Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι εσύ ξύνεις στον υπόνομο..:rotflmao:
ετσι......
underground καταστασεις...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι εσύ ξύνεις στον υπόνομο..:rotflmao:
ετσι......
underground καταστασεις...![]()
Αμα δεν ξυνει αυτί και ν αναβει και τσιγαρο...
κουλαδι ειναι!
κάπως έτσι "ξυνει" και το GoldWing μου, ..................................αλλά είναι κάπως βαρύ για να το ξανασηκώσω..........λολολολολ
ride hard.....die free, κι αν είμαι Rock μη με φοβάσαι , έγινα κιόλας 57 ετων
νομιζω το αριστερο μαρσπιε τον γλυτωσε. Αν δειτε την στιγμη που ειναι τερμα κατω, κατι γατζωνεται στην ασφαλτο του δινει μια κλωτσια και ξανασηκωνεται![]()
Κανείς δε σχολίασε το streetαδικο στυλ οδήγησης σε αντίθεση με το πατροπαράδωτο supermotardέικο .
Είχε γίνει παλιά κουβέντα στο "οδήγηση tips και tricks" για τον "σωστό" τρόπο και το στυλ οδήγησης που πρέπει να έχει ένα s/m...και τελικά φαίνεται να μπορεί να στρίψει ΚΑΙ έτσι ανορθόδοξα!
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μπορει να κανω λαθος, αλλα εμενα μου φαινεται καθαρα σουπερμοταρντέικο στυλΑρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Κανείς δε σχολίασε το streetαδικο στυλ οδήγησης σε αντίθεση με το πατροπαράδωτο supermotardέικο .
Είχε γίνει παλιά κουβέντα στο "οδήγηση tips και tricks" για τον "σωστό" τρόπο και το στυλ οδήγησης που πρέπει να έχει ένα s/m...και τελικά φαίνεται να μπορεί να στρίψει ΚΑΙ έτσι ανορθόδοξα!
Μεγαλη κλίση, ντριφτ και αναποδο τιμονι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχμμμμ και το γονατάκι στο έδαφος να στηρίζει την μηχανή street likeΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπορει να κανω λαθος, αλλα εμενα μου φαινεται καθαρα σουπερμοταρντέικο στυλ
Μεγαλη κλίση, ντριφτ και αναποδο τιμονι![]()
Ρε είχε δίκιο ο 2Δ... στις ξύστρες στηριζόμαστε!![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
re kouladia anixte kanena cosmopolitan na diavasete ke afiste ta afta gia tous mixanovious...
epidi kapios apo esas exi pai taksidi alos kani mia souza ke merikoi den ksero ti alo ginate ke idiki epi tou 8ematos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Ουάου! (επιφώνημα)
Η τρίχα κάγκελο!
Τη ρόδα να του πατάει το πόδι το είδατε?
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπορει να κανω λαθος, αλλα εμενα μου φαινεται καθαρα σουπερμοταρντέικο στυλ
Μεγαλη κλίση, ντριφτ και αναποδο τιμονι
στα μοταρντ ειναι πολυ πιο εντονο το φαινομενο του "αναποδου τιμονιου"...
απλα ο τυπος ΟΝΤΩΣ στριβε στριταδικα με το γονατο κατω και οχι μοταρνταδικα το ποδι απλωμενο στην μπροστα ροδα...
δες φωτο...
περισσοτερα εδω
![]()
ΚΥΡΙΟΙ !!!!!!Ειναι ξεκάθαρη η τεχνική !!!!!Στρίβει με μεγάλη κλίση, το ρίχνει κάτω Όμως με τέρμα το γκάζι, με τον πίσω τροχό να ολισθάνει συνέχεα, έχει συνέχεια το μότο του υπό έλεγχο!!! Πως σηκώνεται ?????Πολυ απλά κλίνει το γκάζι και η ρόδα γαντζώνει στη άσφαλτο !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
κορυφη το βιντεο.
που το πετυχες ρε θηριο ακη??
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κορυφη το βιντεο.
![]()
![]()
http://www.supermoto-central.com/
4o στην σειρα...![]()
Κωστα εψαχνα για τον dani ribalta γενικα και διαφορα και το πετυχα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κορυφη το βιντεο.
![]()
![]()
ο τυπος βεβαια (ribalta) Κωστα μονο "τυχαιος" δεν ειναι!!
εχει την ιστορια του και αυτος!!
24h le man- endurance- SM-κλπ,κλπ!!
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις