Την Κυριακη μπορει να περασω για βολτα απο την πιστα κι εγω πειτε μου τι θα καβαλατε να πω ενα γεια....
Την Κυριακη μπορει να περασω για βολτα απο την πιστα κι εγω πειτε μου τι θα καβαλατε να πω ενα γεια....
Γυρίσαμε![]()
Γιατί να μην κρατούσε όλη την εβδομάδα![]()
Τέλεια εμπειρία για άλλη μία φορά συνδυασμός CSS και Σέρρες. Ίσως να ήμουν στο καλύτερο
group ever γιατί ήταν όλοι και γαμώ τα παιδιά και όλοι είχαμε όρεξη να μάθουμε.
+1000 στον Trooper που γνωριστήκαμε εκεί. Κεραστήκαμε και 1-2 τσαγάκια![]()
Είσαι ωραίος ρε φίλε άντε να πάμε και για προπόνηση στις Σέρρες![]()
Όταν θα έχω φώτο θα ποστάρω μερικές για σχόλια και γέλιο.
ΥΓ. +ένα εκατομμύριο στις κοπέλες των Σερρών γιατί είναι κουκλάρες. 3 φορές έχω ανέβει και με μερικές
μου έπεσε το σαγόνι![]()
Αδερφε δεν ειναι ντοπια, αλλα φοιτητριες εκει εχει διαφορα... Επισης πολλα ειναι και αλλοδαπα εκ βουλγαριας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Γυρίσαμε![]()
Γιατί να μην κρατούσε όλη την εβδομάδα![]()
Τέλεια εμπειρία για άλλη μία φορά συνδυασμός CSS και Σέρρες. Ίσως να ήμουν στο καλύτερο
group ever γιατί ήταν όλοι και γαμώ τα παιδιά και όλοι είχαμε όρεξη να μάθουμε.
+1000 στον Trooper που γνωριστήκαμε εκεί. Κεραστήκαμε και 1-2 τσαγάκια![]()
Είσαι ωραίος ρε φίλε άντε να πάμε και για προπόνηση στις Σέρρες![]()
Όταν θα έχω φώτο θα ποστάρω μερικές για σχόλια και γέλιο.
ΥΓ. +ένα εκατομμύριο στις κοπέλες των Σερρών γιατί είναι κουκλάρες. 3 φορές έχω ανέβει και με μερικές
μου έπεσε το σαγόνι![]()
Οσο για τον Ντρουπερ το κουλαδι, πες του μαμιεται... :rotflmao:
τα ντοπια η θα ειναι γτπ ή wtf :rotflmao:
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
χαχα θα του το πω να χαρείΑρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Αδερφε δεν ειναι ντοπια, αλλα φοιτητριες εκει εχει διαφορα... Επισης πολλα ειναι και αλλοδαπα εκ βουλγαριας...
Οσο για τον Ντρουπερ το κουλαδι, πες του μαμιεται... :rotflmao:![]()
Πάντως μετά από κάθε session και οι δυο είμασταν να μας κλαίνε οι ρέγγες
από την κούραση
Ντόπιες ξεντόπιες φίλε όλες μαζεμένες στις Σέρρες τις έχετε μου φαίνεται![]()
volo, αγαμεμνωνα![]()
γενναιε :rotflmao: :rotflmao: σταμ et al
![]()
![]()
![]()
νταξ...στους κρητικους ΡΙΣΠΕΚΤ!!!φυγανε με καραβι απο ηρακλειο φτασανε παρασκευη ξημερωμα πειραια,οργωσανε ολες τις πολεις της ελλαδας (μπαινανε ΜΕΣΑ στις πολεις) απο αθηνα μεχρι σαλλονικα,συνεχισανε μεχρι καβαλα,ηπιανε καφε και φτασανε σερρες παρασκευη 10.30 το βραδυ.υπνος,εγερτηριο,πιστα,τελος κατα τις 6.ξενοδοχειο,υπνος,εγερτηριο αξημερωτα κιριακη πρωι,αναχωρηση και πηγανε μεγαρα για τρακ ντει με τους μπαικερς!!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ!!!!![]()
![]()
![]()
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κοτα!!!βαζεις αλλους να το πουνε ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
...
Οσο για τον Ντρουπερ το κουλαδι, πες του μαμιεται... :rotflmao:
κανονισε λοιπον να εχεις αδεια θεση σε τρειλερ και αμαξι για τον νοεμβρη![]()
αλλιως θα ερθω με τον volo![]()
η χαρα διαβαζει το φορουμ γιαννο η ειμαστε safe?Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
....
μου έπεσε το σαγόνι![]()
![]()
Όχι εντάξει είμαι safeΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η χαρα διαβαζει το φορουμ γιαννο η ειμαστε safe?![]()
![]()
Ρε συ έπεσα να κοιμηθώ χτες και σκεφτόμουνα το hook turn και γούσταρα![]()
Από τώρα μαζεύω για προπόνηση στις Σέρρες χεχε
Σε έχω σε μερικές φωτό αν είναι να κανονίσουμε καφεδάκι να στις δώσω. Είναι αυτές που
σε περνάω από πάνω :rotflmao: :rotflmao:
φιλε τωρα που το λες...καθομουνα χτες και σκεφτομουνα οτι εκτος απο το 1ο σεσιον που με περασε στην ευθεια το 749 και το βεμαξ (επειδη ακομα και εκει πηγαινα με τριτη για να μη πατησω φρενα πριν την 1) δεν με περασε πουθενα ποτε κανενας αλλος (και αρχισα να νοιωθω ξαφνικα πολυ μονοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Volo
... Είναι αυτές που
σε περνάω από πάνω :rotflmao: :rotflmao:)
![]()
![]()
![]()
τις φωτο βαλτες εδω ρε!!!![]()
![]()
Ξεχασες τα call girls του Σαββατου (το βραδυ μετα τα τσιπουρα στις Σερρες) που τα κοριτσια πρεπει να πληρωνονται με επιδοματα βαρεων γιατι ηρθανε απο Θεσσαλονικη (στις Σερρες οπως μας διαβιβεβαιωσε ο ρεσεψιονιστ, ο οποιος το ειχε ψαξει το θεμα, δεν υπηρχανε για την ικανοποιηση των τουριστων) ειδικα για μαςνταξ...στους κρητικους ΡΙΣΠΕΚΤ!!!φυγανε με καραβι απο ηρακλειο φτασανε παρασκευη ξημερωμα πειραια,οργωσανε ολες τις πολεις της ελλαδας (μπαινανε ΜΕΣΑ στις πολεις) απο αθηνα μεχρι σαλλονικα,συνεχισανε μεχρι καβαλα,ηπιανε καφε και φτασανε σερρες παρασκευη 10.30 το βραδυ.υπνος,εγερτηριο,πιστα,τελος κατα τις 6.ξενοδοχειο,υπνος,εγερτηριο αξημερωτα κιριακη πρωι,αναχωρηση και πηγανε μεγαρα για τρακ ντει με τους μπαικερς!!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαια μας κοστισε καπως παραπανω γιατι ηθελαν 100Ε το ταξι και 250 οι τρεις τους![]()
Αξιζε ομως ε?Αλλο πραμα οι Σαλονικιες!Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Ξεχασες τα call girls του Σαββατου (το βραδυ μετα τα τσιπουρα στις Σερρες) που τα κοριτσια πρεπει να πληρωνονται με επιδοματα βαρεων γιατι ηρθανε απο Θεσσαλονικη (στις Σερρες οπως μας διαβιβεβαιωσε ο ρεσεψιονιστ, ο οποιος το ειχε ψαξει το θεμα, δεν υπηρχανε για την ικανοποιηση των τουριστων) ειδικα για μας![]()
Βεβαια μας κοστισε καπως παραπανω γιατι ηθελαν 100Ε το ταξι και 250 οι τρεις τους![]()
![]()
Μια επρεπε να ειχαμε καλεσει Αντωνιο θα μας ερχοτανε πιο φθηνα![]()
κατι εχασα...Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
Ξεχασες τα call girls του Σαββατου (το βραδυ μετα τα τσιπουρα στις Σερρες) που τα κοριτσια πρεπει να πληρωνονται με επιδοματα βαρεων γιατι ηρθανε απο Θεσσαλονικη (στις Σερρες οπως μας διαβιβεβαιωσε ο ρεσεψιονιστ, ο οποιος το ειχε ψαξει το θεμα, δεν υπηρχανε για την ικανοποιηση των τουριστων) ειδικα για μας![]()
![]()