Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: F650GS gia gynaika

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCL
    Kalimera!!!

Σχετικά με τις ερωτήσεις που μου θέσατε σας απαντώ παρακάτω τα εξής:

Υπολογίζω να δώσω γύρω στα 3.000-3.500€ για την μηχανή και εννοείται πως υπολογίζω γύρω στα 600-700€ για εξοπλισμό (τα βασικά για αρχή και από εκεί και πέρα σιγά - σιγά τα υπόλοιπα)

Η χρήση που θα το θέλω είναι για την καθημερινή μετακίνηση σπίτι - δουλεια (κέντρο - βόρεια προάστεια μέσω εθνικής) και γενικότερα κέντρο και όλη την Αθήνα εφόσων οι φίλοι μου είναι διασκορπισμένοι και κάποια σχετικά λίγα ταξίδια μέσα στον χρόνο...

Όσων αφορά αν έχω ξανακαβαλήσει η απάντηση είναι ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια όπου είχα δοκιμάσει κάποιες βόλτες με ένα σκουτερ ενός φίλου....

Αυτά!!!

Υ.Γ.1 Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά δεν είχα internet κάποιες μέρες...
    Υ.Γ.2 Γιατί να κοιτάξω κυρίως μηχανάκια από το 2004 και μετά. Από μία έρευνα που έχω κάνει σε αυτά τα λεφτά παίρνω μοντέλο του 2002-2003 περίπου...
    Μια χαρα. Μοντέλα του 2002-2003 τα βρισκεις και φτηνότερα, προτίμησε αυτα με τα 2 μπουζί, καινε λιγοτερο.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Άλλη μία ερώτηση...

Επειδή όπως σας είπα πάω για μεταχειρισμένο μέχρι πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα να κοιτάω??

Άλλη μία ερώτηση...

Επειδή όπως σας είπα πάω για μεταχειρισμένο μέχρι πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα να κοιτάω??
    καλο θα ηταν να πας με καποιον γνωστη μαζι...ειναι πολλες οι λεπτομερειες που πρεπει να προσεχθουν και τα χιλιομετρα ειναι μονο μια απ αυτες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Νέο μέλος
    Αυτό είναι σίγουρο και ευτυχώς έχω φίλους οι οποίοι είναι γνώστες!

Η ερώτηση για τα χιλιόμετρα είναι για να ξεσκαρτάρω τις αγγελίες....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

1ος κανόνας αγοράς μεταχ. : Οι αγγελίες δεν λένε πάντα τα αληθινά χλμ (εκτός αν ειναι "πολλά" και σε "λογικά" πλαίσια με την ηλικία της μηχανής)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να κοιταξεις μηχανακια που τα είχαν ήδη γυναίκες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

5-7 χιλιαδες τον χρονο ειναι λογικο νουμερο...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για την χρήση που το θές.. μια χαρά είναι το GS. Για τιμή... στα χρήματα που ζητάς και τις χρονολογίες που κοιτάς σίγουρα θα βρείς κάτι. Ο ενδοιασμός μου είναι στο κατά πόσο θα μπορείς να κουμαντάρεις το GS και τα κυβικά του, έχοντας μόνο ώς εμπειρία scooter (χωρίς συμπλέκτη) και μάλιστα φίλου , δηλαδή οχι καθημερινά....και αυτό πριν χρόνια.

Απο εκεί και πέρα δεν έχω να πώ κάτι ... έχεις κατασταλάξει στο τι θές, γιατί το θες και πόσα δίνεις... καλή και απροβλημάτιστη αγορά εύχομαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

εγω στην θεση σου ,παντως, για πρωτο μεταχειρο δεν θα δινα τοσα...

θα παιρνα ενα funduro 650 με 1000 1000κατι ευρω,(παιζουν πολλα καθαρα σε αυτα τα λεφτα), και θα ξεμπερδευα...

απολυτως απροβληματιστο και κατ εμε, καλυτερο οδηγικα...

One KTM to rule them all Το avatar του/της Ravendark
    Η δικιά μου πήρε σαν 1η μηχανή ( μετά από σκούτερ και αυτή ) το F650 το CS όμως.
    Το ίδιο μοτέρ έχει αν δεν κάνω λάθος.
    Παιχνιδάκι.

Πωλείται κιολας, μοντέλο 04 με 23.000χλμ
    A wise man never plays leapfrog with a unicorn.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω στην θεση σου ,παντως, για πρωτο μεταχειρο δεν θα δινα τοσα...

θα παιρνα ενα funduro 650 με 1000 1000κατι ευρω,(παιζουν πολλα καθαρα σε αυτα τα λεφτα), και θα ξεμπερδευα...

απολυτως απροβληματιστο και κατ εμε, καλυτερο οδηγικα...
    Συμφωνω για το funduro (παλιές αγαπες) με μονη ενσταση οτι ειναι πιο βαρυ απο το 650 GS
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συμφωνω για το funduro (παλιές αγαπες) με μονη ενσταση οτι ειναι πιο βαρυ απο το 650 GS
    εισαι σιγουρος γι αυτο? το gs ειναι ξερο 200αρι...δεν επιμενω παντως...

αυτο που θα τονισω ειναι οτι το παλιο ηταν πολυ πιο σταθερο και δεν μου δινε την αισθηση παπιας του καινουριου...

αλλα...γουστα ειν αυτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εισαι σιγουρος γι αυτο? το gs ειναι ξερο 200αρι...δεν επιμενω παντως...
    αυτο που θα τονισω ειναι οτι το παλιο ηταν πολυ πιο σταθερο και δεν μου δινε την αισθηση παπιας του καινουριου...
    αλλα...γουστα ειν αυτα...
    Ειμαι, γιατι τα εχω οδηγησει αμφοτερα. Δε μιλαμε για τρελές διαφορές σε νουμερα αλλα κυριως σε αισθηση.

Το παλιο ήταν σαφως πιο σταθερό, αλλα το "καινουριο" έχει το ντεπόζιτο πισω (κατω απ' τη σελα) που αμεσως του χαμηλώνει πολυ το κεντρο βαρους, άρα αυξανει την ευκολια (ειδικα για καποιον απειρο)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik karanik
    το υψος δεν ειν τοσο το θεμα οσο το βαρος.το μηχανακι ειναι καλο και αυτο ειναι γνωστο.προσωπικα δεν θα το αγοραζα λογω βαρουσ.ισως κατι σε DR 650 η ΧR ισως.πιο ευελικτα πιο δυνατα, πιο ελαφρια κ εξισου αξιοπιστα.παντως αν σαρεσει ειναι καλη επιλογη
    το bmw εχει πολυ καλο στησιμο και το βαρος ειναι κατανεμημένο σωστα ωστε να το κανει παναλαφρο και ευελικτο. Επισεις εχει ποιο ''φιλικο'' κινητήρα απο το DR η το XR για αρχαριο οδηγο.

Προβληματα δε βγαζει και ειναι σουπερ και για μεσα στη πολη (Ειδικα για μεσα στη πολη) αλλα και για ταξιδια.

Μια χαρα επιλογη ειναι.

υσ¨περιμενω την μερα που δεν θα ακουσω ΠΟΤΕ ξανα την προταση <<μηχανη για γυναικα>>

οι μηχανες ειναι ΓιουνιΣΕΞ παιδια ...

ξερω καταστράφηκε ο κοσμος σας

καλος ορισες και καλες βολτες κοπελια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ειμαι, γιατι τα εχω οδηγησει αμφοτερα. Δε μιλαμε για τρελές διαφορές σε νουμερα αλλα κυριως σε αισθηση.

Το παλιο ήταν σαφως πιο σταθερό, αλλα το "καινουριο" έχει το ντεπόζιτο πισω (κατω απ' τη σελα) που αμεσως του χαμηλώνει πολυ το κεντρο βαρους, άρα αυξανει την ευκολια (ειδικα για καποιον απειρο)

συμφωνοι...αλλα μολις μαθεις το παλιο κανεις παπαδες συγκριτικα με το καινουριο...πιθανοτατα στ παλαια υποδηματα της κοπελιας θα μου πεις,αλλα κουβεντα να γινεται...

επισης το μοτερ του ηταν αισθητα πιο γεματο μεσαιες και ηταν πολυ περισσοτερο βελτιωσιμο απο το νεο...επισης στα γνωστα της κοπελιας αλλα ειπαμε...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. prwth mhxanh gia gynaika
    από loukia slomanco στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 165
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 22:55
  2. Erotisi:1o service gia F650GS (?)
    από @@@ στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων