Το ιδιο ειχα και εγώ αλλα σε άσπρο!!!Το ειχα λίωσει και μου ειχε βγαλει και εμενα πηνιο και μάλιστα δυο φορές!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
suzuki tsx 50 το 1992
http://www.50cc-motorcycles.com/pict...ki/tsx50-8.jpg
το μονο μη YAMAHA και το μονο που εχω σπρωξει απο βλαβη(καμενο πηνιο)
Εντελώς τυχαία το είδα να κυκλοφορεί μετα απο 8 χρόνια!!!Το ζήλεψα παλι!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
pote sas viase o mpampis o ikodomos proti fora
Η δουλειά κάνει τους άντρες,το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί...:rotflmao:
Honda bros 400,κούκλα!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Vespa PE200E Με μίζα περικαλώ ... Αφού επέζησα από την vespa δε με σκιάζει τίποτα . . .
Αυτο ητο το πρωτο εργαλειο που οδηγησα στα 12 ετη.Το ειχε ο πατερας μου να πηγαινει για δουλεια,μεταχειρισμενο απο Japan,σκυλι μαυρο (βασικα λευκο ηταν :rotflmao: ) και 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ CC![]()
Ποτε δεν ειχε αλλαξει μπουζι,μονο λαδια συμπληρωνε (οποτε θυμοταν) και παντα το ατιμο με ζεστη με κρυο με βροχες επαιρνε μπρος με μιση μανιβελια!Τσακμακι!Με το που το πηρα στα χερια μου αρχισαν οι μετατροπες....βγαλσιμο το μπροστα καλαθακι και η πισω σχαρα να γινει αντρικιο
![]()
![]()
Λαδακια φρεσκα και οργωναμε τις πλατειες και τις γειτονιες...αχχχχ ερωτας!Το ειχα ακομα στην πισω αυλη μετα απο στουκι του αδερφου μου κλειδωμενο με λιγο τραυματισμενο πηρουνι.Το θηριο μετα απο 15 χρονια ακινησιας πηρε μπροστα μονο με βενζινη και κανα 5αρι μανιβελιες!![]()
Το πηγα οδηγωντας μεχρι το τμημα να μου δωσουν χαρτι οτι ειναι οκ εν καιρω αποσυρσης και εδωσε θεση στο μωρο μου Gixxer 1000 08.![]()
R.i.p. ρε θηριο.....
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Honda c50 (6v)!!
προσέχουμε για να έχουμε!...