Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Ο «Ήφαιστος» περιπολεί και προλαβαίνει ή να καταστέλλει φωτιές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερα τα 20 καναντερ που λες γιατι εκει να δεις κουμπαρους και συμπεθερους και ρεμουλα.Ειμαι τις αποψεις φιλε μου οτι δεν πρεπει να αρρωστησει κατι για ν α το κανεις καλα προτιμω την προληψη και να προλαβεις την αρρωστια Επιση εχω διαβασει οτι οσο αυξανονται τα πυροσβεστικα αεροπλανα τοσο αυξανονται και η φωτιες,ξερεις γιατι?πολυ απλα γιατι ακομα και εκεινος που καιγεται το σπιτι του περιμενει το αεροπλανο αντι να εχει καθαρισει το οικοπεδο διπλα του απο τα χορτα ή να εχει κανει μια βολτα στο διπλα δασος να μαζεψει καμια πευκοβελονα καθεται και οριεται οτι δεν ηρθαν τα αεροπλανα,και αναρωτιεμαι πριν χρονια πως σβηναν τις φωτιες με πολυ λιγοτερα μεσα και ανδρες πολυ απλα φιλε μου μαζευονταν οι ανθρωποι τις γειτονιας και μολις επερναν χαμπαρι καποια εστια την εσβηναν δεν περιμεναν τον κ.Κρατος
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν μπορούν να κουβαλάνε 1-2 πυροσβεστήρες ξηρού τύπου ή δεν κάνουν δουλειά?
    Σε ανοιχτό χώρο και με έντονους ανέμους πολύ δύσκολα εκτός και αν είναι κάποια μικρό-εστία. Οι πυροσβεστήρες γενικά είναι για κλειστούς χώρους και για πυρκαγιές που δεν έχουν μεγάλη ένταση. Χώρια που ακόμα και έτσι ενας πυροσβεστήρας που θα έχει ικανότητα κατάσβεσης για κανά 10λεπτο ζυγίζει κοντά στα 4-5 κιλά και δεν θα είναι και οτι ευκολότερο στην μεταφορά του.

Τώρα σχετικά με τα Canadair... χρειάζονται σαφώς, αλλά καλύτερα πρώτα να ανανεώσουν αυτά που πετάνε για δεκαετία-ες πρώτα. Χώρια που ισχύει πάντα το κλασσικό ... όσα ιπτάμενα και αν έχεις .. η τελική κατάσβεση πρέπει να γίνει απο μπότα που θα πατήσει στο χώμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 11:32
  2. Αν και θα επρεπε να παει...
    από Runner Ducati στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 13:56
  3. ''ξερω τραγουδια θαλασσα και τον ηχο να διαλεγω......''
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 16:06