Θα σούλεγα τι θα πετύχει ρε Λεώ, αλλά είμαι από καλή οικογένεια και δεν κάνει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
e den mpori se kapia apo tis enalasomenes tasis 8a to petixi![]()
Θα σούλεγα τι θα πετύχει ρε Λεώ, αλλά είμαι από καλή οικογένεια και δεν κάνει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
e den mpori se kapia apo tis enalasomenes tasis 8a to petixi![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και αν βγάλει το ίδιο ρεύμα να έρθεις και να με χέσεις ....![]()
Σιγά ρε Αντών..... το πολύ πολύ....να λίωσουν και να γίνουν καρμπονάρα τα καινούργια, να του κάψει τον ανορθωτή, να του παλαβώσει την ηλεκτρονική, να του βράσει την μπαταρία, να μην δουλεύουν τα (κανονικά) πηνία, να μην έχει ανάφλεξη ή να έχει misfiring, να του λιώσει όλες τις ασφάλειες, να του κάψει το ρελέ εκκίνησης, αντί να αναβει τα φώτα να ανάβουν τα φλάς...........
σιγά ....τι έγινε....όλο την καταστροφή φέρνεις.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Η αλήθεια είναι ότι το χέσιμο του camen είναι πολύ πιο strong από όλα τα παραπάνω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
σιγά ....τι έγινε....όλο την καταστροφή φέρνεις.....![]()
![]()
Αλλό ένα thread που πήρε την κάτω βόλτα... :rotflmao:
Αντωνη μέχρι τώρα έχω συνδέσει τον ανορθωτή κατευθείαν με την μπαταρία ώστε να φορτίζει λίγο καλύτερα και θα βάλω διακόπτη για τα φώτα να μην δουλεύουν συνέχεια... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανακαουν...
Τα παλιά πηνία τα έχω, δεν φαίνεται εξωτερικά κάποια ζημιά, οπότε αμα ξερεις καναν καλό μάστορα για περιέλιξη, δώσε τηλ και διεύθυνση, να τα διορθώσω ώστε να τα έχω καβατζα.
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Επειδή σ'αγαπάω με νευριάζεις ρε ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
μέχρι τώρα έχω συνδέσει τον ανορθωτή κατευθείαν με την μπαταρία ώστε να φορτίζει λίγο καλύτερα![]()
Τι σημαίνει"λίγο καλύτερα" ..??
Υ.Γ.1
Επειδή προφανώς αναφέρεσαι στο ΡΕΥΜΑ φόρτισης (γιατί αν αναφερόσουν στην Τάση, τότε θα έβαζες άλλον ανορθωτή) αυτό το "λίγο καλύτερα" σημαίνει "λίγο παραπάνω ρεύμα" το οποίο προστιθέμενο στο ήδη "πολύ" κατασκευαστικά, συντομεύει κι άλλο την ζωή των πηνίων ...![]()
Υ.Γ.2
Γουστάρεις να κάνω search και να παραθέσω ΠΟΣΕΣ φορές σΕ έχω πει να μην ανακατεύεσαι με τα ρεύματα ...???![]()
Γουστάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γουστάρεις να κάνω search και να παραθέσω ΠΟΣΕΣ φορές σΕ έχω πει να μην ανακατεύεσαι με τα ρεύματα ...???![]()
![]()
(τάση πριν την απευθείας σύνδεση, 13,9 Volts, τάση με απευθείας σύνδεση ανορθωτη-μπαταρίας 14,3 Volt)...
![]()
![]()
Που σε είχαμε εσένα ρε φιλαράκι ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
τάση πριν την απευθείας σύνδεση, 13,9 Volts, τάση με απευθείας σύνδεση ανορθωτη-μπαταρίας 14,3 Volt![]()
![]()
Αύξησες κατά 3% το ρεύμα φόρτισης στα ήδη επιβαρυμένα πηνία σου ..!!!![]()
Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν φέρνω αντίρηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αύξησες κατά 3% το ρεύμα φόρτισης στα ήδη επιβαρυμένα πηνία σου ..!!!![]()
![]()
Και, εντάξει, για να μην τα επιβαρύνω, το αποσυνδέω, τι άλλο να κάνω; Φταίνε τα λάδια που θα έπρεπε να αλλάζουν πιο συχνά, φταίνε τα φώτα που καίνε συνέχεια ή φταίει που είναι suzuki;
Η περιέλιξη των παλιών με σύρμα ίδιας διατομης θα είναι αξιόπιστη επισκευη;
![]()
![]()
Επειδή την κόβω την δουλειά να αργήσουμε να συνενοηθούμε, θα σΕ θέσω την ερώτηση ευθέως και αντρίκια:
Σε ηλεκτρολόγο πήγες ..??
http://www.rickystator.com/catalog/p...roducts_id=532
οσες φορες εχω αντικαταστησει καμμενα ,με πηνια απο αυτον,δεν εκαναν κιχ...δεν ξερω τι σκατα κανει,αλλα ειναι τουμπανα...
μεχρι εδω απο μενα,μια και απο ηλεκτρικα δεν πολυσκαμπαζω...οτι χαλαει το πεταω και βαζω καινουριο...![]()
α...και ανορθωτες,επισης τουμπανα,φτιαχνει ενας στον πειραια,κοντα μου και κανουν κανα 100αρικο...επισης τσεκαρισμενοι...
frankly my dear, i dont give a damn...
Παλια το καναμε αυτο με τις περιελιξεις ακομα και αν φωναζει ο oldman τωρα νομιζω πως δεν συμφερει.
Νομιζω πως ειναι καλυτερο που εχεις τα φωτα ανοιχτα γιατι αλλιως θα καιγονταν πιο γρηγορα τα πηνεια συμφωνα με αυτα που λες.Εχεις τσεκαρει την καλωδιωση που παει στα πηνεια μην εχει κανα ξεγυμνωμενο καλωδιο και κανει καπου επαφη?
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
SX electronics στα Καμινια.Παληος μου συμμαθητης στο Ζαννειο.Καρατσεκαρισμενος.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
http://www.rickystator.com/catalog/p...roducts_id=532
οσες φορες εχω αντικαταστησει καμμενα ,με πηνια απο αυτον,δεν εκαναν κιχ...δεν ξερω τι σκατα κανει,αλλα ειναι τουμπανα...
μεχρι εδω απο μενα,μια και απο ηλεκτρικα δεν πολυσκαμπαζω...οτι χαλαει το πεταω και βαζω καινουριο...![]()
α...και ανορθωτες,επισης τουμπανα,φτιαχνει ενας στον πειραια,κοντα μου και κανουν κανα 100αρικο...επισης τσεκαρισμενοι...
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
αυτος...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
SX electronics στα Καμινια.Παληος μου συμμαθητης στο Ζαννειο.Καρατσεκαρισμενος.
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και αν βγάλει το ίδιο ρεύμα να έρθεις και να με χέσεις ....![]()
Πάνε και κάμποσα χρόνια από τότε αλλά το μηχανάκι ακόμα δουλεύει με την δικιά μου περιέλιξη. Επειδή βαριέμαι να γράφω κατεβατά κι επειδή τότες δεν σας ήξερα κύριοι, για ν' αναζητήσω βοήθεια, εν συντομία παραθέτω σκεπτικό και ολοκλήρωση του πρότζεκτ (ξέρετε δυνάμεθα να γνωρίζουμε ολίγα από ηλεκτρολογικά). Το λοιπόν πήραμε άλλο ίδιο μηχανάκι φίλου, μετρήσαμε ότι έπρεπε να μετρηθεί και προσπαθήσαμε να είμαστε σε κοντινές τιμές με το μαμά.
@ ego_o_idios
και στο μοτέρ χώρεσαν και τελικά πετύχαμε και την τάση φόρτισης που θέλαμε. Τα μαμά πηνία με όλες τις καταναλώσεις ενεργές και περίπου 40 λεπτά λειτουργίας ανέβαζαν θερμοκρασία (να σημειωθεί ότι η μπαταρία που είχε το μηχανάκι του φίλου που μετρούσαμε είχε περίπου 1 χρόνο λειτουργίας στην πλάτη της).
@ Anty12
Τπτ απ' όσα περιέγραψες δεν έγινε. Τι να πω ...... είμαι τυχερός ο πούστης..
(καρμπονάρα μμμμμμ μια καλή ιδέα για φαγητό και είναι και μεσημέρι και λυσσσσσάω στην πείνα.)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ (Γέρος άνθρωπος είμαι δώστε μου τη χαρά να λέω ότι κάτι ξέρω...)
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γλυκούλη, επειδή δεν απαντάς και κατουριέμαι, πριν κάνεις οποιαδήποτε αντικατάσταση έλεγξε τον στάτορα ως εξής:
3 κίτρινα καλώδια βγαίνουν από τα έγκατα του μοτέρ σου...
Βγάλε την φίσα τους από τον ανορθωτή...
Πάρε ένα καλό (ψηφιακό) πολύμετρο και μέτρα την αντίσταση μεταξύ τους ανά 2...
Θα πρέπει να δείξει γύρω στο 1 Ohm ... (αν όχι, ανοίγεις καπάκια και ψάχνεις για καφέ-καρβουνί τύλιγμα...)
Μετά μετράς αντίσταση μεταξύ καθενός καλωδίου και γείωσης ...
Αν πάρεις οποιαδήποτε ένδειξη κάτω από ΜOhm (ή πολλά KOhm) ο στάτορας είναι "γειωμένος" εσωτερικά και ετοιμάζεται το τύλιγμα να αποδημήσει εις κύριον (επαναλαμβάνεται η διαδικασία αναζήτησης καφέ-καρβουνί τυλίγματος...)