Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 82

Θέμα: χωμα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Για πες, γιατί κι εγώ το σκέφτομαι για 2Τ ...

θελει τρελη συντηρηση και πρεπει να εχεισ αρκετα λεφτα για λαδια ξυδια και τα λοιπα. ολα πρεπει να τα κανεις εσυ γιατι αν πας σε μηχανικο θα σου κρατησει τα σωβρακα σουβενιρ. επειτε 2τ ειναι μονο για χομπυ και μονο για πιστες και τα λοιπα για καθημερινη χρηση θα το λυπασε οταν θα μπουκωνεις. βεβαια σου προσφερουν τρελες συγκινησεις αλλα τα εχεις δει να ανεβαινουν ανηφορα? ειναι σαν να βαζεις τσιουαουα να τα βαζει με ντοπερμαν, κοινος δεν τραβαει. τωρα αναλογος για τι χρηση το θες μπορεις να το παρεις.
    40 klm/h με τι? με bmx τυφλα να εχουν τα crf50

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    παρε mountain bike!
    χαχα εχω κανει χειροτερα πραγματα. bmx σε χωμα απλα γαματο και κουραστικο αλλα αξιζει. κριμα θελει αλλαγη πεταλιερασ τωρα γιατι μου εσπασε.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Για πες, γιατί κι εγώ το σκέφτομαι για 2Τ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
    θελει τρελη συντηρηση και πρεπει να εχεισ αρκετα λεφτα για λαδια ξυδια και τα λοιπα. ολα πρεπει να τα κανεις εσυ γιατι αν πας σε μηχανικο θα σου κρατησει τα σωβρακα σουβενιρ. επειτε 2τ ειναι μονο για χομπυ και μονο για πιστες και τα λοιπα για καθημερινη χρηση θα το λυπασε οταν θα μπουκωνεις. βεβαια σου προσφερουν τρελες συγκινησεις αλλα τα εχεις δει να ανεβαινουν ανηφορα? ειναι σαν να βαζεις τσιουαουα να τα βαζει με ντοπερμαν, κοινος δεν τραβαει. τωρα αναλογος για τι χρηση το θες μπορεις να το παρεις.
    να σου πω...εμαθε οτι ο αγωνας του πανελληνιου μεταφερθηκε απο τα Καλαβρυτα στα Γρεβενα και ειπε:what the fuck!κοντα ειναι θα τρεξω..
    ετσι βρεθηκε να ψαχνει ενα διχρονο πριονι γιατι το τετραχρονο του πεφτει λιγο...ασε που εχει ακρες για φθηνα λαδια
    δυσκολευεται ομως να επιλεξει κατηγορια.....junior or E1.......E1 or junior??
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

[i]να σου πω...εμαθε οτι ο αγωνας του πανελληνιου μεταφερθηκε απο τα Καλαβρυτα στα Γρεβενα και ειπε:what the fuck!κοντα ειναι θα τρεξω..
    ετσι βρεθηκε να ψαχνει ενα διχρονο πριονι γιατι το τετραχρονο του πεφτει λιγο...ασε που εχει ακρες για φθηνα λαδια
    δυσκολευεται ομως να επιλεξει κατηγορια.....junior or E1.......E1 or junior?? [/B]
    προσωπικη γνωμη ασ ξεκινησει junior να αρχισει να μαθαινει και σιγα σιγα μπορει να αλλαξει κατηγορια αν δει πως του πεφτει λιγη. αφου εχει και κονε τοτε καλοταξιδο το νεο 2χρονο του και με πολλες νικες

προσωπικη γνωμη ασ ξεκινησει junior να αρχισει να μαθαινει και σιγα σιγα μπορει να αλλαξει κατηγορια αν δει πως του πεφτει λιγη. αφου εχει και κονε τοτε καλοταξιδο το νεο 2χρονο του και με πολλες νικες
    re kalotate θα σε φαει η καλοσυνη σου... πλακα σε κανουν...
    επειδη τα λες αναποδα... αν δεν θελεις εξοδα θα παρεις διχρονο...

για αυτο και ολοι στην χωματοκαρριερα τους ξεκινανε με διχρονακι και μολις φθασουν τα πρωτα αντα το γυρνανε στις βαλβιδουλες!

μαζευε χρημα λεμε να μπεις χωμα... το νεο αιμα θελουμε στα βουνα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    [...] το νεο αιμα θελουμε στα βουνα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	black%20bear%20eating%20clover.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	25,8 KB 
ID:	210054
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonato
    Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα ΚΤΜ 200 διχρονο καλοσυντηρημενο για να μην χρειαστει να δωσεις χρηματα, τα κτμ εχουν μεταπωληση οταν θελησεις να το αλλαξεις, δεν ειναι σαν το 125αρι που θελει ψηλα δουλεμα, εχει δυναμη και ροπη βοηθαει τον καινουριο και οταν το μαθεις γινεται και κροτιδα, ειναι ελαφρυ σαν το 125αρι και δεν εχει συντηρηση οπως τα τετραχρονα. Και για να ευλογησουμε τα γενια μας να παρεις το δικο μου που το προσεχω ως κορη οφθαλμου
    +1
    το διχρονο δε θελει τιποτα .

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Μάλλον το χάνεις κάπου

τα 2t έχουν service πιο απλό απο 4t (οχι βαλβίδες ,καπελώτα κλπ)
    όλα τα αγωνιστικά έχουν συχνή συντήρηση

με το 4t θα πάς πιό εύκολα γρήγορα λόγο ροπής σε μεγάλο φάσμα στροφών

με το 2t άμα το μάθεις να το δουλεύεις στο φάσμα του ( ψηλα και μικρο φάσμα στροφων ) λόγο βάρους είναι άπιαστα , αλλά θέλει δουλειά , γιαυτο τα θεωρω και εγώ πολυ καλά σχολεία για αρχάριους

re kalotate θα σε φαει η καλοσυνη σου... πλακα σε κανουν...
    επειδη τα λες αναποδα... αν δεν θελεις εξοδα θα παρεις διχρονο...

για αυτο και ολοι στην χωματοκαρριερα τους ξεκινανε με διχρονακι και μολις φθασουν τα πρωτα αντα το γυρνανε στις βαλβιδουλες!

μαζευε χρημα λεμε να μπεις χωμα... το νεο αιμα θελουμε στα βουνα!
    ενα ενα. δεν θελει τρελη συντηρηση το 2τ? δεν θελει πιο πολλα απο ενα kawasaki klx 250? δεν ξερω ακριβως απο οτι λενε διαφοροι σχιματιζω αποψη αφου προσωπικη εμπειρια δεν εχω

και χαλαρωστε με το δουλεμα
    φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Μάλλον το χάνεις κάπου

τα 2t έχουν service πιο απλό απο 4t (οχι βαλβίδες ,καπελώτα κλπ)
    όλα τα αγωνιστικά έχουν συχνή συντήρηση

με το 4t θα πάς πιό εύκολα γρήγορα λόγο ροπής σε μεγάλο φάσμα στροφών

με το 2t άμα το μάθεις να το δουλεύεις στο φάσμα του ( ψηλα και μικρο φάσμα στροφων ) λόγο βάρους είναι άπιαστα , αλλά θέλει δουλειά , γιαυτο τα θεωρω και εγώ πολυ καλά σχολεία για αρχάριους
    και εγω θελω διχρονο ρε παιδια αλλα μου λενε διαφορα οτι θα σε φανε οι μηχανικοι και οι συντηρησεις και οτι θα δινει πολλα λεφτα και τετοια και δεν ξερω τι ακριβως να πιστεψω. δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα και να πηγαινω και καλα. πειτε μου λιγο για την συντηρηση στα 2τ γιατι μου λενε διφορα πχ για ενα ktm exc200

ενα ενα. δεν θελει τρελη συντηρηση το 2τ? δεν θελει πιο πολλα απο ενα kawasaki klx 250? δεν ξερω ακριβως απο οτι λενε διαφοροι σχιματιζω αποψη αφου προσωπικη εμπειρια δεν εχω

και χαλαρωστε με το δουλεμα
    φιλικα
    χαλαρωσε καλοτατε εσυ καλυτερα γιατι εισαι μικρος κι εχεις να ζησεις πολλα ακομα!

το λοιπον, το διχρονο δεν θελει τιποτα... σωστο μειγμα, ενα μπουζακι το χρονο, 3-4 φορες αλλαγη σασμανολαδο και απο κινητηρα εισαι κομπλάν! αυτα τα κανεις και μονος σου! αλλαγη ενα πιστονακι με ελατηρια καθε 200 ωριτσες και μπρος προς την δοξα τραβας...

το τετραχρονο θελει, λαδια καθε ποσες ωρες (3-4 φορες το χρονο τουλαχιστον), ρυθμιση βαλβιδων μια φορα το χρονο μαζι με ενα μπουζακι, κι αν σου βγαλει ζημια , το χιλιαρικακι να το χεις καβατζα...

ζημια σπανια πολυ σπανια βγαζουν αλλα οι βαλβιδες απαιτουν μαστορα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    και εγω θελω διχρονο ρε παιδια αλλα μου λενε διαφορα οτι θα σε φανε οι μηχανικοι και οι συντηρησεις και οτι θα δινει πολλα λεφτα και τετοια και δεν ξερω τι ακριβως να πιστεψω. δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα και να πηγαινω και καλα. πειτε μου λιγο για την συντηρηση στα 2τ γιατι μου λενε διφορα πχ για ενα ktm exc200
    εγω το συγκεκριμενο το χα ενα χρονο
    και το μονο που εκανα ειναι να βαζω βενζινη και λαδια μιξης.ε και κανα 2 μανετες απο τις τουμπες που τις ειχα κανει χομπι..

χαλαρωσε καλοτατε εσυ καλυτερα γιατι εισαι μικρος κι εχεις να ζησεις πολλα ακομα!

το λοιπον, το διχρονο δεν θελει τιποτα... σωστο μειγμα, ενα μπουζακι το χρονο, 3-4 φορες αλλαγη σασμανολαδο και απο κινητηρα εισαι κομπλάν! αυτα τα κανεις και μονος σου! αλλαγη ενα πιστονακι με ελατηρια καθε 200 ωριτσες και μπρος προς την δοξα τραβας...

το τετραχρονο θελει, λαδια καθε ποσες ωρες (3-4 φορες το χρονο τουλαχιστον), ρυθμιση βαλβιδων μια φορα το χρονο μαζι με ενα μπουζακι, κι αν σου βγαλει ζημια , το χιλιαρικακι να το χεις καβατζα...

ζημια σπανια πολυ σπανια βγαζουν αλλα οι βαλβιδες απαιτουν μαστορα.
    ευχαριστω και να σου πω αυτο με το μειγμα δηλαδη τι γινεται ακριβως? ενα ταξιδι 300χλμ παιζει να το κανω αν εχω ktm exc200 η ουτε κατα διανοια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω το συγκεκριμενο το χα ενα χρονο
    και το μονο που εκανα ειναι να βαζω βενζινη και λαδια μιξης.ε και κανα 2 μανετες απο τις τουμπες που τις ειχα κανει χομπι..
    χαχα ενταξει λογικα μανετεσ θα αλλαζω και εγω συχνα

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    συμφωνω με τον προλαλησαντα!!

Νικο,αν μπορεσεις να παρεις το ktm200 σωθηκες!και μιλαω σοβαρα!!
    πρωτα απ'ολα ειναι σχολειο για το χωμα,δευτερον θα ξεχασεις τα συνεργεια και τριτον
    οτι ωρα θες το πουλας ανετα!
    τα τετραχρονα εχουν πιο ακριβο σερβις γιατι εχουν περισσοτερα κινουμενα μερη
    τα οποια χρειαζονται τακτικα ρυθμιση αλλα και συχνοτερη αλλαγη ακριβου λαδιου
    μιας και αυτο λιπαινει το κινητηρα..
    τωρα τα διχρονα επιβιωνουν μεγαλο διαστημα χωρις σερβις και την αλλαγη λαδιου
    στο κιβωτιο ταχυτητων μπορεις να την κανεις μονος σου
    μονο μετα απο πολλα χιλιομετρα σκληρης οδηγησης αλλαζεις ενα πιστονι..
    στη καθημερινη λειτουργια τους ειναι λιγο πιο πολυπλοκα γιατι πρεπει
    να κανεις μιξη με λαδι αλλα αυτο δεν σου στοιχιζει και πολυ γιατι δεν θα κανεις
    και απειρα χιλιομετρα στη προπονηση σου!
    σιγουρα θα σε ανταμειψει με την ευελιξια,την αναριχιτικη του ικανοτητα και τη ωμη
    δυναμη του που θα σε ενθουσιασει!
    μονο οταν βρεις καποιο μεταχειρισμενο τσεκαρε το καλα να ειναι σε καλη κατασταση..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θελω να πατησω χωμα
    από GTZ750 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 06:33
  2. Αυριο για λιγο χωμα ...
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 09:17
  3. Μαθήματα οδήγησης στο χώμα - 11 & 12 Ιουνίου 2005
    από ninja9r στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 00:11
  4. τελικά αυτό το on-off μπαινει χώμα?
    από PQC στο forum Suzuki V-Strom series