το θεμα ειναι για ποιον το θες το κρανος φιλε. Αν το θες ας πουμε κυριως για την Γκοπελα σου, τοτε πιστευω μπορεις να βρεις λυση με το Xsmall.
το θεμα ειναι για ποιον το θες το κρανος φιλε. Αν το θες ας πουμε κυριως για την Γκοπελα σου, τοτε πιστευω μπορεις να βρεις λυση με το Xsmall.
Αν και βαριέμαι να γράφω τα προφανή και χιλιοειπωμένα, πάμε άλλη μία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
..Δε μας λες τους λογους καλυτερα ?!
1. όταν έχεις πλυμένο το ένα.
2. όταν το δώσεις στην κοπέλα σου/αδελφό σου/μάνα σου (εκτός αν δεν τους εκτιμάς κ τόσο)
3. λόγω συνηθειας/εξοικίωσης με την συγκεκριμένη εργονομία.
4. ίδιο βάρος
5. ακριβώς ίδιο οπτικό πεδίο.
6. ακριβώς ίδια συμπεριφορά στις ταχύτητες.
7. Γιατί αν σου κάτσει καμιά στραβή (όχι εκείνη από το ανέκδοτο) με το πιό φΤηνό -έστω και για 50€- κράνος, θα λές ''γιατί να μην φόραγα το άλλο'' ή ''γιατί να μην είχα το ίδιο''...
θές κι άλλα..?
Το δικο μου δευτερο ειναι αυτο....http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/...ts.php?cat=384
πηγαινε και δες το απο κοντα.
1100 γραμμαρια βαρος και Ιαπωνικο
το δικο μου μονοχρωμο το πηρα 220, αλλα βγαινει με φανταστικα γραφικα
θα δεις και το κορυφαιο τους(ενα αλλο) ολο carbon που βγαινει πολυ λιγο πιο ακριβο και γυρω στα 1050 γραμμαρια
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ... ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ 'Η Η ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ... Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ HJC= VALUE FOR MONEYΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Iron eddie
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ... ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
αν ανεβει ο αδερφος σου/ξαδερφος σου που φορανε LARGE , η κοπελα σου που φοραει SMALL , κανας φιλος που φοραει Medium ....
κι εσυ σκεφτεσαι να παρεις το LARGE/XLarge για να χωραει και να περισευει για ολους, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
φιλε παρε ενα που θα καθεται στο δικο σου κεφαλι για 2ο...αμα κανει στον αλλον κανει...αμα του ειναι λιγο μεγαλο...η λιγο μικρο...δε πειραζει...απο το να μη φοραει τιποτα 1000 φορες καλυτερα χωρις σωστο νουμερο...
εξαλλου...8/10 που οδηγουν μηχανη...εχουν ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ κρανος...απο ερευνα της arai...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν και βαριέμαι να γράφω τα προφανή και χιλιοειπωμένα, πάμε άλλη μία.
1. όταν έχεις πλυμένο το ένα.
2. όταν το δώσεις στην κοπέλα σου/αδελφό σου/μάνα σου (εκτός αν δεν τους εκτιμάς κ τόσο)
3. λόγω συνηθειας/εξοικίωσης με την συγκεκριμένη εργονομία.
4. ίδιο βάρος
5. ακριβώς ίδιο οπτικό πεδίο.
6. ακριβώς ίδια συμπεριφορά στις ταχύτητες.
7. Γιατί αν σου κάτσει καμιά στραβή (όχι εκείνη από το ανέκδοτο) με το πιό φΤηνό -έστω και για 50€- κράνος, θα λές ''γιατί να μην φόραγα το άλλο'' ή ''γιατί να μην είχα το ίδιο''...
θές κι άλλα..?
1. Οταν εχεις πλυμενο το ενα... δεν μπορεις να βαλεις ενα αλλο αξιολογο κρανος που δεν κοστιζει 500 ευρω ?
2. Αν ειναι 50 ευρω φθηνοτερο σημαινει οτι δεν τους εκτιμας ή οτι δεν ειναι το ιδιο ασφαλες !
3. Αυτο το καταλαβαινω αλλα κ παλι μου φαινεσαι λιγο υπερβολικος
4. Και ? (το ιδιο με το 3)
5. Ολα τα "καλα" κρανη εχουν πανω κατω το ιδιο πεδιο (το ιδιο με το 3 μιας κ ειναι το ιδιο !!!)
6. Γιατι ρε συ, υπαρχει περιπτωση να σου φυγει απο το κεφαλι οταν πιασεις τα 180 ? εισαι υπερβολικος. (οτι κ στο 3 μιας κ ειναι το ιδιο)
7. Το οτι δεν θα γραφει πανω shoei δεν σημαινει οτι θα πεθανεις αν σου κατσει στραβη...
Εμενα δεν με επεισες παντως, διαφωνω![]()
Και καλά κάνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Εμενα δεν με επεισες παντως, διαφωνω![]()
Με ρώτησες κάτι, σου απάντησα. Δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν.![]()
![]()
η ταπεινη μου γνωμη ειναι να παρεις ενα used σε αριστη κατασταση και με τα μισα λεφτα
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ... ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αν ανεβει ο αδερφος σου/ξαδερφος σου που φορανε LARGE , η κοπελα σου που φοραει SMALL , κανας φιλος που φοραει Medium ....
κι εσυ σκεφτεσαι να παρεις το LARGE/XLarge για να χωραει και να περισευει για ολους, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ...![]()
Γιατί ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν υπάρχει εφεδρικό κράνος, εφ'όσον δεν έχεις και εφεδρικό κεφάλι.
Δύο πιστοποιημένα κράνη μπορούν να προσφέρουν την ίδια ασφάλεια αλλά με διαφορετικό βάρος, εξαερισμό κ.α πολλά που τα ξέρουμε.
Δεν βλέπω τον λόγο μέσα στην πόλη, για καφέ, βάλε βγάλε όλη την ώρα κτλ να χρησιμοποιώ το πανάλαφρο κράνος των 700 ευρώ, με super duper ζελατίνα κτλ, απ' τη στιγμή που μπορεί να μου πέσει απ' τα χέρια και να το κλαίω.
Έτσι κι αλλιώς αν είναι να ανοίξω το κεφάλι μου με ένα κράνος των 200 ευρώ, θα το ανοίξω και με των 700. Μια διαφορά είναι, πως στην πρώτη περίπτωση πριν ανοίξω το κεφάλι μου ο σβέρκος μου δεχόταν μερικά γραμμάρια βάρους λιγότερα.
edit. Αμαν, μια σελίδα γράφτηκε μέχρι να το γράψω.
Sent from me using a computer.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ?Αρχικά δημιουργήθηκε από jou-jou
η ταπεινη μου γνωμη ειναι να παρεις ενα used σε αριστη κατασταση και με τα μισα λεφτα
![]()
μπορει να ναι τρακαρισμενο...το πας σε μια καλιμπρα για τσεκαρισμα![]()
Και όμως είναι ρίσκο! Και απ' τα χέρια να σου πέσει το κράνος δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθει, ούτε υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις αν σε εκείνο το σημείο μειώθηκε η αντοχή του υλικού. Άσε που μπορεί να μη φαίνεται ούτε σημαδάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μπορει να ναι τρακαρισμενο...το πας σε μια καλιμπρα για τσεκαρισμα![]()
edit. Νταξ πλάκα έκανες, τώρα είδα το emoticon.![]()
Sent from me using a computer.