Το παραπάνω αρχικό post της συζήτησης εμού και της μητέρας μου, δεν τέθηκε για να εναντιωθούμε στις μητέρες μας, αλλά αντιθέτως, να μάθουμε πόσα κοινά έχουν όλες οι μανούλες του κόσμου... Καταλήγουμε, εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή, πως όλες οι μανούλες (ή τουλάχιστον οι περισσότερες) ενδιαφέρονται για το καλό των παιδιών τους...
    Η αλήθεια είναι πως -αν και με κάποιες, ουκ ολίγες, αδιέξοδες συζητήσεις με τη μαμά μου-, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, όπως θεωρώ τα περισσότερα κορίτσια... Η μαμά μου, χωρίς υπερβολές, ξέρει τα πάντα για μένα, τα μοναδικά πράγματα που δεν ξέρει, είναι οι στιγμές που στεναχωριέμαι, δεν θέλω να της το δείξω, γιατί μαζί μου την έχω πιάσει να στεναχωριέται 10πλάσιες φορές...
    Αναντικατάστατες οι μανούλες του κόσμου, ανεκτίμητη η αξία τους στη ζωή μας, υπέροχη και όλο γλύκα η παρουσία τους...
    Όσον αφορά την απάντησή σου Krokodilos001, θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ με τη σειρά μου, μη υιοθετώντας την δική σου άποψη... Με τίποτα δεν θα άφηνα τη μανούλα μου, μόνο και μόνο για να μη με ζαλίζει... ούτως ή άλλως, η δική μου μάνούλα, είναι ικανή -χωρίς υπερβολές-, να έρθει μαζί μου και στην άλλη άκρη του κόσμου... ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι για να με ελέγξει, ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο, αντιθέτως είχα απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, σκέψεων κλπ... Είναι ικανή να έρθει μαζί μου και στην άλλη άκρη του κόσμου, για να πιούμε το πρωί παρέα τον καφέ μας, να κάνουμε το τσιγάρο μας, να μαθαίνει τα νέα μου και να μου δείχνει την αγάπη της...
    Ελπίζω όλοι σας να έχετε μανούλες σαν και τη δική μου, αλλά μην σας πιάνουν οι ευαισθησίες... Αν σας γονατίσει στο μπλα-μπλα, δώστε και καμιά ξανάστροφη... Στο κάτω κάτω, μάνα είναι, θα το ξεχάσει... (απώλεια μνήμης λέει μετά το χαστούκι) χιχιχιχι...
    Ύ.Γ. Αν κάποιος έχει καλύτερη μαμά από τη δική μου, ας μου στείλει ένα p.m., ενδιαφέρομαι να την κάνω πεθερά λέει...
    Μμμμάκια...
    Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
    κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
    αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
    και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    pite ki ala kinotipa pou legane apo ton polemo tis trias
    ligo 8elo na kremasto apo varemara
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

Re: Κοινό σημείο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trithen
    Κοινό σημείο πολλών ατόμων του forum αποδείχθηκαν οι ΜΑΜΑΔΕΣ...
    Για να μην παρερμηνευθούν τα λεγόμενά μου...
    Το παραπάνω αρχικό post της συζήτησης εμού και της μητέρας μου, δεν τέθηκε για να εναντιωθούμε στις μητέρες μας, αλλά αντιθέτως, να μάθουμε πόσα κοινά έχουν όλες οι μανούλες του κόσμου... Καταλήγουμε, εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή, πως όλες οι μανούλες (ή τουλάχιστον οι περισσότερες) ενδιαφέρονται για το καλό των παιδιών τους...
    Η αλήθεια είναι πως -αν και με κάποιες, ουκ ολίγες, αδιέξοδες συζητήσεις με τη μαμά μου-, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, όπως θεωρώ τα περισσότερα κορίτσια... Η μαμά μου, χωρίς υπερβολές, ξέρει τα πάντα για μένα, τα μοναδικά πράγματα που δεν ξέρει, είναι οι στιγμές που στεναχωριέμαι, δεν θέλω να της το δείξω, γιατί μαζί μου την έχω πιάσει να στεναχωριέται 10πλάσιες φορές...
    Αναντικατάστατες οι μανούλες του κόσμου, ανεκτίμητη η αξία τους στη ζωή μας, υπέροχη και όλο γλύκα η παρουσία τους...
    Όσον αφορά την απάντησή σου Krokodilos001, θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ με τη σειρά μου, μη υιοθετώντας την δική σου άποψη... Με τίποτα δεν θα άφηνα τη μανούλα μου, μόνο και μόνο για να μη με ζαλίζει... ούτως ή άλλως, η δική μου μάνούλα, είναι ικανή -χωρίς υπερβολές-, να έρθει μαζί μου και στην άλλη άκρη του κόσμου... ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι για να με ελέγξει, ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο, αντιθέτως είχα απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, σκέψεων κλπ... Είναι ικανή να έρθει μαζί μου και στην άλλη άκρη του κόσμου, για να πιούμε το πρωί παρέα τον καφέ μας, να κάνουμε το τσιγάρο μας, να μαθαίνει τα νέα μου και να μου δείχνει την αγάπη της...
    Ελπίζω όλοι σας να έχετε μανούλες σαν και τη δική μου, αλλά μην σας πιάνουν οι ευαισθησίες... Αν σας γονατίσει στο μπλα-μπλα, δώστε και καμιά ξανάστροφη... Στο κάτω κάτω, μάνα είναι, θα το ξεχάσει... (απώλεια μνήμης λέει μετά το χαστούκι) χιχιχιχι...
    Ύ.Γ. Αν κάποιος έχει καλύτερη μαμά από τη δική μου, ας μου στείλει ένα p.m., ενδιαφέρομαι να την κάνω πεθερά λέει...
    Μμμμάκια...

έτσι ακριβώς καλή μου, είναι και η δικιά μου μαμά εξίσου υπέροχη
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα