[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motardakias
katalaba ti les file mou carmen
:rotflmao:
![]()
:wacko:
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motardakias
katalaba ti les file mou carmen
![]()
:wacko:
![]()
αναποδο τιμόνι εχει αυτο ψηλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
beta 520 rr...![]()
σε λιγο καιρο θα σου πω τα παντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αναποδο τιμόνι εχει αυτο ψηλε?![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από motardakias
[...] carmen [...]
:rotflmao:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αναποδο τιμόνι εχει αυτο ψηλε?![]()
εσυ τι το παιζεις ειρωνεια?????......το επαιξα εγω γ**** σε κανενα post mou???......εγω ειπα απλως οτι κανω αυτο...εσυ γιατι ειρωνευεσαι δηλαδη?.....μεχρι τωρα πιστευω ημουν πολυ σωστος στα post μου.....παρε εδω ρε ενα γ****** του forum.....
ρε ατομο απαραταμε που θα κατσω να σου απαντησω σοβαρα κιολας που επειδη μπαινεις με το αστρα με αναποδα εγινες και παγκοσμιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από motardakias
εσυ τι το παιζεις ειρωνεια?????......το επαιξα εγω γ**** σε κανενα post mou???......εγω ειπα απλως οτι κανω αυτο...εσυ γιατι ειρωνευεσαι δηλαδη?.....μεχρι τωρα πιστευω ημουν πολυ σωστος στα post μου.....παρε εδω ρε ενα γ****** του forum.....
αντε μαθε να οδηγας κανονικα και σαν ανθρωπος με μυαλο και οχι σα πιθικι, να σε ασφαλης για σενα και για οσους ακομα μοιραζεσαι το γαμημενο το δρομο που πας και με αναποδα και μετα θα βρουμε κ τι μοτο θα παρεις.
αιντε γεμισαμε παγκοσμιους παπακηδες που θελουν και νευρο γιατι στην εξοδο απο τη πλατεια μετα το καφε δε σπινιαρει το παπακι.
Επειδή σε κόβω ότι τις παραπάνω σκουτερόπαπιες θα τις τελειώσεις εύκολα, βάλε και στη λίστα το SXV το 550. Ωραίο μηχανάκι και εύκολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από motardakias
Ειμαι αναμεσα σε πολλες μηχανες και δεν εχω κατασταλαξει καπου.
ενδιαφερομαι για KTM DUKE|| 640-LC4 640,HUSABERG FS 450-650,HUSQVARNA 450-510,HONDA CRF450 WRF450 YZF450 και οτιδηποτε αλλο εχετε να μοθ προτεινετε.....δεν θελω να παω καπου αλλου σε αλλο στυλ δηλαδη γιατι δεν μου αρεσει....Περιμενω γνωμες σας και Ευχαριστω εκ των προτερων ¨)![]()
![]()
![]()
Δεν εχει νευρο το lc4?![]()
Λες να εχω φλωρεψει?
Βασικα εσυ το ξερεις καλύτερα μιας και το έχεις, αλλα μια φορά που είχα παρει με ενα LC4 την κοπελιά να πάμε Χαλκίδα, είχε τόσους κραδασμούς που η Βίκυ είχε τελειώσει πριν καν φτάσουμε Αγιο Στέφανο.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
πας και μια εκδρομουλα με την γυναικα
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Βασικα εσυ το ξερεις καλύτερα μιας και το έχεις, αλλα μια φορά που είχα παρει με ενα LC4 την κοπελιά να πάμε Χαλκίδα, είχε τόσους κραδασμούς που η Βίκυ είχε τελειώσει πριν καν φτάσουμε Αγιο Στέφανο.
![]()
![]()
Μια συνηθεια ειναι ολα φιλε μου...![]()
Εγω πλεον οταν καβαλαω αλλο μηχανακι νομιζω οτι ειναι χαλασμενο που δεν κανει σαν κομπρεσερ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω πλεον οταν καβαλαω αλλο μηχανακι νομιζω οτι ειναι χαλασμενο που δεν κανει σαν κομπρεσερ.![]()
emena παλι το τελευταιο lc4 που καβαλησα δε μου φανηκε να εχει τοσους κραδασμους οσο την πρωτη φορα που το οδηγησα![]()
Εεεεχει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
emena παλι το τελευταιο lc4 που καβαλησα δε μου φανηκε να εχει τοσους κραδασμους οσο την πρωτη φορα που το οδηγησα![]()
εγω βασικα μετα το 20λεπτο αρχηζω να κουραζομαι (ειμαι κ εκτος φορμας τελευταια).
Ταξιδι δεν εχω κανει ποτε και ουτε το σκεφτομαι.
Παντως δυναμη εχει το μηχανακι για "παιχνιδια".
Το δικο μου ειναι "απειραχτο" (δεν εχω παρει ακομα τις καταραμενες μποτες) αλλα φανταζομαι οτι αν το "τουμπανιασει" καποιος γινεται αστερι.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
εγω φιλε θα σου ελεγα duke...
Αλλα ριξε και μια ματια στο suzuki drz 400...
Και εγώ θα συμφωνήσω με μεσιέ ντούκα ΙΙ.. Αν δεν ξέρει τι είναι το καθένα από αυτά τα πιστόλια που πρότεινε, έρχεται από πάπια, και το LC4.. δεν είναι αρκετά μπρουτάλ και πιστόλι τότε καλύτερα για τη δική του ασφάλεια
xt 125, KLX 250..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ducati hypermotard 796 (ηηηη) husqvarna 610 sm
ααα ξεχασα και το xt660 μοταρ σκυλος μαυρος..