Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: Inception

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    το εχει δει εδω και καιρο και δε μου αρεσε (οπως δε μου αρεσε και το shutter island-καλη ατμοσφαιρα αλλα πολυ κακογραμμενο).εξυπνη ιδεα και πολυ καλη ταινια τεχνικα αλλα απο και περα πολλα πραγματα ελειπαν και δε με εβαλαν στην φαντασια του σκηνοθετη...και ειναι πολλα σχετικα με τα ονειρα και τα νευρολογικα που ελειπαν για να ειναι εστω λιγο πιο "ζωντανο"+ πως θεωρω τον ντι καπριο μετριο ηθοποιο και για ακομα μια φορα δε με επεισε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ανετα Οσκαρ σεναριου και sound design (ισως και production design) .
    Για τα υπολοιπα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ανετα Οσκαρ σεναριου και sound design (ισως και production design) .
    Για τα υπολοιπα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.

Όλο το βράδυ αυτο σκεφτόμουν

Όσκαρ Πρωτότυπο Σεναρίου (άνετα και με διαφορά)
    Όσκαρ Φωτογραφίας
    Όσκαρ μουσικάρες έβερ......

Αλλά και αυτο με το sound design που λες, απλά πιστευω οτι οι ήχοι ήταν ότι έπρεπε και σε έβαζαν αρκετά στο κλίμα....πολύ έντονοι...

Τεσπά, πολλά λέω, και θα βγεί κανείς να πεί οτι δουλεύω στην παραγωγή

όλα καλα και ωραία... πράγματικά ταινιάρα, ο κόσμος είναι 1000 χρόνια μπροστά ...αλλά...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ????
    http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
    όλα καλα και ωραία... πράγματικά ταινιάρα, ο κόσμος είναι 1000 χρόνια μπροστά ...αλλά...

η εμφυτευση εγινε στον εαυτο του,γι αυτο δε μαθαμε ποτε πως εφτασε στην παραλια στην αρχη και γι αυτο η σβουρα δεν επεσε.

θα μπορουσε βεβαια να βαλει τον παππου των παιδιων να τα φερει να τα δει

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN

ΚΕΡΔΙΣΑΝ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -..Not Yet!

ΚΕΡΔΙΣΑΝ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οι καλοί;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Αλλά και αυτο με το sound design που λες, απλά πιστευω οτι οι ήχοι ήταν ότι έπρεπε και σε έβαζαν αρκετά στο κλίμα....πολύ έντονοι...
    http://vimeo.com/13396749
    -..Not Yet!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    http://vimeo.com/13396749
    Εντωμεταξύ το τραγουδάκι που παίζει (Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien ) ακούγεται σε όλη την ταινία.
    Και καλά το έβαζαν για το ξύπνημα και το kick αλλά αν προσέξεις, στα άλλα ''επίπεδα'' των ονείρων επειδη ο χρόνος μεγαλώνει και πάει πιο αργά, ακούγεται πάλι το τραγούδάκι αυτό στο πιο αργό του

Κοιτα εδώ σκάλωμα....

http://www.youtube.com/watch?v=Q2sD3...eature=related

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Εμένα δε μου άρεσε .
    Ίσως γιατί δε περίμενα άλλο ένα μπλοκμπάστερ με ανελέητο πιστολίδι , που και σαν τέτοιο
    πάλι ,απλά καλό ήταν , οχι τιποτα φοβερό.
    Το memento σαν "ψυχολογικό θρίλερ" πολύ καλύτερο
    Το Memento είναι ταινιάρα και περίμενα κάτι ανάλογο από το Inception, αλλά όλοι (οι μη-fanboys) μου λένε ότι είναι απλά εφφέ και 0 ουσία. Θα το δω σύντομα, αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα εντυπωσιαστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

κιμωνα διπλα στο dark city του proyas δεν βαζω τιποτα μεταγενεστερο...
    Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που θεωρεί το Dark City το μεγάλο αδερφάκι του Matrix.
    Life begins at 45°.

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Για μένα ο Nolan είναι εγγύηση καλής ταινίας. Ακόμα μετανιώνω που δεν είχα πάει στο σινεμά να δω το Prestige νομίζωντας ότι είναι γυναικουλίστικη ταινία με ταινίες Prada και μαλακίες.

Ο Nolan πήρε ένα κόμικ, έναν άνθρωπο που ντύνεται νυχτερίδα και πολεμάει σκιάχτρα, πιγκουίνους και κλόουν, και το μετέφερε επιτιχώς στον ρεαλιστικό κόσμο ικανοποιώντας τους πάντες. Παράλληλα είναι πολύ δύσκολο να πας σε μία ταινία με προσδοκίες ψηλά στον ουρανό και παρόλαυτα να βγεις ικανοποιημένος.

Παρόμοια και το Inception μου άρεσε πάρα πολύ.
    Με την καμμία δεν δόθηκε τόση έμφαση στο πιστολίδι όσο λένε μερικοί. Η ταινία με τα ειδικά εφέ της δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις αλλά με το σουρεάλ του ονειρικού κόσμου, και κυρίως την φωτογραφία της και την αρχιτεκτονική της. Η πόλη που διπλώνει, οι ουρανοξύστες δίπλα στη θάλασσα, το αρχικό όνειρο και ο supercool τυπάς στο ξενοδοχείο.
    Εκμεταλλεύεται το θέμα της στο έπακρο.Δεν υπάρχει όμως κάποιος να προσθέσει κάτι στον ονειρόκοσμο του Nolan, τα είχε όλα. Εκτός απο την κορυφαία αρχιτεκτονική και φωτογραφία, εξηγεί τον ρόλο και την σημαντικότητα του καθε inceptor, οι μάχες πολύ καλές καθώς και οι μάχες με το υποσυνείδητο.
    Θα μπορούσε να δοθεί λίγη περισσότερη σημασία και στους άλλους χαρακτήρες πλυν του Di Caprio και του Σκιάχτρου.

Η μόνη απογοήτευση είναι που δεν σκότωσε με αργό και οδυνηρό τρόπο την μαλακισμένη απο το Juno.

http://static02.mediaite.com/geekosy...240379259.jpeg

Όσο για το τι έγινε στο τέλος.
    Spoiler====================================
    Ο DiCaprio έμεινε άλλα 50 χρόνια μέσα στον ονειρόκοσμο για να βοηθήσει τον Ιάπωνα να βγει ώστε να μην πέσει σε κόμα.
    Ορίστε τα όνειρα.
    http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...jpg?1282063963
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ...διπλα στο dark city του proyas δεν βαζω τιποτα μεταγενεστερο...

+1000..!!!

Με έναν ανεπανάληπτα μοναδικό Σαδερλαντ...

(να είχε φτιάσει και λίγο το φρύδι το Τζενάκι...)

Ακαδημίας, Άσσος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Για μένα ο Nolan είναι εγγύηση καλής ταινίας. Ακόμα μετανιώνω που δεν είχα πάει στο σινεμά να δω το Prestige νομίζωντας ότι είναι γυναικουλίστικη ταινία με ταινίες Prada και μαλακίες.

Ο Nolan πήρε ένα κόμικ, έναν άνθρωπο που ντύνεται νυχτερίδα και πολεμάει σκιάχτρα, πιγκουίνους και κλόουν, και το μετέφερε επιτιχώς στον ρεαλιστικό κόσμο ικανοποιώντας τους πάντες. Παράλληλα είναι πολύ δύσκολο να πας σε μία ταινία με προσδοκίες ψηλά στον ουρανό και παρόλαυτα να βγεις ικανοποιημένος.

Παρόμοια και το Inception μου άρεσε πάρα πολύ.
    Με την καμμία δεν δόθηκε τόση έμφαση στο πιστολίδι όσο λένε μερικοί. Η ταινία με τα ειδικά εφέ της δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις αλλά με το σουρεάλ του ονειρικού κόσμου, και κυρίως την φωτογραφία της και την αρχιτεκτονική της. Η πόλη που διπλώνει, οι ουρανοξύστες δίπλα στη θάλασσα, το αρχικό όνειρο και ο supercool τυπάς στο ξενοδοχείο.
    Εκμεταλλεύεται το θέμα της στο έπακρο.Δεν υπάρχει όμως κάποιος να προσθέσει κάτι στον ονειρόκοσμο του Nolan, τα είχε όλα. Εκτός απο την κορυφαία αρχιτεκτονική και φωτογραφία, εξηγεί τον ρόλο και την σημαντικότητα του καθε inceptor, οι μάχες πολύ καλές καθώς και οι μάχες με το υποσυνείδητο.
    Θα μπορούσε να δοθεί λίγη περισσότερη σημασία και στους άλλους χαρακτήρες πλυν του Di Caprio και του Σκιάχτρου.

Η μόνη απογοήτευση είναι που δεν σκότωσε με αργό και οδυνηρό τρόπο την μαλακισμένη απο το Juno.

http://static02.mediaite.com/geekosy...240379259.jpeg

Όσο για το τι έγινε στο τέλος.
    Spoiler====================================
    Ο DiCaprio έμεινε άλλα 50 χρόνια μέσα στον ονειρόκοσμο για να βοηθήσει τον Ιάπωνα να βγει ώστε να μην πέσει σε κόμα.
    Ορίστε τα όνειρα.
    http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...jpg?1282063963
    το ο,τι δε θα μπορουσε καποιος να προσθεσει κατι απο που προκυπτει?
    επισης για το τελος,επιμενω πως εκανε ινσεπτιον στον εαυτο του για να μην θεωρηθει τον εαυτο του υπευθυνο για το θανατο της γυναικας του..
    επισης,μπορουμε να το παρουμε και παραβολικα το εργο σχετικα με τον ολο κοσμο του θεαματος

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το Memento είναι ταινιάρα και περίμενα κάτι ανάλογο από το Inception, αλλά όλοι (οι μη-fanboys) μου λένε ότι είναι απλά εφφέ και 0 ουσία. Θα το δω σύντομα, αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα εντυπωσιαστώ.

Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που θεωρεί το Dark City το μεγάλο αδερφάκι του Matrix.
    Σιγουρα δεν ειναι το αριστουργημα του αιωνα,αλλα ειναι μια ξεχωριστη ταινια με ενα σπανιο πλεονεκτημα που δεν το βρισκεις πια σχεδον καθολου σε συγχρονα μπλοκμπαστερ.
    Σε καθηλωνει απο την αρχη μεχρι το τελος.
    Βασικα αυτο σημαινει οτι οποιος το δει και προλαβει να τελειωσει τα ποπκορν του στο σινεμα ειναι ενα αναισθητο γιδι και δεν του αξιζει να απολαμβανει τα ωφελη του πολιτισμου.

Επισης το Νταρκ Σιτι και τα Ματριξ περα απο το οτι ειναι και τα δυο νεο-νουαρ δεν εχουν και πολλα κοινα.

Ρε σεις ασχετο,ειδε κανενας τους Expendables?Αξιζει το καφριλικι η;
    -..Not Yet!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Επισης το Νταρκ Σιτι και τα Ματριξ περα απο το οτι ειναι και τα δυο νεο-νουαρ δεν εχουν και πολλα κοινα.
    Πολλά, όπως το θέτεις, όχι, δεν έχουν. Αλλά νομίζω το Matrix δανείστηκε κάποιες (βασικές) ιδέες (δεν το λέω υποτιμητικά σε καμία περίπτωση). Βέβαια, ξέρεις τι λένε για το eye of the beholder.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ