Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: επιλογη αυτοκινητου μετα απο πωληση μηχανης!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Πώς είναι δυνατόν όλοι να έχετε πρόβλημα με τα ιταλικά κι εγώ να μην έχω ποτέ.....

Εχω FIAT punto sporting 5 χρόνια έχω κάνει 120.000 χλμ (δεν είμαι και ο πιο χαλαρός οδηγός, του έχω πιεί το αίμα) και το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν το μοτεράκι του τιμονιού επειδή έπαιζα με το κουμπάκι city που έχει.... Ούτε λάμπα δεν μου έχει κάψει ..... και οικονομικότατο και στην συντήρηση και στην κίνηση του..... 170 ευρώ κάνω γενικό σέρβις.
    Πριν από αυτό είχα ένα FIAT SEICENTO 4μιση χρόνια, του είχα κάνει 155.000 χλμ. και μόνο το immobilizer είχε μπλοκάρει 1 φορά, κι ένα σετ συμπλέκτη (170 ευρώ)...

Οτι θέλεις να πάρεις φίλε... αφού στόχος είναι η οικονομία ρώτα τα έξοδα συντήρησης του καθενός... Βλάβες εκτός σέρβις δεν σου εγγυάται καμία μάρκα ότι ΔΕΝ θα έχεις....
    πόσο σου πήγε το μοτεράκι του τιμονιού?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    τα tsi μοτερακια εχουν βγαλει αρκετα προβληματα...προσωπικα θα τα απεφευγα...και φυσικα θα πηγαινα στο φιατ...

οτι και να λενε δε παθαινουν τιποτα απολυτως, με οσο ασχημη χρηση και να τους κανεις...ρωτηστε αυτους που εχουν φιατ να σας πουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Πώς είναι δυνατόν όλοι να έχετε πρόβλημα με τα ιταλικά κι εγώ να μην έχω ποτέ.....

Εχω FIAT punto sporting 5 χρόνια έχω κάνει 120.000 χλμ (δεν είμαι και ο πιο χαλαρός οδηγός, του έχω πιεί το αίμα) και το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν το μοτεράκι του τιμονιού επειδή έπαιζα με το κουμπάκι city που έχει.... Ούτε λάμπα δεν μου έχει κάψει ..... και οικονομικότατο και στην συντήρηση και στην κίνηση του..... 170 ευρώ κάνω γενικό σέρβις.
    Πριν από αυτό είχα ένα FIAT SEICENTO 4μιση χρόνια, του είχα κάνει 155.000 χλμ. και μόνο το immobilizer είχε μπλοκάρει 1 φορά, κι ένα σετ συμπλέκτη (170 ευρώ)...

Οτι θέλεις να πάρεις φίλε... αφού στόχος είναι η οικονομία ρώτα τα έξοδα συντήρησης του καθενός... Βλάβες εκτός σέρβις δεν σου εγγυάται καμία μάρκα ότι ΔΕΝ θα έχεις....
    και γω μία από τα ίδια Φάνη !!! μάλλον μόνο σε μας δε χαλάνε τα fiat !!!

Πεινασμένο Μέλος Το avatar του/της RudeOrc
    Κι εγώ, FIAT PUNTO SPORTING 1400 έχω, του 2004, με 130.000 χλμ, και σε εμένα χάλασε το μοτεράκι του τιμονιού, το οποίο αντικαταστάθηκε μέσα στην εγγύηση, χωρίς χρέωση.
    Από τότε απλά του κάνω τα σέρβις και βάζω βενζίνη.
    Επίσης να αναφέρω, ότι γύριζα την Αθήνα και την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα για πωλησεις και όχι με χαλαρούς ρυθμούς, απλά δεν σκίζω το μοτέρ.
    Από κατανάλωση, το ντεπόζιτο μου βγάζει από 600 μέχρι 750 χλμ.
    Προσωπικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα...
    Τώρα, τα 2 OPEL που περασαν από τα χέρια μου έβγαλαν διάφορα προβλήματα, έχει περάσει ένα VW και είχε βγει καλό, αλλά φίλοι και γνωστοί που είχαν FABIA δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι.
    RENAULT είχα αλλά με ρήμαξαν τα ανταλλακτικά, πολύ ακριβά ρε γαμώτο. Παρόλα αυτά, μου άρεσε.
    Πρέπει επίσης να πω, ότι ο πατέρας μου έχει ένα MICRA του '97, 1000άρι, με 195.000χλμ που δεν ξέρει τι σημαίνει συνεργείο. Το πηγαίνει όποτε το θυμάται, δηλαδή ανά 15 με 20.000χλμ και δεν έχει βγάλει ποτέ κάτι. Αυτό, ναι, είναι σκυλί. Απλά, σε ανοιχτό δρόμο δεν λέει και πολλά. Στην πόλη όμως είναι καταπληκτικό και δεν καίει και πολύ.
    Κλείνωντας, πιστεύω ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, είναι καλά. Άρα οτιδήποτε και να επιλέξεις και κυρίως τα diesel θα είναι οκ.
    Σημασία έχει το πως του συμπεριφέρεσαι....
    Bandit Rules.... sometimes.... :a13:

βασικα ποσα χρηματα εισαι διατεθειμενος να δωσεις?

Ρε παιδια ημαρτον με τα ιταλικα λες και ημαστε 20 χρονια πισω..Μια χαρα ειναι και πιο αξιοπιστα απ τα vw group.Εγω προτιμω τα ιαπωνικα αν και τωρα πια ολα ιδια ειναι γι αυτο παρε το οικονομικοτερο κ αυτο που σου αρεσει και δωσε βαση στις εγγυησεις..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παρε κανα Ιαπωνεζικο ή κανα Hyundai να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (οσο γινεται)

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σημαντικό... τι χρήματα θα διαθέσεις και τι χρήση θα του κάνεις! Οικογενειακό;... γκάζι;... βόλτα;.. δουλειά;...

1. Πάρε Ι.Χ. που θα μπορείς να πουλήσεις μετά καθώς σε κόβω να αντέχεις ίσα με ενα χρόνο και αν χωρίς μοτό. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Απέφυγε τα Ιταλικά γιατί δεν έχουν μεταπώληση.... πολύ απλά!

Όσο για προβλήματα , καλύτερα να κατέβετε στα συνεργεία να σας πούν τι γίνεται με τα ηλεκτρικά τους , ειδικά τα τελευταία μοντέλα.

2. Οχι OPEL... αν ψάξεις σε διάφορα forum θα βρείς αρκετούς που παραπονιούνται για πάσης φύσεως προβλήματα.

3. Οσα ξόδευες για μοτο-συντήρηση θα δίνεις τα τριπλά πλέον στο Ι.Χ. εκτός απο την αγορά ελαστικών του.

4. Diesel ακόμα στην Ελλάδα για ιδιώτες δεν ισχύει... εκτός και αν δηλώνεις αγρότης. Σύντομα θα αλλάξει βέβαια αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα το πότε.

Προσωπική επιλογή για Ι.Χ. είναι το 1.4 Golf TSi , γνωρίζοντας οτι κάποια ίσως είχαν προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι όχημα που έχει μεταπώληση, είναι ασφαλές, έχει γκάζι (120hp) και έχει και μια ποιότητα συναρμολόγησης. Ενα τέτοιο Ι.Χ. πενταετίας πάει κοντά στα 9500-10000 ευρώ , ποσό που για μένα αξίζει με το παραπάνω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Σημαντικό... τι χρήματα θα διαθέσεις και τι χρήση θα του κάνεις! Οικογενειακό;... γκάζι;... βόλτα;.. δουλειά;...

Προσωπική επιλογή για Ι.Χ. είναι το 1.4 Golf TSi , γνωρίζοντας οτι κάποια ίσως είχαν προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι όχημα που έχει μεταπώληση, είναι ασφαλές, έχει γκάζι (120hp) και έχει και μια ποιότητα συναρμολόγησης. Ενα τέτοιο Ι.Χ. πενταετίας πάει κοντά στα 9500-10000 ευρώ , ποσό που για μένα αξίζει με το παραπάνω.

Gandalf
    +900 αλλα ας κοιταξει το 1.2 TSi που ειναι σημαντικα φθηνοτερο.

επισης το Skoda Fabia 1.2 TSi ειναι αριστη επιλογη και το Octavia 5 1.2 TSi

πολυ πολυ χαμηλη καταναλωση και 8βαλβιδος τουρμπο κινητηρας με ροπη απο χαμηλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλησπερα

παρε οτι θες καταρχην

απλα μια παρατηρηση σε σχεση με τα σχολια για το punto(για αυτο θα πω,οχι γενικα για τα ιταλικα)

εχω ενα μεταχειρισμενο του 2002 1200 cc,το οποιο πηρα με 48.000 χλμ

τοχω φτασει στα 110.000χλμ,διανυοντας καθε μερα 130 χλμ τουλαχιστον σε πενθημερη βαση για 15 μηνες

του κανω στην ωρα τους ολα τα σερβις

με βαση τα παραπανω,θα συμφωνηση ΜΟΝΟ στο οτι τριζει

δεν μου εχει βγαλει τιποτα αποσα αναφερθηκαν πριν

ουτε διακοπτες,ουτε εχω παρει τιποτα στα χερια,ουτε δεν ξερω κι εγω τι αλλο

μια κεραια μου κλεψανε,ενα σηματακι της fiat επισης και δυο καμμενες λαμπες ειναι ο απολογισμος...

γιαννης

....πήγαινε επίσης και μια βόλτα στα εξουσιοδοτημένα της vw να τους δεις να συμπληρώνουν λάδι σε ότι φοράει tsi .

τσιμπάει λίγο αλλά μη το κάνουμε και θέμα !!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Οι παρατηρήσεις μου, αφορούσαν το Grande Punto. Μεγάλη διαφορά με το παλιό. Πέρα από αυτά που ανέφερα, δεν γνωρίζω άλλα προβλήματα, και δεν τα αφορίζω, μην συγχίζεστε!

Τα VW Polo-Golf κλπ Βγάζουν πολλά προβλήματα ηλεκτρικής φύσεως, ειδικά τα τελευταία. Τα παλαιότερης γενιάς, είναι εντάξει... (Μου το έχει πει άνθρωπος που εργάζεται σε εξουσιοδοτημένο).

Τα service και τα ανταλλακτικά τους είναι ακριβά, κάτι που τα καθιστά ασύμφορα. Εκτός αν είναι μτχ. και πας στον φίλο σου για service.
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Παρε Fiat να κανεις γνωριμιες,να ανοιξεις τον κοινωνικο σου κυκλο,θα γνωρισεις ολους τους μαστορους της Ελλαδας,καθε μερα για τσιπουρα και πικοιλιες θα εισαι με τα παιδια απο τα συνεργεια.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Παρε Fiat να κανεις γνωριμιες,να ανοιξεις τον κοινωνικο σου κυκλο,θα γνωρισεις ολους τους μαστορους της Ελλαδας,καθε μερα για τσιπουρα και πικοιλιες θα εισαι με τα παιδια απο τα συνεργεια.
    Φίλε μου είχα 12 χρόνια το Punto GT (turbo) και είχα 235.000 χλμ ΣΚΙΣΜΕΝΟ !!!
    Δεν είχα ποτέ βλάβη που να με αφήσει στο δρόμο .......... μόνο μια φορά έσκασε από τηνπίεση μια από τις φυσούνες με κόστος 17.00 Ε και απλά το αμάξι δεν τράβαγε όσο έπρεπε ......

Το 2004 το πούλησα και πήρα το OCTAVIA RS ......... ο νεαρός που το πήρε το έχει ακόμα το Puntάκι και δεν του έχει κάνει κιχ !!!

Τυχερός ;;; Ίσως !!!

Ακόμα πιό πριν είχα το OPEL CORSA 1,4 16V και με είχε γ@μ@σει στις βλάβες !!!
    Το έδωσα πριν κλείσει 2ετία .......... και το είχα πάρει για ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ και αξιόπιστο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

4. Diesel ακόμα στην Ελλάδα για ιδιώτες δεν ισχύει... εκτός και αν δηλώνεις αγρότης. Σύντομα θα αλλάξει βέβαια αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα το πότε.

Gandalf

Είσαι σίγουρος γα ότι λές? Πώς νόμιζα πώς αμα είσαι κάτοικος εκτός Αθηνών - Θεσ/νίκης δεν υπάρχει θέμα?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2021, 22:31
  2. προβληματα μετά από ρίξιμο της μηχανης
    από ανωνυμος στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 18:21
  3. Επιλογή μποτών μετά από ατύχημα
    από turist στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2009, 11:06
  4. Πώληση μηχανής από απόσταση
    από eXJey στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 20:30
  5. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF