Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Triumph Daytona 650

Δεν είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι η Triumph θα εγκαταλείψει τις sport μηχανές ή κάτι έχω μπερδέψει??

Μακάρι το νέο Daytona να μην είναι όπως στη photo όμως, κάτι μεταξύ R1/2002 (οι γραμμές της ουράς) και 636 μπροστά μου κάνει, θέλουμε χαρακτήρα! Η photoshopia μάλλον έχει κλέψει από το 636, οι ζάντες είναι από εκεί

Το τωρινό μου αρέσει πολύ εκτός της ουράς που τη βρίσκω λίγο χοντροκομμένη. Πολύ τίμιο μηχανάκι ειδικά στα χρήματα του, απλά πως το πουλάς μετά όταν έρθει η στιγμή

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
    Δεν είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι η Triumph θα εγκαταλείψει τις sport μηχανές ή κάτι έχω μπερδέψει??

Μακάρι το νέο Daytona να μην είναι όπως στη photo όμως, κάτι μεταξύ R1/2002 (οι γραμμές της ουράς) και 636 μπροστά μου κάνει, θέλουμε χαρακτήρα! Η photoshopia μάλλον έχει κλέψει από το 636, οι ζάντες είναι από εκεί

Το τωρινό μου αρέσει πολύ εκτός της ουράς που τη βρίσκω λίγο χοντροκομμένη. Πολύ τίμιο μηχανάκι ειδικά στα χρήματα του, απλά πως το πουλάς μετά όταν έρθει η στιγμή
    Σχετικά με την μεταπώληση πιστεύω ότι με όλα τα SS χάνεις πολλά λεφτά όταν πουλάς.
    Triple 1050

Το ΣΚ βρήκα την ευκαιρία να κινηθώ με ταχύτητες 250+ με το Daytona και μου άφησε καλές εντυπώσεις.
    Η κάλυψη από τον αέρα ήταν άψογη χωρίς να υπάρχουν στροβιλισμοί στο κράνος. Το μηχανάκι έδειχνε πολύ σταθερό, και οι αναρτήσεις απορροφούσαν άμεσα όλες τις ανωμαλίες του δρόμου. Από ρεπρίζ σε μεγάλες ταχύτητες τα πάει καλά όταν δουλεύει πάνω από τις 8000 στροφές, ενώ στις 11000 με 12000 έχει τη μεγαλύτερη δύναμη σε ανοίγματα. Στα φρένα με πολλά χλμ. ένιωθα μία ασάφεια στη δύναμη, αλλά ρυθμίζοντας τη μανέτα έλυσα το πρόβλημα.
    Οι αλλαγές κατεύθυνσης ήταν εύκολες και άμεσες.
    Σε γενικές γραμμές μου έδωσε την αίσθηση ότι το σετ πλαίσιο-αναρτήσεις-φρένα υπερκαλύπτουν τις δυνατότητες του κινητήρα.
    Triple 1050

Εαν κάποιος ενδιαφέρεται για το Daytona, δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καθώς εξαντλήθηκε το απόθεμα της αντιπροσωπείας και η επόμενη εισαγωγή θα αργήσει λίγο λόγω αυξημένης ζήτησης στο εργοστάσιο. Εγώ πάντως πρόλαβα.
    Triple 1050

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ