Γιατι οχι με τον stoner?Πατριωτακια δεν ειναι?
ε και? τι σημασια εχει.. θυμησου τα σχολια του jb μετα τη λαγκουνα του 08.. δν νομιζω να θελει να δουλεψει με το στονερ. επισης εχει δηλωσει στο παρελθον οτι δν θα ταιριαζε με καποιον τοσο πολυ νεοτερο του. γιαμαχα δν μενει μονος του γιατι ο λορεντσο εχει το forcada κ ο σπις το houseworth .. αν δν παει ντουκατι πιστευω θα σταματησει γενικαΑρχικά δημιουργήθηκε από doohan1
Δεν νομιζω στη φαση που βρισκεται να μπει σε τετοια διαδικασια.Οπωσ λεει κ ο φιλος η θα ειναι με τον γιατρο η με κανενα.Μεγαλος ανθρωπος που να αλλαζει γιατρους τωρα στα γεραματαΑρχικά δημιουργήθηκε από doohan1
Γιατι οχι με τον stoner?Πατριωτακια δεν ειναι?![]()
Stoner του χρονου το πρωτο φαβορι και με διαφορα ,εδω πηρε πρωταθλημα με μηχανακι που δεν μπορουσε να οδηγησει αλλος .
Ο Rossi με πλαισιο ανθρακονημα δεν θα κανει τιποτα(για την ποιοτητα του) ,θα δεχττουν στην Ducati να το αλαξουν;
Χωρις τον JB με ποιον θα κανει την εξελιξη ;
Μιά τέτοια σχέση μηχανικού-αναβάτη τόσων ετών και τόσο επιτυχημένη δύσκολα σπάει!Ξέρει ο ένας τα κουσούρια του άλλου και συνεννοούντε με ένα βλέμμα!Δέ νομίζω οτι ο JB αν αποφασίσει να συνεχίσει θα χωρίσει απ'το γιατρό!Και μή ξεχνάτε οτι η σχέση τους ήταν άψογη τόσα χρόνια!Στη χούντα τώρα,για του χρόνου θα πόνταρα στο πεντρόσα περισσότερο.Ο Στόνερ θα θέλει μια περίοδο εξοικείωσης σε μια ομάδα που κουμάντο κάνουν οι μηχανικοί και όχι οι οδηγοί!Θα δείξει,αλλα το κλίσμα ερχεται που λέει και ο banditv400!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
o burgess ducati δεν παει με την καμια...επισης yamaha δεν καθεται λογω του οτι και οι δυο εργοστασιακοι ειναι κομπλε...
οποτε η συνταξη θα παιξει η honda...μεταξυ μας το βλεπω πιθανο για χοντα μια και τον ξερουν και τους ξερει και επιπροσθετως money and fame δεν πειραξαν ποτε κανεναν...
ο ροσσι ,για πρωτη φορα στην ζωη του στα gp ,θα ειναι σε ομαδα χωρις τις τελειες προυποθεσεις των προηγουμενων ετων...
ο στονερ θα εχει το με διαφορα καλυτερο μοτοσακο κι αν κρινουμε απο το γεγονος οτι ηταν ο μονος που εκανε το μπουδελο να στριβει,τοτε μαλλον θα δεσει ευκολα με το χοντα,το οποιο επισης ξερει...
θα δειξει οπως και να χει...το μονο σιγουρο ειναι πως του χρονου θα ειναι το πιο ενδιαφερον πρωταθλημα των τελευταιων ετων...
frankly my dear, i dont give a damn...
Τις τέλειες προυποθέσεις δεν τις είχε ούτε στη μεταγραφή απο τη χόντα στη γιαμάχα!Περίμενε κανείς να παρει πρωτάθλημα τότε,με μια γιαμάχα που ήταν σε πολύ κακή περίοδο;Και βλέπετε τί μηχανάκι παρέλαβε και τί παραδίδει!Δεν είναι τύχη αυτά που πέτυχε!Είναι ο κορυφαίος και το θέμα είναι αν προλάβει να φέρει το μηχανάκι στα μέτρα του!Αν το καταφέρει γρήγορα είναι όπως πάντα πρώτο φαβορί για τίτλο!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα...το μηχανακι που ετομαστηκε για τον ροσσι απο yamaha-burgess ουδεμια σχεση ειχε με το ρημαδι των προηγουμενων ετων...ηταν ενα μηχανακι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του,απο τον πρωτο αγωνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Τις τέλειες προυποθέσεις δεν τις είχε ούτε στη μεταγραφή απο τη χόντα στη γιαμάχα!Περίμενε κανείς να παρει πρωτάθλημα τότε,με μια γιαμάχα που ήταν σε πολύ κακή περίοδο;Και βλέπεται τί μηχανάκι παρέλαβε και τί παραδίδει!Δεν είναι τύχη αυτά που πέτυχε!Είναι ο κορυφαίος και το θέμα είναι αν προλάβει να φέρει το μηχανάκι στα μέτρα του!Αν το καταφέρει γρήγορα είναι όπως πάντα πρώτο φαβορί για τίτλο!
μπορει να μην ειχε πολλη δυναμη,αλλα αν θυμασαι καλα,απο την πρωτη χρονια ολοι ελεγαν οτι ειχε το καλυτερο πατημα στις στροφες...
ο ροσσι σαφως και ειναι κορυφαιος οδηγος και ολοκληρωμενος...επισης ομως ηταν παντα φοβερα κωλοφαρδος,δεν ειχε ποτε ατυχημα που να του στερησει αγωνες και να του ριξει την ψυχολογια κι επισης ειχε την μιση καριερα του το καλυτερο μηχανακι με διαφορα (χοντα) καθως και το καλυτερο team μηχανικων βελτιωτων του πλανητη μεχρι και φετος...
επισης ειναι απιστευτος τσογλανος και πολλακις βρωμικος, μια και οταν δεν μπορουσε να παει γρηγορα,επαιζε με ψυχολογια,αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και κατα πολλους θεωρειται μεσα στο παιχνιδι...
οχι απο μενα ομως...
ρε μαν ολων τα μηχανακια κομμενα και ραμμενα στα μετρα τους ειναι...
εδω η χοντα οταν πηρε τον πεντροσα που ειναι ενα μετρο και ενα μιλκο κατεβηκε με mini bike για να το φτανει χωρις βοηθητικες και του κακομοιρη του κοτοπουλακια του ηταν τοσο μικρο που του χε μπει στον κωλο![]()
απο που το ξερει ακριβως? εκτος αν εχει καμια σχεση το 990 του τσεκινελλο με το φακτορυ 800αρι μετα απο 5 χρονιαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο στονερ .. μαλλον θα δεσει ευκολα με το χοντα,το οποιο επισης ξερει...
να πεις οτι δν ητανε κ προσφατο να πω οκΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν ειχε ποτε ατυχημα που να του στερησει αγωνες
αυτα τα ψυχολογικα δν τα καταλαβα ποτε κ τα λενε συνεχεια.. λες κ ειναι τπτ κοριτσακια οι αναβατες κ επηρεαζονται πια τοσο πολυ μ οτι κατεβει στο μυαλο του καθενος κ πει.. η ψυχολογια του αντιπαλου σπαει οταν εισαι συνεχως πιο γρηγορος.. αν δν εισαι οτι κ να πεις .. τι .. στα @ τουΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
επισης ειναι απιστευτος τσογλανος και πολλακις βρωμικος, μια και οταν δεν μπορουσε να παει γρηγορα,επαιζε με ψυχολογια![]()
1)βασικα ολοιδια ειναι δομικα και σε σκεπτικο αποδοσης - στησιματος,αλλα μην το κανουμε θεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
απο που το ξερει ακριβως? εκτος αν εχει καμια σχεση το 990 του τσεκινελλο με το φακτορυ 800αρι μετα απο 5 χρονια
να πεις οτι δν ητανε κ προσφατο να πω οκ
αυτα τα ψυχολογικα δν τα καταλαβα ποτε κ τα λενε συνεχεια.. λες κ ειναι τπτ κοριτσακια οι αναβατες κ επηρεαζονται πια τοσο πολυ μ οτι κατεβει στο μυαλο του καθενος κ πει.. η ψυχολογια του αντιπαλου σπαει οταν εισαι συνεχως πιο γρηγορος.. αν δν εισαι οτι κ να πεις .. τι .. στα @ του![]()
2)αστειο το να σχολιασω...
3)σκεψου λιγο πιο διεξοδικα και θα καταλαβεις...δεν δικαιολογησα τους υπολοιπους που μασησαν,απλως κακοχαρακτηρισα τον ροσσι που χρησιμοποιησε τετοια μεσα στα δυσκολα...
xaxax!!Επιτελους να και καποιος που πιστευει οτι ο Μακαρονας δεν παιζει φερ-πλει!!Μαζι σου φιλε ταλεω τοσα χρονια με την παρεα μου που ειναι ολοι ροσσικοι και με περνανε για τρελο!!Το μονο που με προβληματιζει πλεον ειναι οτι ειμαι κατακοκκινος βαμμενος ducatistas χρονια τωρα....με τι καρδια να στηριξω τον μακαρονα!!Σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα πλεον!!Σουντζουκι ρεεε....σουντζουκι τουλαχιστον αυτοι ξερουν απο φερ-πλει![]()
τωρα πιανεις αλλη πονεμενη ιστορια...η εταιρεια που μαμει και δερνει στα Ι4 παει και μου κατεβαζει V4 που δεν εφτιαξε ποτε ουτε σε πηλο, στο καλυτερο παγκοσμιο...και μετα απορει ο κοσμος που παιρνει τ @@ μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από doohan1
xaxax!!Επιτελους να και καποιος που πιστευει οτι ο Μακαρονας δεν παιζει φερ-πλει!!Μαζι σου φιλε ταλεω τοσα χρονια με την παρεα μου που ειναι ολοι ροσσικοι και με περνανε για τρελο!!Το μονο που με προβληματιζει πλεον ειναι οτι ειμαι κατακοκκινος βαμμενος ducatistas χρονια τωρα....με τι καρδια να στηριξω τον μακαρονα!!Σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα πλεον!!Σουντζουκι ρεεε....σουντζουκι τουλαχιστον αυτοι ξερουν απο φερ-πλει![]()
![]()
τα μεσα αυτα δν καταλαβαινω ποια ειναι κ ποτε τα χρησιμοποιησε..
οσο για το 990 κ τα 800 θα διαφωνησω με βαση οσα εχω διαβασει να λενε οι αναβατες ανα διαστηματα
αυτο που λενε εχει να κανει με την διαφορα τροπου αποδοσης 800-1000 και οχι με τον "χαρακτηρα" καθε εταιρειας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τα μεσα αυτα δν καταλαβαινω ποια ειναι κ ποτε τα χρησιμοποιησε..
οσο για το 990 κ τα 800 θα διαφωνησω με βαση οσα εχω διαβασει να λενε οι αναβατες ανα διαστηματα
στο πρωτο σου quote ειναι τεραστια η κουβεντα...καποια αλλη στιγμη...