V-strom ?
ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΩΔΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΑ 650
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ SUZUKI ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 650, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ
Εξαρτάται τι άλλο, τι διαφορετικό ζητάς ...
Προσωπικά θα κοιτούσα για μηχανή τύπου :
- παλιό αγγλικό δικύλινδρο
- Χάρλευ ντάβιντσον
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BUSA ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ (ΚΑΡΑΒΙ, ΒΑΠΟΡΙ, ΜΑΟΥΝΑ, ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ)
ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΠΛΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/79246.asp
ακριβο, αλλα πρεπει να αξιζει τα λεφτα του
Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ SMT
ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΚΤΜ ΠΑΛΙ , ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Η ΦΑΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ
ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ SΜ950 (ΜΟΝΤΕΛΟ '08 Η '09 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΤΜ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ
06'....![]()
Αφού και κάλυψη από αέρα θες, και κυβικά και όχι πολύ ακριβό κινήσου στα FZ1 fazer ή GSX1250F ή κάτι παρόμοιο, αν όχι κ1300 μεταχειρισμένο.
'06 ΕΕΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
06'....![]()
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ