ΚΙ ΕΓΩ (ΤΣΟΤΣΟ..... ΤΣΟΤΣΟ) τρομαρα μου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Σιγα εγω τα κανω αυτα...
(νιωθω λιγο ευρωπαιος...)
LEGO - hire shops
Και ξερο ψωμί
ΚΙ ΕΓΩ (ΤΣΟΤΣΟ..... ΤΣΟΤΣΟ) τρομαρα μου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Σιγα εγω τα κανω αυτα...
(νιωθω λιγο ευρωπαιος...)
LEGO - hire shops
Και ξερο ψωμί
Καπταιν κ δουκα ρε σεις κανεις δεν θα πειραζε το μηχανακι του χωρις να ηξερε ,γιατι το φορουμ τι προσφερει?? (εκτος απο επικα θρεντ)ετοιμη πληροφορια που για καποιον που του κοβει το νιο νιο του να κανει καποιες εργασιες συντηρησης και οχι μονο στην μοτοσυκλετα του.
Ποσους "μαστορους" δεν εχουμε δει που πραγματικα δεν ξερουν που παν τα 4 ή ποσοι απο αυτους ειναι τοσο τσαπατσουλιδες που περνεις το μηχανακι σου και τα μισα πλαστικα βλεπεις με γρατσουνιες ή σπασμενες κοπιτσες.Μην που πειτε για καλους μαστους γιατι μεχρι ν ατους βρεις εχεις πληρωσεις ηδη την πρωκτολογικη εξεταση![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Eγώ με μπλεκ μεγάλωσα και στρατιωτάκια και κουκουρούκου και κις....Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
1. ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΔΩΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LEGO ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΛΕΚ ΠΟΠΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
Εχω πρόβλημα γιατρέ μου???????
Τι να κάνω??????
Β Ο Η Θ Ε Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
τι λες ρε συ; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καπταιν κ δουκα ρε σεις κανεις δεν θα πειραζε το μηχανακι του χωρις να ηξερε[...]![]()
![]()
εχεις μπει στα τεχνικα να δεις το γέλιο που πέφτει![]()
με τα υπογλώσσια εχουμε το "θειο" εκει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φίλε αυτα τα λες σε μένα που ξεκινησα να αλλαξω πισω φρενα σε παπακι αστρεα (ταμπουρο) και ξεκινησα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καπταιν κ δουκα ρε σεις κανεις δεν θα πειραζε το μηχανακι του χωρις να ηξερε ,γιατι το φορουμ τι προσφερει?? (εκτος απο επικα θρεντ)ετοιμη πληροφορια που για καποιον που του κοβει το νιο νιο του να κανει καποιες εργασιες συντηρησης και οχι μονο στην μοτοσυκλετα του.
Ποσους "μαστορους" δεν εχουμε δει που πραγματικα δεν ξερουν που παν τα 4 ή ποσοι απο αυτους ειναι τοσο τσαπατσουλιδες που περνεις το μηχανακι σου και τα μισα πλαστικα βλεπεις με γρατσουνιες ή σπασμενες κοπιτσες.Μην που πειτε για καλους μαστους γιατι μεχρι ν ατους βρεις εχεις πληρωσεις ηδη την πρωκτολογικη εξεταση![]()
λυνωντας τις βιδες για τα αμορτισερ??:rotflmao:
![]()
εε ... μια χαρά ξεκίνησες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Φίλε αυτα τα λες σε μένα που ξεκινησα να αλλαξω πισω φρενα σε παπακι αστρεα (ταμπουρο) και ξεκινησα ...
λυνωντας τις βιδες για τα αμορτισερ??:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγουρα υπαρχουν και ασχετη τελιος και ανεπειδεκτοι αλλα απο την αλλη σας παραπεμπω στο φιλο μας που εκανε restor το CB και ηταν ηλεκτρονικος και ελεγε οτι ειναι ασχετος με τα υπολοιπα και δεν το εχει κανει ποτε.
Θελω να πω με αυτο οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν θα χρειαστουν να ανεβασουν στην ταρατσα το μηχανακι + οτι οποια απορια μπορει να εχουν οπως ρωτουσαν εδω και προχωρουσαν μπορουν να ρωτουν το διπλα κιοσκι εαν γνωριζει κιολας ή εχοντας ενα επιτηρητη γενικα να βοηθα στην τυχον αποριες.
Duka εσυ μην πας φιλε θα το χαλασεις το μαγαζι σιγουρα![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
πρεπει να αρχισω να χρεωνω μου φαινεται εχει παραγινει το κακο
![]()
![]()
![]()
Νομίζω πως η φιλοσοφία δεν είναι να τα φτιάχνουμε όλα μόνοι μας αλλά να μην χρειάζεται να πια να μαστορεύουμε τη μηχανή μας στο πεζοδρόμιο.
Κάποιες εργασίες τις κάνουμε μόνοι μας. Ίσως κάναμε και κάποιες άλλες αν είχαμε καλύτερα ή περισσότερα εργαλεία.
Πολλοί είναι αυτοί που δεν το έχουν σε τίποτα να λύσουν και να γρασάρουν το μοχλικό, αλλά πόσο εύκολο είναι να το κάνεις στο πεζοδρόμιο?
Κάποιες εργασίες που έτσι κι αλλιώς τις κάνουμε δεν θα ήταν καλύτερο να τις κάνουμε με μεγαλύτερη ευκολία και με καλύτερα εργαλεία?
Ξέρετε πόσοι φίλοι μου ψάχνουν εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα στην περιοχή τους για να χρησιμοποιήσουν την ράμπα (αυτή που τρυπώνεις από κάτω) για να αλλάξουν λάδια (και όχι μόνο)στο σαραβαλάκι τους?
Φυσικά όσοι τη δουν μαστοράτζες επειδή έχουν ράμπα και δυο εργαλεία παραπάνω θα γίνουν στάνταρ πελάτες του Δούκα.
![]()
Sent from me using a computer.
Μαλλον καποιοι αγνοουν την εννοια του selfservice..![]()
Ρε'σεις.. ανοιξε ενας ενα μαγαζι-συνεργειο selfservice και σου προσφερει την ραμπα και τα εργαλεια με 15$ την ημερα.. Τα εργαλεια σου προσφερει, οχι της γνωσεις.. Αν εισαι μαγκας πας και το φτιαχνεις μονος σου. Αν εισαι μαλακας και πας να το πειραξεις χωρις να ξερεις καλα να παθεις..
Που κολλανε δικαστηρια, μυνησεις κτλ κτλΣαν να πας στα Goody's στο salad bar (selfservice συνεργειο), να σου δωσει ο υπαλληλος το πιατο (το εργαλειο) εσυ να βαλεις καλαμποκι και μετα να φωναζεις στον υπαλληλο οτι εβαλες καλαμποκι κατα λαθος ενω ηθελες μαρουλι..
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
kalo akougete ke kata tin eksodo 8a kanoume kolonoskopisi ston pelati na tsekaroume min exi kripsi kamia kastania ston kolo tou na tin loufari...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
kalo akougete ke kata tin eksodo 8a kanoume kolonoskopisi ston pelati na tsekaroume min exi kripsi kamia kastania ston kolo tou na tin loufari...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωστος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρω κι εγώ να αλλάζω O-RING στη βρύση!!!![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, εμένα μου αρέσει η ιδέα. Όταν είχα το αυτοκίνητο, ζήλευα αυτούς που έχουν το γκαράζ τους ή κάποιο δικό τους χώρο...
Και λάδια ξέρω να αλλάζω, και μπουζί και τακάκια, αλλά στο δικό μου δεν το έκανα ποτέ, λόγω έλλειψης χώρου και εργαλείων...
Εγώ λέω Go for it....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
καλα μη κανετε χαρές οι αλλοι...
οι συνδρομες θα ειναι σημπληρωμένες απο τους κατεμάδες...
αμα βρεις ποτε ελευθερη ράμπα με δαυτους εμενα να με χέσετε..![]()
:rotflmao:
![]()