Orion , εχω σε pdf το mechanic manual που λέει τα πάντα για το lc4.
Εαν θες μου λές ενα mail και στο στέλνω
![]()
Orion , εχω σε pdf το mechanic manual που λέει τα πάντα για το lc4.
Εαν θες μου λές ενα mail και στο στέλνω
![]()
τελειωματα εξαγωγης αρχες εισαγωγης...ολες οι βαλβιδες λιγο ανοιχτες...Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
Ρυθμισα (μακαρι να το'κανα) στη φαση συμπιεσης, αυριο θα το δω ξανα και θα σας πω νεοτερα, παντως το μανουαλ λεει για 0.15 τωρα αμα αυτοι δεν ξερουν τι λενε τι να πω.
Το overlup ειναι στη φαση εξαγωγης που ανοιγουν ελαχιστα οι βαλβιδες?
frankly my dear, i dont give a damn...
την εφτιαξες την κουδουνιστρα η ακομα?![]()
Ακόμα Δευτέρα είναι, Τρίτη τα φτιάχνουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
την εφτιαξες την κουδουνιστρα η ακομα?![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
μερικα θελουν τεταρτες οποτε απο πεμπτη νεοτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Ακόμα Δευτέρα είναι, Τρίτη τα φτιάχνουν....![]()
![]()
Λοιπον παμε τα βασικα ,ο τετραχρονος κινητηρας εχει τεσσερης φασεις(χρονους) ΕΙΣΑΓΩΓΗ , ΣΥΜΠΙΕΣΗ ,ΕΝΤΩΝΟΣΗ , ΕΞΑΓΩΓΗ. Ενδιαμεσα της συμπιεσης και της εκτωνοσης γινετε η εκρηξη αυτο ειναι και το σημειο Τ στο ματι του κινητηρα.
Η Βαλβιδες λοιπον ρυθμιζονται οταν τελειωνει η συμπιεση και ξεκιναει η εκτωνοση το σημειο αφτο λεγετε ΑΝΣ(Ανω Νεκρο Σημειο)
Για να μην μπερδευτουμε και ρυθμισουμε της βαλβιδες στο αλλο ΑΝΣ που ειναι αμναμεσα στην εξαγωγη και την εισαγωγη φερνουμε το Τ στο ματι του κινητηρα και παρατηρουμε οτι αν στρεψουμε ειτε δεξια η αριστερα τον στροφαλο τα κοκορακια τον βαλβιδων δεν κινουνται( και της εισαγωγης και της εξαγωγης).
Α και κατι ακομα ρυθμισε οσο σου λεει ο κατασκευαστης 0,15 και να θυμασε βαλβιδα που χτυπαει δεν χαλαει ,αν το ρυθμισεις σφυχτα δεν θα ακους θορυβο αλλα εχεις φοβο να σου καψει βαλβιδα εξαγωγης .
τριτη τεταρτη πεφτει μαστορεμα στα κατεμια...απο πεμπτη θα εχουμε νεοτερα![]()
Υπομονη, αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα.
Το ανοιξα σημερα ξανα αλλα λιγο αργα και δεν εβλεπα και το παρατησα, παντως αφησα κατι διακενα απο εδω μεχρι αυριο οτι να'ναι εκανα μαλλον το ρυθμισα στο overlap και παιζανε σαν τρελα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
Η κουδουνιστρα ετιμη.![]()
Ολα πηγαν καλα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()