Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Μια φορά γυρνόντας Αθήνα, στα διόδια μετά την Κόρινθο καθώς ετοιμαζόμουν να φορέσω το τελευταίο γάντι ακούς κόρνες από πίσω γυρνάω να δω και βλέπω μια κυράτσα σε ένα κουτί να κορνάρει επίμονα. Τι να σας πω, ξύπνησε ο λιμενεργάτης μέσα μου και το τι άκουσε δε λέγεται, σε μια φάση κάνω να κατέβω από το μηχανάκι και την βλέπεις να ανεβάζει παράθυρα (ήταν καλοκαιράκι) και να κλειδώνει πόρτες. Περιττό να σας πω πως γέλαγα μέχρι να φτάσω Αθήνα :rotflmao:

εγω θα κατεβενα κατω θα εβλεπα το μηχανακι πανω απο 10 λεπτα να δω αν μου εχει κανει καμια ζημια (και καλα ) και αν μου ελεγε και κατι θα τον τραβαγα μετα δικαστικος να μαθει ο παλιο μαλακας
    με δικαιολογια την προθεση δημιουργιας βλαβης.

No bike.....No party Το avatar του/της zeli
    Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα…
    Το ιδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και εμένα πέρσι στα ιδία διόδια. Ένας κολώγερος με ένα RAV άρχισε να κορνάρει και να γαμοσταυρίζει την ώρα που έβαζα το γάντι. Κλασικά έβαλα stand και τον πλησίασα για να τον ρωτήσω γιατί κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι…Ο θρασύδειλος ο Έλληνας ανέβασε το παράθυρο, έβαλε ασφάλεια και κοίταγε απ την άλλη…Ε είπα και εγώ να του κεντρίσω ενδιαφέρον ρίχνοντας του ένα δυνατό χτύπημα στο τζάμι με το carbon του γαντιού που φορούσα και άλλο ένα στην πόρτα χαρίζοντάς του παράλληλα μια όμορφη λακουβίτσα να με θυμάται. Για το μόνο πράγμα που λυπήθηκα μόνο είναι ότι το αμαξάκι δεν έφταιγε τίποτα και το γάντι θα έπρεξε να το νιώσει ο ίδιος στο σκ@τοκέφαλό του.
    THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
    Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα…
    Το ιδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και εμένα πέρσι στα ιδία διόδια. Ένας κολώγερος με ένα RAV άρχισε να κορνάρει και να γαμοσταυρίζει την ώρα που έβαζα το γάντι. Κλασικά έβαλα stand και τον πλησίασα για να τον ρωτήσω γιατί κάνει σαν τη χήρα στο κρεβάτι…Ο θρασύδειλος ο Έλληνας ανέβασε το παράθυρο, έβαλε ασφάλεια και κοίταγε απ την άλλη…Ε είπα και εγώ να του κεντρίσω ενδιαφέρον ρίχνοντας του ένα δυνατό χτύπημα στο τζάμι με το carbon του γαντιού που φορούσα και άλλο ένα στην πόρτα χαρίζοντάς του παράλληλα μια όμορφη λακουβίτσα να με θυμάται. Για το μόνο πράγμα που λυπήθηκα μόνο είναι ότι το αμαξάκι δεν έφταιγε τίποτα και το γάντι θα έπρεξε να το νιώσει ο ίδιος στο σκ@τοκέφαλό του.
    :rotflmao: :rotflmao: Καλά του έκανες!!
    Εμένα ρε παιδιά ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο στα διόδια,ίσα ίσα μου δίνουν προτερεότητα από μόνοι τους οι οδηγοί κουτιών

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    ναι ναι..... και εγώ once "έκλεψα" τη σειρά ενός και άρχισε να με βρίζει!

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Φιλαράκο κάτι τέτοια καθιζήματα που νομίζουν πως είναι οι βασιλιάδες της ασφάλτου θέλουν ξέσκισμα. Έπρεπε να του τραβήξεις σουτ στο καπό με το κράνος να του φύγει ο κώλος του καραγκιόζη.

Αστα διαλο με τα μπαίγνεια που έχουμε μπλέξει γαμώ την αμαρτία μου

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eφω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να καλεσεις αστυνομια επιτοπου.

Θα ξαφνιαστει παρα πολυ ο τυπος γιατι μεσα τους σκεφτονται σιγα μην καλεσει και την αστυνομια ο αλητης (ναι για αλητες μας εχουν).

Σταντ και κατεβασμα για οση ωρα κρινεις οτι δεν θα γινει χοντρη μανουρα. Ισα ισα να του σπασεις τα νευρα.

Βεβαια απο την αλλη απλα σηκωνεσαι και φευγεις, αναλογα τα κεφια.

Εγω τρελενομαι γιατι το κανει επειδη εχει αμαξι, αν ας πουμε τον χτυπουσε απο πισω φορτηγο (αντιστοιχα) που ειναι πιο μεγαλο, θα κατεβενε κατω σιγουρα.

Το φορτηγο στο αμαξι, το αμαξι στην μηχανη, η μηχανη??????????? Πουθενα. Οχι οτι θα καναμε τιποτα αν.....αλλα λεω.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    . Έπρεπε να του τραβήξεις σουτ στο καπό με το κράνος να του φύγει ο κώλος του καραγκιόζη.

δε λέει
    χαλάς το κράνος χωρίς λόγο

Ο Κουζουλός...
    Εννοεί ότι θα φοράς το κράνος για να μην δουν πρόσωπο..

Πάντως πολύ ψυχραιμία έδειξε ο GTZ750...λίγο τσαμπουκά τον ήθελε άλλα όχι και να του σπάσεις το αμάξι

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ

ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ

ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΠΩΠΩ ΠΟΝΟΣ

ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ;

Εχετε στο νου σας το εξης.
    Οι πονοι στη μεση δεν φαινονται κατα αναγκη στην ακτινογραφια.
    Αμα λες οτι πονας οι γιατροι γραφουν ισχυαλγια η κατι τετοιο και σου γραφουν και τρεις μερες ξεκουραση.

Εχεις και μαρτυρα τον υπαλληλο των διοδιων και μετα ειναι στο χερι σου να το τραβηξεις οσο θες.

Υπ οψιν οτι εαν υπαρχει τραυματισμος παει δικαστικως αυτεπαγγελτα και θα σε παρακαλαει να πας στο δικαστηριο να πεις πως δεν εχεις τιποτα και σου περασε.
    Keep on rocking in a free world !!!

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ

ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ

ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΠΩΠΩ ΠΟΝΟΣ

ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ;

Εχετε στο νου σας το εξης.
    Οι πονοι στη μεση δεν φαινονται κατα αναγκη στην ακτινογραφια.
    Αμα λες οτι πονας οι γιατροι γραφουν ισχυαλγια η κατι τετοιο και σου γραφουν και τρεις μερες ξεκουραση.

Εχεις και μαρτυρα τον υπαλληλο των διοδιων και μετα ειναι στο χερι σου να το τραβηξεις οσο θες.

Υπ οψιν οτι εαν υπαρχει τραυματισμος παει δικαστικως αυτεπαγγελτα και θα σε παρακαλαει να πας στο δικαστηριο να πεις πως δεν εχεις τιποτα και σου περασε.
    παιδια χαλαρωστε ενα ακουμπηγμα μου εκανε δεν μου εσκασε απο πισω με φορα!!!!
    και απο την αλλη αυτο που με προβληματισε ειναι οτι τελικα δεν μας υπολογιζουν καθολου !!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Νέο μέλος Το avatar του/της fz6_n

katarxhn kalhspera

paidia eimai kainourios edw tha ithela na prosthesw mia ekdoxi sthn koubenta sas eimai motosikletistis kai oxi (mhxanobios) sxedon 15 xronia isos kai liga parapano an prosthesw kai ta xronia pou odigousa dixos diploma ! paralila omos eimai kai odhgos <koutiou> opos to lete odigontas to auto panta apo enstikto prosexw tis mhxanes perisotero apo oso prosexw ton eauto mou dioti gnorizw pos me thn paramikri epafi o motosikletistis mporei na travmatistei arketa !! se antithesi me emena pou den tha pathw para mono ilikes zimies !! alla thelw na sas pw pws uparxoun anamesa mas APARADEXTOI !!! odhgoi pou prospernoun apo deksia me megales taxitites..... sxedon ksista !!! me kindino na me kanoun para thn thelisi mou dolofono !! ... oso gia to simvan tou filou sta diodia kalo einai na kratame thn psixremia mas dioti ta nevra den odigoun pouthena kai einai krima na xalaseis thn diathesi sou ksekinontas ena taksidaki !!! ok merikoi tis theloun tis psiles tous .....alla auto den einai h lisi !!!!

Re: katarxhn kalhspera

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6_n
    paidia eimai kainourios edw tha ithela na prosthesw mia ekdoxi sthn koubenta sas eimai motosikletistis kai oxi (mhxanobios) sxedon 15 xronia isos kai liga parapano an prosthesw kai ta xronia pou odigousa dixos diploma ! paralila omos eimai kai odhgos <koutiou> opos to lete odigontas to auto panta apo enstikto prosexw tis mhxanes perisotero apo oso prosexw ton eauto mou dioti gnorizw pos me thn paramikri epafi o motosikletistis mporei na travmatistei arketa !! se antithesi me emena pou den tha pathw para mono ilikes zimies !! alla thelw na sas pw pws uparxoun anamesa mas APARADEXTOI !!! odhgoi pou prospernoun apo deksia me megales taxitites..... sxedon ksista !!! me kindino na me kanoun para thn thelisi mou dolofono !! ... oso gia to simvan tou filou sta diodia kalo einai na kratame thn psixremia mas dioti ta nevra den odigoun pouthena kai einai krima na xalaseis thn diathesi sou ksekinontas ena taksidaki !!! ok merikoi tis theloun tis psiles tous .....alla auto den einai h lisi !!!!
    Μηχανοβιος δεν πειραζει να εισαι,καγκουρας ομως ναι!
    Απαραδεχτοι δεν ειναι η σωστη λεξη,κατεβα μερικα γραμματα στην αλφαβητο....
    Δεν εχεις μαρτυρα μονο τον ταμεια των διοδιων,αλλα και καμερα που καταγραφει τα παντα!
    Οντως δεν ειναι λυση οι ψηλες................................................................οι χοντρες μηπως?

ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΓΙΑΖΑ ΛΙΓΩ ΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΑΖΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ.
    ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ! ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΠΕΙΣ ΑΓΡΙΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΡΑ ΤΟΥ,
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

είδα φως και μπήκα
    Είναι όντως σπαστικό αλλά το καλύετρο να τους σπας τα νεύρα, ούτε φωνές ούτε τίποτα....

πριν κανά δίμηνο επιστρέφω από Αθήνα, στα διόδια της Κορίνθου έχει μικρή ουρά (καμιά 5-8 αυτοκίνητα) Πίσω μου BMW 520 και οδηγός ένα τύπος γύρω στα 45. έχω σβήσει την μηχανή και περιμένω να προχωρήσουν κανα 3 αυτοκίνητα πρώτα και μετά να προχωρήσω κι εγώ...Με το που κάνει 2 μέτρα ο μπροστινός μου αρχίζει να κορνάρει,γυρίζω τον κοιτάω και παραμένω απτόητος στην θέση μου. Με το που φτάνει η σειρά μου σβήνω πάλι την μηχανή, βγάζω κράνος, βγάζω γάντια (με την άνεσή μου όλα αυτά)
    ψάχνω,επίτηδες όλες τις τσέπες του μπουφάν, πληρώνω και την ώρα που παίρνω την απόδειξη την αφήνω πάλι επίτηδες να πέσει κάτω. Σταντ, κατεβαίνω την μαζεύω, ανεβαίνω, κράνος, γάντια και δρόμο!!!!!!!!!!! Του έσπασα τα @ρχίδια του παλιομ@λάκα

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF