Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: ΜΠΟΥΖΙ - ΛΑΔΙΑ - ΛΑΣΤΙΧΑ - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΒΑΝΖΙΝΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Unhappy Αντισταση (r) απο τι? (μαγνητικα ή ηλεκτρομαγνητικα πεδια,ρευματος,τασης,εντασης,ισχυ

Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr
    bpr7hs
    β=διαμετρος σπειρωματος
    p=προεξεχουσα ακιδα
    r=αντισταση
    7=το πιο σοβαρο θερμικη απαγωγη του μπουζι μεγαλονουν τα νουμερα(ngk)ψυχρο
    h=μηκος σπειρωματος
    s=σκατα(ανουσιο)
    15w40=μπορει να λειτουργει και σαν 15 και στις θερμες καταστασεις σαν 40 sae
    13-140-70=13διαμετρος ζαντας 140=μεγιστο φερδος ελαστικου
    70σχεση φαρδους υψους 140 επι 70%=98 αρα το υψος απο την ζαντα ως τον δρομο ειναι 98
    4 )ερωτηση μακρια απο βελτιωτικα
    Αντισταση (r) απο τι? (μαγνητικα ή ηλεκτρομαγνητικα πεδια,ρευματος,τασης,εντασης,ισχυς)?
    Ακουσα οτι η θερμικη απαγωγη ξεκιναει απο το 2 και φτανει μεχρι το 9 αληθευει?

Επισης ενα μπουζι πρεπει να ειναι τοσο θερμο ωστε να μπορει να καιει ολα τα υπολοιματα που βρισκονται μεσα στο μπουζι?

Αν ειναι πολυ θερμο μπορει να κανει προωρο σπινθυρα?
    Αν ειναι πολυ ψυχρο μπορει να μην κανει σπινθυρα ή καυση?

Οσο ποιο φαρδυ ειναι το λαστιχο τοσο ποιο καλη πεδηση εχει στην ασφαλτο?.

Το 98 τι ειναι χιλιοστα ή τοις εκατο ή κατι αλλο?

Για ποιον λογο μακρυα απο τα βελτιωτικα?

Ψαχνω να βρω στο ιντερνετ πληροφοριες στα Ελληνικα αλλα δεν βρισκω παρα μονο στα Αγγλικα που με δυσκολευουν και πολλα πραγματα δεν τα καταλαβαινω.

Συγνωμη για της χαζο ερωτησεις που σας κανω αλλα πρεπει να μαθω και να καταλαβω τι σημαινει το καθε τι και πως λειτουργει.

Ευχαριστω για την υπομονη σας και το κουραγιο σας.

Unhappy Τι μειονεκτημα θα εχω αν παω σε μεγαλυτερες ζαντες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Είσαι σίγουρος ότι θες να πας από 13 σε 15 ίντσες!?!? Είσαι σίγουρος ότι γίνεται? Μιλάμε για το 50αρι???

Όσο για τα λάδια, δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία φίλε μου. Άν υπήρχε, όλες οι άλλες θα έκλειναν! Σωστά? Βάλε ό,τι σου προτείνει ο μηχανικός σου...
    Τι μειονεκτημα θα εχω αν παω σε μεγαλυτερες ζαντες?

Οτι περνει μου ειπαν οτι περνει 14 εως και 15 και οχι μεγαλυτερες.

Ενας λογος που θελω μεγαλυτερες ζαντες εκτος απτο να βαλω ποιο φαρδυα λαστιχα για να δινω μεγαλυτερη τελικη στην ευθεια και να πλαγιαζω το μηχανακι ακομη περισσοτερο ειναι να μπορω να ανεβαινω τα πεζοδρομια ποιο ευκολα χωρις να δυσκολευεται και να μην βρισκει το κατω μερος της μηχανης.

Παλαιό μέλος
    Αντισταση (r) απο τι? (μαγνητικα ή ηλεκτρομαγνητικα πεδια,ρευματος,τασης,εντασης,ισχυς)?
    Ακουσα οτι η θερμικη απαγωγη ξεκιναει απο το 2 και φτανει μεχρι το 9 αληθευει?

Επισης ενα μπουζι πρεπει να ειναι τοσο θερμο ωστε να μπορει να καιει ολα τα υπολοιματα που βρισκονται μεσα στο μπουζι?

Αν ειναι πολυ θερμο μπορει να κανει προωρο σπινθυρα?
    Αν ειναι πολυ ψυχρο μπορει να μην κανει σπινθυρα ή καυση?

Οσο ποιο φαρδυ ειναι το λαστιχο τοσο ποιο καλη πεδηση εχει στην ασφαλτο?.

Το 98 τι ειναι χιλιοστα ή τοις εκατο ή κατι αλλο?

Για ποιον λογο μακρυα απο τα βελτιωτικα?

Ψαχνω να βρω στο ιντερνετ πληροφοριες στα Ελληνικα αλλα δεν βρισκω παρα μονο στα Αγγλικα που με δυσκολευουν και πολλα πραγματα δεν τα καταλαβαινω.

Συγνωμη για της χαζο ερωτησεις που σας κανω αλλα πρεπει να μαθω και να καταλαβω τι σημαινει το καθε τι και πως λειτουργει.

Ευχαριστω για την υπομονη σας και το κουραγιο σας.
    η αντισταση αυτη 5κω ειναι και αντιπερεσιτικη αλλα βελτειωνει την ζωη των ακιδων
    δεν ξερω απο ποιο νουμερο ξεκινα αλλα υπαρχει και 10
    σωστα η θερμοτητα που συγκρατει το μπουζι λειτουργει και σαν καθαρισμος
    αν βαλεις θερμοτερο η προαναφλεξη θα σου κανει μια ωραια τρυπα στην κορωνα του εμβολου .η θερμοτητα απο την οποια θελουμε να πτοφυλαχτουμε ειναι στο φουλ φορτιο και το χρωμα του μπουζι πρεπει να ειναι σαν ανοιχτο καφε
    αν ειναι πολυ ψυχρο απλα αφηνει να διμοιουτγουνται κατακαθισεις και αφου μαυρισει μετα επειδη το μαυρο ειναι ανθρακας και αυτος ειναι αγωγιμος τοτε ο σπινθηρας βραχυκυκλωνεται και το μοτο σταματα
    συνηθς αν μιλαμε παντα για το ιδιο τυπο ελαστικουσυμβαινει να πατα το λαστιχο με την κορωνα και οχι με τα 140μμ.οταν συνηθως αυξηση διαστασης συμαινει και επιφανεια πεσησης ,πολυ λιγη διαφορα.
    τα 98 ειναι χιλιοστα
    για τα βελτιωτικα .αν πραγματοποιουσαν 10%απο αυτα που υποσχονται θα ειχαν λυθει πολλα προβληματα,αλλα συμβαινει και το ψυχολογοκο εξης.αν σου κανει το παραμικρο θα ψιλιαζεσαι το προσθετο,γιαυτο αστο μια φορα εβαλα redex και μετα 30 χμ αρχισε να κτυπα η καδενα εκκεντροφορου.φυσικα καμοια σχεση εγω τοτε τα εκανα και απο τοτε τα ψιλοαποφευγω
    ειμαι υπερ των ερωτησεων αν και μενα δεν μου απαντουσαν θα ηξερα λιγοτερα.
    Σκευτομαι αρα υπαρχω
    Καρτεσιος
    wrench

Wink Φιλαρακο σε ευχαριστω πολυ εως παρα πολυ που βρηκες τον χρονο και την διαθεση για να

Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr
    η αντισταση αυτη 5κω ειναι και αντιπερεσιτικη αλλα βελτειωνει την ζωη των ακιδων
    δεν ξερω απο ποιο νουμερο ξεκινα αλλα υπαρχει και 10
    σωστα η θερμοτητα που συγκρατει το μπουζι λειτουργει και σαν καθαρισμος
    αν βαλεις θερμοτερο η προαναφλεξη θα σου κανει μια ωραια τρυπα στην κορωνα του εμβολου .η θερμοτητα απο την οποια θελουμε να πτοφυλαχτουμε ειναι στο φουλ φορτιο και το χρωμα του μπουζι πρεπει να ειναι σαν ανοιχτο καφε
    αν ειναι πολυ ψυχρο απλα αφηνει να διμοιουτγουνται κατακαθισεις και αφου μαυρισει μετα επειδη το μαυρο ειναι ανθρακας και αυτος ειναι αγωγιμος τοτε ο σπινθηρας βραχυκυκλωνεται και το μοτο σταματα
    συνηθς αν μιλαμε παντα για το ιδιο τυπο ελαστικουσυμβαινει να πατα το λαστιχο με την κορωνα και οχι με τα 140μμ.οταν συνηθως αυξηση διαστασης συμαινει και επιφανεια πεσησης ,πολυ λιγη διαφορα.
    τα 98 ειναι χιλιοστα
    για τα βελτιωτικα .αν πραγματοποιουσαν 10%απο αυτα που υποσχονται θα ειχαν λυθει πολλα προβληματα,αλλα συμβαινει και το ψυχολογοκο εξης.αν σου κανει το παραμικρο θα ψιλιαζεσαι το προσθετο,γιαυτο αστο μια φορα εβαλα redex και μετα 30 χμ αρχισε να κτυπα η καδενα εκκεντροφορου.φυσικα καμοια σχεση εγω τοτε τα εκανα και απο τοτε τα ψιλοαποφευγω
    ειμαι υπερ των ερωτησεων αν και μενα δεν μου απαντουσαν θα ηξερα λιγοτερα.
    Σκευτομαι αρα υπαρχω
    Καρτεσιος
    Φιλαρακο σε ευχαριστω πολυ εως παρα πολυ που βρηκες τον χρονο και την διαθεση για να με βοηθησεις.

Αν και μου τα εγραψες σχετικα βιαστικα και λιγο συμπιεσμενα τουλαχιστον καταλαβα τι ηθελες να μου πεις και τι εννοουσες και εμαθα 2-3 πραγματα βασικα επιτελους.

Οσοι με βοηθατε σας χρωσταω ολους απο εναν καφε.

Οποιοι ειστε απο θεσσαλονικη και εχετε διαθεση καποια στιγμη να βρεθουμε για καμια κοντινη σχετικα βολτα για καφε πειτε το και εγινε.

Εγω ειμαι ηδη μεσα.

Καλη συνεχεια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF