μια ερώτηση μιας και έχω αυπνίες..για μεταχειρισμένα γενικα που να τσεκάρω περα απο το car.gr?? αν ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να κοιτάξω θα με βοηθούσε αρκετα, ευχαριστώ!
![]()
μια ερώτηση μιας και έχω αυπνίες..για μεταχειρισμένα γενικα που να τσεκάρω περα απο το car.gr?? αν ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να κοιτάξω θα με βοηθούσε αρκετα, ευχαριστώ!
![]()
Να συμπληρώσω επιπλέον ότι κ εγώ για την ίδια ακριβώς χρήση την είχα και έβαζα βενζίνη 1 δεκάρικο το μήνα!!!
If you gonna die...
... die with your boots on
χαχα ωραίος φίλε με βοήθησες.. Ατιμες μηχανές, πάντα είχα μια έλξη προς αυτές αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα. Καλα ήμουν με την ιδεα του σκούτερ τοσο καιρό.. και έλεγα πως κατέληξα κάπου..χαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
Να συμπληρώσω επιπλέον ότι κ εγώ για την ίδια ακριβώς χρήση την είχα και έβαζα βενζίνη 1 δεκάρικο το μήνα!!!
Υ.Γ. γενικα μέχρι πόσα χλμ αξίζει να κοιτάξω για μια τέτοια μηχανή?
Οσα χλμ και να έχει κοίτα να έχει κάνει στην ώρα της όλα τα απαραίτητα σερβις και να σου δώσει ΟΚ ο συνεργιατζής σου
Βεβαια όσα λιγότερα τόσο καλύτερα για να μπορείς μετά να την πουλήσεις και σε καλή τιμη
Μην ανησυχείς η συγκεκριμένη μηχανή έχει αποδειχθεί σκυλί![]()
If you gonna die...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
skoοter μονόδρομος απο μενα.
Όχι κι άλλος σκουτεράκιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
για αυτα που περιγραφεις scooter....
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
+ Όσα θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Όχι κι άλλος σκουτεράκιας![]()
![]()
φίλε Adrazil θα εκπλαγείς πόσο εύκολη μηχανή είναι η cbf...
Πέρα από το car.gr μπορείς να δεις στη χρυσή ευκαιρια κ στο moto triti
If you gonna die...
cbf .... δαγκωτο![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθειά σας, θα κοιτάξω τισ αγγελίες και θα σας ενημερώσω για τα νεότερα![]()
![]()
!!!
Για ninjaκι τελικα το σκέφτεσαι καθόλου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Adrazil
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθειά σας, θα κοιτάξω τισ αγγελίες και θα σας ενημερώσω για τα νεότερα![]()
![]()
!!!
If you gonna die...
παρόλο που μαρεσει αρκετα με βγάζει στα λεφτά οφφ και ειμαι φοιτητης.. δεν εχω την άνεση να διαθέσω και αρκετά παραπάνω απο 2500.. ακριβής τιμές δε θυμάμαι στα μεταχειρισμένα ninja αλλά πρέπει να ειναι στα 3000+ ?? κανω λάθος??Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
Για ninjaκι τελικα το σκέφτεσαι καθόλου?
Cbf χωρις κουβεντες...![]()
![]()
Μπαινεις στο χωρο των μοτοσυκλετων και μαζευεις οδηγικη εμπειρια. Αν εχεις το μικροβιο και καποτε αποφασισεις να παρεις καποιο 600αρι π.χ. , τοτε ολοι θα σου πουν να ξεκινησεις καλυτερα με κανα 250αρι. Δεν το κανεις απο τωρα λοιπον;![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μπορείς να μαζέψεις ένα 500ρικο ακόμα αν το θέλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Adrazil
παρόλο που μαρεσει αρκετα με βγάζει στα λεφτά οφφ και ειμαι φοιτητης.. δεν εχω την άνεση να διαθέσω και αρκετά παραπάνω απο 2500.. ακριβής τιμές δε θυμάμαι στα μεταχειρισμένα ninja αλλά πρέπει να ειναι στα 3000+ ?? κανω λάθος??
ότι κ αν διαλέξεις πάντως δως του χρόνο για να γνωριστείτε και τα μάτια σου 1014...![]()
If you gonna die...