Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Δύο ανατριχιαστικά video

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

εντιτ, κακως δεν κατακρινεις την ταχυτητα στους δρομους, αφου βλεπεις τα αποτελεσματα..
    Ναι, μεν, αλλά για μένα η οδήγηση είναι κάτι παραπάνω από ανάγκη. Όχι ότι δε σέβομαι τη ζωή μου, σαφώς, αλλά... δε μπορώ να σου εξηγήσω αν δεν το καταλαβαίνεις ήδη... Έχω πάντα όρια, αλλά μάλλον ξεπερνούν αυτά των politically correct τύπων εδώ μέσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    ξέροντας ότι υπάρχει διασταύρωση και αυτός που βγαίνει δεν έχει καλή ορατότητα. Λάθος σημείο για να βγεις τάπα από τη στροφή. Εννοείται ότι ξέρεις το δρόμο που τρέχεις...
    Αυτό. Δεν έχει καμία δικαιολογία ο μοτοσυκλετιστής. Απλά σεβασμός για την αντίδρασή του.
    Life begins at 45°.

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    To πρωτο ειχε τρομερη εμπειρια και τυχη.
    Εμπειρία δεν θα το έλεγα, ψυχραιμία ναι. Τώρα βέβαια θα μου πείς το ένα, είναι προέκταση του άλλου.
    Όσο για την τύχη, ναι ήταν τυχερός, γιατί αν ο οδηγός του κουτιού πάταγε περισσότερο γκάζι να φύγει,
    θα είχε "καρφωθεί".
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Αρχικά δημιουργήθηκε από moutoulos
    Όσο για την τύχη, ναι ήταν τυχερός, γιατί αν ο οδηγός του
    κουτιού πάταγε περισσότερο γκάζι να φύγει, θα είχε "καρφωθεί".
    Ή μπορεί να έκοβε δεξιά. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που έκανε. Πάτησε φρένα για μισό δευτερόλεπτο, εκτίμησε την κατάσταση, έκοψε αριστερά. Όλα αυτά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    επισημως θα βγει ο αλλος φταιχτης
    [...]
    Αυτό ακριβώς λέω, τι επισήμως και ανεπισήμως, οι επισημότητες μας μάραναν.

Τα πράγματα είναι απλά, έβαλε την εικόνα ο moutoulos το αυτοκίνητο βλέπει μέχρι λίγο πριν από εκεί που είναι η μηχανή στη φωτό, δεν βλέπει τίποτα και ξεκινάει. Πόσο χρόνο θέλει για να διασχίσει κάθετα το δρόμο και πόσο χρόνο κάνει η μηχανή που βρίσκεται ελάχιστα εκτός του οπτικού πεδίου του αυτοκινήτου για να καλύψει την απόσταση μέχρι τη διασταύρωση.

Εάν ο δεύτερος χρόνος είναι μικρότερος του πρώτου τότε bye-bye biker boy και φταις εσύ και μόνο.

Αν ήμουν στη μηχανή και πέρναγα έτσι θα έλεγα "τι έκανα ο μ@λ@κ@ς" και αν ήμουν στο αμάξι και πέρναγε μπροστά μου στο ένα μέτρο τάπα θα έλεγα "τι έκανε ο μ@λ@κ@ς".

Για το βίντεο του jimmis5 φταίει αυτός από τον οποίο βλέπουμε. Προσπερνάει πάνω σε δεξιά στροφή, δεν βλέπει χριστό, αποφεύγει τους πρώτους, ψιλοτρομάζει μάλλον και χαλάει τη γραμμή του, μπορεί και η στροφή να έκλεινε περισσότερο από όσο υπολόγισε και ανοίγει την τροχιά του βγαίνοντας στο αντίθετο. 100% αυτός, και χτυπάει και τον άλλον άνθρωπο που δεν έφταιγε σε τίποτα.

Απλά πράγματα είναι, δεν είναι πυρηνική φυσική, τουλάχιστον εγώ έτσι τα βλέπω. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο οποίο γίνεται το λάθος. Και όταν τρέχεις δεν έχεις περιθώρια να διορθώσεις το λάθος, είτε το δικό σου είτε του άλλου.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ή μπορεί να έκοβε δεξιά. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που έκανε. Πάτησε φρένα για μισό δευτερόλεπτο, εκτίμησε την κατάσταση, έκοψε αριστερά. Όλα αυτά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.
    Δηλαδή το θέμα είναι απο που θα περάσει με τα όσα χιλιόμετρα?, και αν έβγαινε τράκτορας με ρυμούρκα?,
    απο που θα πέρναγε ?, απο κάτω?.

Είπαμε στάθηκε τυχερός ..., την επόμενη φορά η τύχη, μπορεί να έχει πάρει άδεια, και να λείπει.

Δηλαδή το θέμα είναι απο που θα περάσει με τα όσα χιλιόμετρα?, και αν έβγαινε τράκτορας με ρυμούρκα?,
    απο που θα πέρναγε ?, απο κάτω?.

Είπαμε στάθηκε τυχερός ..., την επόμενη φορά η τύχη, μπορεί να έχει πάρει άδεια, και να λείπει.
    Τώρα το έθεσες καλύτερα. Μαζί σου, το είπα από το πρώτο ποστ. Απλά ήταν κάτι πολύ παραπάνω από σκέτη τύχη.
    Life begins at 45°.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    στο πρωτο βιντεο ειλικρινα θα πρεπε το παλικαρι να κατεβει,να βαλει μοτο στο σταντ , να αναψει ενα τσιγαρο κ μετα να παει στη κοντινοτερη εκκλησια.
    πραγματι εκανε το πιο σωστο πραγμα της ζωης του στο συγκεκριμενο βιντεο.
    αλλα οταν πας ταπα σε δημοσιο δρομο,οταν πας στο οριο , τοτε να εισαι 100/100 σιγουρος οτι θα σου πεταχτει ενασ,δυο ,τρεις δε ξερω ποσοι μπροστα σου .

πραγματικα ο οδηγος του αυτοκινητου πρεπει να λυποθιμισε μετα δε παιζει,να παρατησε το αμαξι κ να πηγε με τα ποδια.

στο 2ο βιντεο ,απλα ειναια υτο που λεμε,αν δε κοιτας εκει που θες να πας ,θα πας εκει που κοιτας.

σαπιλα μας πηδιξες μεσημεριατικα με αυτα τα βιντεο αδελφε
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Γιώργο σαφώς και ήταν κάτι παραπάνω (εμπειρία/ψυχραιμία), αλλά δεν στηριζόμαστε πάντα σε αυτό, ειδικά στο οδικό δίκτυο.
    Στη πίστα ναι ...

Θέλω να πω οτι μερικοί απο μας κυνηγάνε το χάρο, δεν τους κυνηγά αυτός, όπως αυτός εδώ.
    Καλά αυτός είναι μαλάκας!!
    Όχι μόνο πάει για αυτοκτονία αλλά πάει να σκοτώσει και άλλους.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Στο πρώτο βίντεο φταίει αποκλειστικά και μόνο ο μοτοσικλετιστής. Η φωτό που έβαλα είναι απο την έξοδο της στροφής,
    εκεί δηλαδή που αρχίζει να βλέπει ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν έρχεται άλλος ...
    Αν ο μοτοσικλετιστής έρχεται με 200 ούτε να ξαναμπεί δεν προλαβαίνει το αμάξι. Η όλη απόσταση, δεν την κόβω να είναι πάνω απο 100-150μ.

έτσι ακριβώς

Μ' αρέσει που το συζητάμε κιόλας ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    έτσι ακριβώς

Μ' αρέσει που το συζητάμε κιόλας ...

η συζητηση εχει ξαναγινει...ολοι επεμεναν μαλιστα πως το αμαξι φταιει

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Στο πρώτο βίντεο του Σαπίλα απορώ με τον αναβάτη . Εμένα θα μου είχανε κοπεί τα γόνατα από την τρομάρα και θα κατεβαίνα κάνα μισάωρο να ηρεμήσω . Αυτός επιτάχυνε σαν να μην έγινε τπτ .
    Στο 2ο τι να πω , ούτε πολλά χλμ φαίνεται να έχει ούτε στροφή εκεί έχει ζόρικη ιδιαιτέρα . Κρίμα

Modenas Kriss 125

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    η συζητηση εχει ξαναγινει...ολοι επεμεναν μαλιστα πως το αμαξι φταιει

όχι όλοι ...

Σιγουρα ο πρωτος ειχε πολυ τυχη αλλα ειχε και ικανοτητα. Θα παρατηρησετε προσεχτικα στο βιντεο οτι ενω στο 8''~9" ενω ανοιγει αμεσως μολις φανει το αυτοκ. στο πλανο κλεινει γκαζι που σημαινει οτι το βλεμμα του ηταν στο σωστο σημειο. Ειχε τη πληροφορια να αντιδρασει και παρα τον δισταγμο (πατησε για λιγο φρενο) πηρε τη σωστη αποφαση. Το ερωτημα ειναι αν μπορεις να εχεις τοση τυχη καθε μερα τρεχοντας ετσι.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Αφήστε στον εαυτό σας αλλά και στον πλησίον σας το περιθόριο του λάθους, ίσως αποδειχθεί σωτήριο.
    Η πιο σωστή κουβέντα !!! Πηγαίνοντας τάπα σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον όπως είναι ο δημόσιος δρόμος , δεν αφήνεις κάνενα περιθώριο σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους . Και μην ξεχνάμε ότι αν στούκαρε στο αυτοκίνητο , εκεί κοντά στην πόρτα του οδηγού , πολύ πιθανόν να είχαμε 2 θύτες/θύματα .

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. tank cam speed video
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 23:53
  2. Βόλτα που σκότωσε δυο...
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 00:30
  3. Δύο Φίλοι ...
    από UPEI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ