Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: στο στόχαστρο τα φώτα της "αλληλεγγύης"

Πρεπει να πω πως ειναι κατι που το περιμενα , ειναι η μοναδικη περιπτωση που ο Ελληνας δειχνει συναδελφικοτητα και αλληλεγγυη ..
    Ειδικα τον τελευταιο καιρο πηγαινω ανετα παντου ,μολις υπαρξει κανα μπλοκο τα φωτα απο απεναντι αναβοσβηνουν "εν χορω"

Το ιδιο κανω και εγω σε πρωτη ευκαιρια ,και σε αυτοκινητα και σε μηχανες ,για τις μηχανες επειδη ειναι και χαιρετισμος αναβω φλας και αναβοσβησμα εντονο και συνεχες ,πολλες φορες και χερια σηκωνω ..

Επειδη το κανουν μονο για τα χρηματα δεν προκειται να σταματησω να ειδοποιω ,χανουν εσοδα οι κλεφτες και εχουν βαλει τους κακοπληρωμενους τροχαιους να εισπραττουν για να πηγαινουν σε τσεπες αλλων ,χεχεχε ...

Αλλωστε κανεις δεν μπορει να μου απαγορευσει να χαιρετησω απεναντι τον VFR που εχω να τον δω απο το θησειο πριν 2 χρονια ..
    A free people ought not only to be armed and disciplined, but they should have sufficient arms and ammunition to maintain a status of independence from any who might attempt to abuse them, which would include their own government." -- George Washington

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από YPVS
    Αλλωστε κανεις δεν μπορει να μου απαγορευσει να χαιρετησω απεναντι τον VFR που εχω να τον δω απο το θησειο πριν 2 χρονια ..
    να σε σταματήσουν και να σου πούν >

- Τι αναβόσβηνες τα φώτα φιλαράκο?? Τον ήξεΥρες τον απέναντι???

- Μα και βέβαια λεει, είναι ο πάτερ Βικέντιος, καρντάσης απο Σαλονίκη, με την Θαλεια και τα πιτσιρίκια τους, γυρνάνε απο Κέρκυρα, είχαν πάει για κάτι δουλειές. μΕ θετε κάτι άλλο κύριε πόλισμαν? :hypnotize
    -0o-

Η κλήση κόβετε για άσκοπη χρήση φώτων.
    Και ναι! υπάρχει στον κ.ο.κ. τέτοια παράγραφος!
    Μου την έδειξαν, όταν υποστήριξα ότι << όλοι οι απέναντι στην εθνική είναι συγγενείς μου, τραβάς κανένα ζόρι ρε φίλε?»

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Η κλήση κόβετε για άσκοπη χρήση φώτων.
    Και ναι! υπάρχει στον κ.ο.κ. τέτοια παράγραφος!
    Μου την έδειξαν, όταν υποστήριξα ότι << όλοι οι απέναντι στην εθνική είναι συγγενείς μου, τραβάς κανένα ζόρι ρε φίλε?»
    ε πες του και συ δεν ήταν άσκοπη του στειλα χαιρετισμούς και άμα κάτσει έκατσε

:rotflmao: :rotflmao:

άμα θέλουν να σε γράψουν όμως κάτι θα βρουν

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Σε όποιον σας σταματήσει, πείτε του πρώτα να κόψει κλήση στον εαυτό του και σε όλους τους συναδέλφους τους για ζώνη, και μετά δεχτείτε και τη δική σας

Εφόσον ο κ. αστυνόμος κόπτεται για την ασφάλεια όλων μας, θα το κάνε αμέσως, ε?
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ... πως σβήνουν τα φώτα στο 650?
    από liberto στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 23:05
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 08:09
  3. Τα υγρά της μπαταρίας έπεσαν στο 1/3
    από sotos2004 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks