+1000 για τον faeenamalaka
![]()
+1! To moto αποτελεί κομμάτι της καθημερινής βόλτας στο netΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά ρε πστ μου 5 μέρες "έπεσε" το ΜΟΤΟ και δημιούργησε στερητικά λέμε.
![]()
+1000 για τον faeenamalaka
![]()
+1! To moto αποτελεί κομμάτι της καθημερινής βόλτας στο netΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά ρε πστ μου 5 μέρες "έπεσε" το ΜΟΤΟ και δημιούργησε στερητικά λέμε.
![]()
Αναμνησακιας
Ξεχωριστη παστα, που η μονη σαλτσα που εχει ειναι να μιλαει σ'ολους για τι ζωαρα εκανε πριν παει να κανει κατι που δεν τοθελε. Καταθλιπτικη φατσα σαν εμο κουρεμενο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχω λιώσει στο γέλιο...νομίζω είδα όλες τις κατηγορίες στους 23 μήνες μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
San Francisco Bay Area member......
α ρε κουλτούρα...αλλού την ψάχνουμε και αλλού κρύβεται
Άσχετο με το θέμα..
στο ίδιο μπλογκ αναφέρει και κάποια παλιά παιδικά κινούμενα σχέδια...
Ε με αυτό έλιωσα!!!Όχι τόσο για το κείμενο αλλά για τον παραλληλισμό της φωτο :rotflmao: :rotflmao:
Bravestarr
Με δύο "ρου". Γνωστός και ως Σερίφης του Διαστήματος. Ο Bravestarr ήταν ένας τύπος με δέρμα στο χρώμα του φραπόγαλου, άσπρο καπέλο, bluetooth και ρούχα που θύμιζαν τον Steven Seagal στο On Deadly Ground.
Αυτό που θυμάμαι περισσότερο στη σειρά ήταν ο πιστός σύντροφος του Σερίφηι, ένα άλογο με κάτι αρχιδάρες ΝΑ! Σε κάθε επεισόδιο που ο άμπαλος ο Bravestarr τα έβρισκε σκούρα, η αλογάρα σηκωνόταν στα πίσω πόδια και καθάριζε όποιον είχε το θράσος να αναπνέει, με μια καραμπίνα που θα ζήλευε κι ο Ash από το Army Of Darkness.
Ποια δύναμη της αρκούδας και μαλακίες ρε γαμόσπιτε Gaystarr; Τράβα να κάνεις το YMCA παρέα με τον He-Man, πουστράτζα! Αν ήμουνα ο παραγωγός της σειράς, θα έβαζα το άλογο μόνο του, να τριγυρνάει στον γαλαξία με τη χραπαχρούπα στο χέρι, να καίει χωριά και να βιάζει παρθένες και το soundtrack από πίσω να παίζει μόνο Clutch και Nightstalker! Να φίλε μου παιδικό!
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους