Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Φωτα τυπου ξενον πόσους ακόμη θα θρηνησουμε??

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    με την διαφορά πως οι ξεταπωτες ρυπαινουν απλα και δεν προκαλουν ατυχηματα... (αλλη αντιμετωπιση δηλαδη)

+1 στους απο πανω και να προσθεσω και τα φιμε τζαμια που πλεον ολοι μου εχουν βαλει.... εισαι σε στενο και δεν μπορεις να συνεννοηθεις με τον οδηγο... ολοι οι νεοελληνες VIP μου γινανε...
    όπως και οι μπαρες σε κατι τζιπ με ργατες κλπ που ειναι και αυτοι παρανομοι, οπως ακριβως πρεπει να γινουν ολοι οι κοτσαδόροι αποσπώμενοι....

αληθεια αυτους γιατι δεν τους κυνηγαει ποτε το κρατος... την αυθαιρεσια εννοω...
    Ban 'em all

για τα ΧΕΝΟΝ σε μηχανη τι αποψη εχετε;
    εγω προσωπικα ειμαι υπερ γιατι γινεσε καλυτερα αντιληπτος......

Ταλαιπωρημενο Μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    ποιος λεει οτι τα κινεζικα δεν ειναι τα γνησια? ? ?

Απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι αφου τα βαζουμε πρεπει να τα ρυθμισουμε τουλαχιστον.

Και προς Θεου ρε μαλακες με μικρη σκαλα μονο δεν γινεται η νυχτα μερα. Χαμηλωστε τα!

+1000

οσοι κακοσχολιασατε τις ξεταπωτες το μπαιρνετε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
    για τα ΧΕΝΟΝ σε μηχανη τι αποψη εχετε;
    εγω προσωπικα ειμαι υπερ γιατι γινεσε καλυτερα αντιληπτος......
    αυτο το σκεπτικο να μην είχατε.. με τα κανονικα φωτα δεν εισαι αντιλιπτος αλλα είσαι με τα τυπου ξενον?? αμα ο απεναντι τυφλωθει
    γιατι σαν καγκουρας Ελληνας θα φωτιζουν το φεγγαρι και πέσει πάνω σου το εχεις σκεφτει?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ναι, ε ...?
    έλα σε μισή ώρα στου πράκτορα να στην ταπώσω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    αυτο το σκεπτικο να μην είχατε.. με τα κανονικα φωτα δεν εισαι αντιλιπτος αλλα είσαι με τα τυπου ξενον?? αμα ο απεναντι τυφλωθει
    γιατι σαν καγκουρας Ελληνας θα φωτιζουν το φεγγαρι και πέσει πάνω σου το εχεις σκεφτει?

σιγουρα εισαι αντιληπτος και με κανονικα φωτα αλλα σκεψου λιγο το μεσημερι μεσα στην κινηση θελει ο οδηγος του κουτιου να αλλαξει λωριδα ενα λευκο φως στον καθρεφτη του τραβα το ματι ....

σιγουρα παντως δεν μιλαω για ΧΕΝΟΝ αρυθμιστα ε.... ακομα και στην μηχανη οταν τα τοποθετεις υπαρχει η δυνατοτητα ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να τα ρυθμισεις....

μεσοβεζικες λυσεις οτι και να τα κανεις αμα δεν ειναι το φαναρι και ο καθρεφτης ο σωστος αμα δε εχει πλυστικο και μοτερακι να ρυθμιζει μην τα βαζεις καθολου καλυτερα να κανεις το φαναρι να αναβουν και τα 2 αν ειναι μονοφθαλμο η με εναν ενυσχιτη φωτων και μεγαλυτερα καλωδια + καλυτερες λαμπες ...
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ναι, ε ...?
    έλα σε μισή ώρα στου πράκτορα να στην ταπώσω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγω να ρθω...εσυ τολμας να το πλησιασεις απο πισω ενω δουλευει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    εγω να ρθω...εσυ τολμας να το πλησιασεις απο πισω ενω δουλευει?
    θα δουλεύει ?

θα δουλεύει ?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επι του θεματος ζινον...

ρε παιδια...μηπως...λεω μηπως παραεχετε γινει καλομαθημενοι? εγω μια ζωη με τα μαμα φωτα στα μηχανακια μου ημουν μια χαρα...σιγουρα καποιες φορες σε ερημικους δρομους,θα θελα κατι παραπανω,αλλα ρε σεις μεσα στην πολη και με σβηστα μια χαρα βλεπει κανεις...

τι να πω...ισως εγω το βλεπω αλλιως...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    βασικα πιστευω πως τα ζηνον δεν ειναι τοσο απαραιτητα οσο λεγεται...δλδ καλυτερερη δουλεια απο αποψη προστασιας θα κανει μια εξατμιση παρα τα φωτα(ακουγεσαι,μπορει να μη σε δουν επειδη δε κοιτανε ολοι,ομως ολοι ακουνε)+πως για να κανεις σωστη δουλεια θες πολλα λεφτα...ειδικα σε αμαξια,εκτος απο ασχημα,τα ξενον χωρις ειδικο προβολακι δε δουλευον και σωστα...οπως ειπε και ο ρειμειστερ,εκτος πολης ισως να χρειαζεται κατι αλλα δεν αξιζει η μετατροπη

Banned Το avatar του/της WebD
    σ' αυτούς με τις ξετάπωτες εξατμίσεις να ρίξουμε 300άρα

(τους δικυκλιστές εννοώ)
    Εννοείται και σε αυτούς!!! και γενικά σε όσους θεωρούν τον δρόμο τσιφλίκι τους και αδιαφορούν για όσους είναι δίπλα τους...

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Τα XENON ΔΕΝ κανει να τοποθετουνται σε συμβατικους προβολεις , ειτε αυτοκινητων, ειτε μοτοσυκλετων...
    Οσο και να τα ρυθμισεις, κατεβασεις " τερμα κατω" κλπ κλπ, παντα θα στραβωνουν λογω διαχεουσας δεσμης...
    Επειδη ειναι καποιοι κομπλεξικοι ή / και τυφλοι, την πληρωνουν ολοι οι αλλοι...
    Και αυτο το "για να με βλεπουν" ειναι τραγικα ηλιθιο...

Κατι τυπακια με σκουτεροβεστρομοτρανζαλποτιντιεμακια, την ακουσαν ασχημα οταν τους εβαλα χερι στο δρομο, αλλα δεν νομιζω οτι αλλαξαν κατι στο μηχανακι τους, γιατι συνεχιζω να βλεπω καθημερινα τετοιους γελοιους, που στραβωνουν τους παντες, κι εγω συνεχιζω (και θα συνεχισω) τα μπινελικια...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 17:08
  2. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2005, 19:03
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία