Εχω γνωρίσει δύο συλλόγους πρακτικής σκοποβολής μέσω φίλων. Ο ένας είναι στην Ν. Ιωνια, και ο αλλος στην Ηλιουπολη. Πες μου ποιος σε βολευει να σου στειλω πμ με στοιχεια!
Εχω γνωρίσει δύο συλλόγους πρακτικής σκοποβολής μέσω φίλων. Ο ένας είναι στην Ν. Ιωνια, και ο αλλος στην Ηλιουπολη. Πες μου ποιος σε βολευει να σου στειλω πμ με στοιχεια!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Ααααααααααααα, τον ξεεεεεεερει δλδ!!!!!
:wacko:
γι αυτο ψαχνεται να τον ποροβολήσει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
Kαλησπερα...!
Ψαχνω πληροφοριες για skeet και trap συλλογους σκοποβολης εδω στην Αθηνα, αλλα δεν βρισκω και πολλα πραγματα..
Ασχολειτε κανεις απο δω μεσα με τον εν λογω αθλημα? Εχει να μου δωσει κανεις πληροφοριες απο που να αρχισω κα τα λοιπα...??
thnx guys!
![]()
Να σκεφτείς σοβαρά την περίπτωση του ΟΦΚΟ. Έχει το ΜΕΓΑ πλεονέκτημα να διαθέτει δικό του πεδίο βολής στην Μαλακάσα (δίπλα σε αυτό της ΠΣΕ).
Ετοιμάσου βέβαια να χώσεις σοβαρά λεφτά αν σ' αρέσει....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
thnx guys για τις πληροφοριες!! τα ευχαριστηρια μου επισης σε dim tpap και skeet !!![]()
![]()
για οσους τωρα απαντησαν επι του θεματος, θα σας στειλω πμ αν χρειαστω κατι!!
πιαστε μια τωρα!!![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Επίσης, σύλλογος με δικό του σκοπευτήριο ειναι και ο σκοπευτικός σύλλογος Αχαρνών ''Πάρνης''
Πρίν αρκετό καιρό,έτυχε και έριξα κανα δύο μπαλωτές εκεί και έπαθα πλάκα με τον χώρο του σκοπευτηρίου...νύχτα με προβολείς...και πιάτο όλη η Αθήνα απο κάτω...
Τότε, ήταν κάθε μέρα ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ...
Για τώρα ψάξε το όμως, γιατί τότε είχε κάτι θεματάκια νομικής φύσεως το σκοπευτήριο και δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει τώρα...
Αnyway...καλό βόλι οτι και αν κάνεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Επίσης, σύλλογος με δικό του σκοπευτήριο ειναι και ο σκοπευτικός σύλλογος Αχαρνών ''Πάρνης''
Πρίν αρκετό καιρό,έτυχε και έριξα κανα δύο μπαλωτές εκεί και έπαθα πλάκα με τον χώρο του σκοπευτηρίου...νύχτα με προβολείς...και πιάτο όλη η Αθήνα απο κάτω...
Τότε, ήταν κάθε μέρα ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ...
Για τώρα ψάξε το όμως, γιατί τότε είχε κάτι θεματάκια νομικής φύσεως το σκοπευτήριο και δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει τώρα...
Αnyway...καλό βόλι οτι και αν κάνεις![]()
Παραμενει ανοιχτο αρκετα βραδυα την εβδομαδα!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!