μ@λακα μου στην αρχη τρομαξα, γιατι πηγα και εγω στην παραλια Ν.Φλογητων...:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
μ@λακα μου στην αρχη τρομαξα, γιατι πηγα και εγω στην παραλια Ν.Φλογητων...:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν εχεις μαθει να μην πιστευεις οτι διαβαζεις ετσι αμάσητα?
και αυτο το αμασητα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον στην συγκεκριμενη περιπτωση![]()
![]()
Μαρτυρία του ερασιτέχνη λουόμενου φωτογράφου είναι ρε, που άρχισε τα χειροκροτήματα μετά
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
η παραλια Ν. Φλογέρων ειναι![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αν αυτο το χερι ειναι γυναικειο τοτε παιδια το ομολογω.......ειμαι γκει....................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και τωρα που το βλεπω ..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στο τυπο και μονο..
ο τυπος επρεπε να ναι εκτος πετσετας με τα χερια στην εφημεριδα την αθλητικη..και να πινει και φρεντοτσινο ..
τεσπα..μετριοτητες.
Κι εγώ γκέι μπίτσ πάρτυ το είδα ...αλλά είναι και τα γεράματα και δεν καλοβλέπω, αλλά αυτό το χέρι της Σακοράφας ή της Βερούλης είναι γιατί πολύ τούμπανο με φαίνεται.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ναι φαινεται για photoshopΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αν και τωρα που το βλεπω ..
ο τυπος επρεπε να ναι εκτος πετσετας με τα χερια στην εφημεριδα την αθλητικη..και να πινει και φρεντοτσινο ..
τεσπα..μετριοτητες.
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Πάντως τα νύχια του ποδιού είναι βαμμένα κόκκινα!
Και εγω νομιζα οτι θα μιλαγαμε για το μωρο μπροστα αριστερα....![]()
Μαγκες μαλακιες λετε. Εχω εγκυρες πλεροφοριες για το τί εγινε. Η κοπελα αυτη που λετε εκεινη την ημερα ηταν συνεχεια στο ηλιο και καηκε ασχημα στο προσωπο. Αντιηλιακο στο προσωπο της βαζει ο τυπος.
Απο το καλο με δεικτη προστασιας 50![]()