ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θα βρεθούμε τελικά ναι ή ου;![]()
Άντε κι έχω σκούπισμα-σφουγγάρισμα για τ'απόγευμα και θα με βγάλετε εκτός προγράμματος στο τέλος.![]()
Άντε κι έχω σκούπισμα-σφουγγάρισμα για τ'απόγευμα και θα με βγάλετε εκτός προγράμματος στο τέλος.![]()
Και κάποιος να πει που είναι αυτό το Μαίστρο γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο, ξέχασα το ξεσκόνισμα πριν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και κάποιος να πει που είναι αυτό το Μαίστρο γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο, ξέχασα το ξεσκόνισμα πριν![]()
Katebainontas (oups) τον κατηφορο για Ρεθυμνο, μετα το στρτοπεδο, κανεις αριστερα σε ενα παραδρομο που ειναι παραλληλος με τη θαλασσα και πηγαινεις μεχρι τερμα. Βλεπεις ενα σωρο μερσεντεσια απ'εξω (γιαπικο γαρ) και μπαινεις μεσα...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ωραίος, τον ξέρω τον δρόμο με τις ταβέρνες και τα συναφή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Katebainontas (oups) τον κατηφορο για Ρεθυμνο, μετα το στρτοπεδο, κανεις αριστερα σε ενα παραδρομο που ειναι παραλληλος με τη θαλασσα και πηγαινεις μεχρι τερμα. Βλεπεις ενα σωρο μερσεντεσια απ'εξω (γιαπικο γαρ) και μπαινεις μεσα...![]()
Τι ώρα νά'ρθω;; Η μάλλον να'ρθώ ή να βάλω και πλυντήριο να τελειώνω μια και καλή με τα του σπιτιού;![]()
Tι ώρα νά'ρθω;; Η μάλλον να'ρθώ ή να βάλω και πλυντήριο να τελειώνω μια και καλή με τα του σπιτιού;![]()
Σε εχει στρωσει η γυναικα για τα καλα βλεπω...![]()
Κατα 20:00 ειναι καλα; Οι υπολοιποι τι λενε;
Marie Curie
Βρε εισαι εσυ ενας νοικοκυρης βλεπω ε???![]()
Δεν μου λες απο εξοπλισμο τι παιζει??(ποδια ,φακιολι ,λαστιχενια γαντια κλπ κλπ):rotflmao: :rotflmao:
Μετα τις 8:00 καλα ειναι πιστευω αν και εγω θα ερθω μετα τις 8:30 Τα λεμε εκει!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Έτσι είναι η εργένικη ζωή παίδες, εγώ και με τις αραχνούλες μου ζω και τις εκπαιδεύω κιόλας, το θέμα δημιουργείται όταν τις φοβάται η κΕρά που ετοιμάζεσαι να φιλοξενήσεις και πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τις βολέψεις χωρίς να ακούγονται και να φαίνονται... δύσκολη η ζωή για μας τους μόνους πλην τίμιους καουμπόυδες..![]()
Στις 20:00 από κοντά λοιπόν, μην τυχόν και δεν έρθει ο Κίμωνας τον!
![]()
![]()
![]()
Κανεις αλλος;
Marie Curie
Εγώ όχι τελικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Κανεις αλλος;
Έχω μελέτη... "This aint' Jim Beam Πλάτων...."
Καλά να περάσετε![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Ρε περνα να κερασουμε μια μπυρα μα ο Πλατων δεν παει πουθενα για μια ωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εγώ όχι τελικά...
Έχω μελέτη... "This aint' Jim Beam Πλάτων...."![]()
Και οπως θα ελεγε και αυτος "παντες του αγαθου επιθυμουσιν"...![]()
Marie Curie
Σωστό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ρε περνα να κερασουμε μια μπυρα μα ο Πλατων δεν παει πουθενα για μια ωρα...![]()
Και οπως θα ελεγε και αυτος "παντες του αγαθου επιθυμουσιν"...![]()
![]()
Αλλά και "το να αποτρέπουμε την ψυχή από ό,τι επιθυμεί είναι τιμωρία"...
...όμως κάποιες φορές απαραίτητο....
Άσε... Δεν πειράζει![]()
Καλά να περάσετε![]()
![]()
:jealous: :jealous: :jealous:
"Qu ils mangent de la brioche"
Καλα εσυ πιστευεις οτι "φιλοσοφια μονη φαρμακον εστι των της ψυχης αρρωστηματων και παθων".Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σωστό!![]()
Αλλά και "το να αποτρέπουμε την ψυχή από ό,τι επιθυμεί είναι τιμωρία"...
...όμως κάποιες φορές απαραίτητο....
:
Εμεις θα πιουμε απλως μπυρες...![]()
Σε πειραζω...Καποια αλλη φορα...
![]()
Marie Curie
Kαι για μένα ε-συνουσιάσθει ο Ζευς κι έπεσε δουλειά που δεν θα μου επιτρέψει να φύγω από Χανιά τουλάχιστον μέχρι τις 21:00, δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω παίδες και μπήκα μόνο για να ενημερώσω. Σόρρυ ρε γαμώτο αλλά δεν γίνεται να το αναβάλω.![]()
Άλλη στιγμή.![]()
Kαι για μένα ε-συνουσιάσθει ο Ζευς κι έπεσε δουλειά που δεν θα μου επιτρέψει να φύγω από Χανιά τουλάχιστον μέχρι τις 21:00, δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω παίδες και μπήκα μόνο για να ενημερώσω. Σόρρυ ρε γαμώτο αλλά δεν γίνεται να το αναβάλω.![]()
Άλλη στιγμή.![]()
Γιατι εμενα δεν μου φαινεται παραξενο????
Και μου αρεσε οτι κατι ελεγες μηπως και δεν ερθει ο κιμωνας :rotflmao:
Δεν βλεπω συμμετοχες !!!Τρεις και ο κουκος θα ειμαστε ε??
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Γιατι δεν μας κανει πια καμια εντυπωση; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλη στιγμή.![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Δεν πειραζει Μακη, καποια αλλη φορα...![]()
Τελικα δεν θα ερθει κανεις;![]()
Marie Curie