Θέλει καλό σακίδιο πλατης. Δες τα backpacks που έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν θέλει σακίδιο για μοτοσυκλέτα ρε...![]()
Θέλει καλό σακίδιο πλατης. Δες τα backpacks που έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν θέλει σακίδιο για μοτοσυκλέτα ρε...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τα έχω μελετήσει όλα τα προιόντα της μέχρι τα αξεσουάρ της εν λόγω εταιρείας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θέλει καλό σακίδιο πλατης. Δες τα backpacks που έχει![]()
πέραν του ότι είναι ακριβά είναι σχεδιασμένα για μοτοσυκλέτα.
ο φίλος θέλει ένα σακίδιο 80-100 λίτρων για το αεροδρόμιο.
μπάι δε γουέι η Κριέγκα είναι τοπ στα σακίδια μοτοσυκλέτας![]()
Ναι, μαλλον εχεις δίκιοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τα έχω μελετήσει όλα τα προιόντα της μέχρι τα αξεσουάρ της εν λόγω εταιρείας.
πέραν του ότι είναι ακριβά είναι σχεδιασμένα για μοτοσυκλέτα.
ο φίλος θέλει ένα σακίδιο 80-100 λίτρων για το αεροδρόμιο.
μπάι δε γουέι η Κριέγκα είναι τοπ στα σακίδια μοτοσυκλέτας![]()
Epp, δες το παρακατω
http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=1412
Ακριβό λιγο, αλλα αξιζει. Το πήρα περισυ και ταξιδεψα Ολλανδία-Νοτια Γαλλια με τρενο (αλλαξα 7 τρενα)
Πολύ καλοι ιμαντες, ρυθμιζομενοι και αδιαβροχο.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ όλους.. δεν περίμενα ότι θα είχε τόση πέραση το thread..![]()
Δεν προλαβαίνω να κοιτάζω site.. :hypnotize
Κοίταξα τα kriega και η ποιότητα μοιάζει κορυφαία αλλά μικρά.. 35 λίτρα για 10 μέρες δεν φτάνουν..
Κοιτάζω αν έχει και κανένα ωραίο για κάμερα μεν (θέλει χέρια από ότι φαίνεται ο κάμερα μαν..)
Τα polo τα είδα αλλά είναι 600D cordura ενώ τα άλλα 1000D και rip stop(?) στα ίδια χρήματα..
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Η εβραικη αντιγραφη της porta brace.Φτηνα αλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δες και αυτό http://www.kata-bags.com
Βέβαια μιλάμε για επαγγελματική χρήση άρα και τιμή, αλλά υπάρχει τόση μεγάλη γκάμα που σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις. Ποιότητα δεν συζητάμε δεν πάει παραπάνω.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
μακράν το καλύτερο που έχω δει γιατί δεν ανοίγει από πάνω.. και έχω διαβάσει τα καλύτερα για την μάρκα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, μαλλον εχεις δίκιο
Epp, δες το παρακατω
http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=1412
Ακριβό λιγο, αλλα αξιζει. Το πήρα περισυ και ταξιδεψα Ολλανδία-Νοτια Γαλλια με τρενο (αλλαξα 7 τρενα)
Πολύ καλοι ιμαντες, ρυθμιζομενοι και αδιαβροχο.
αλλά για τα οικονομικά μου τώρα δύσκολο..θα ψάξω μήπως το βρω σε κανένα ξένο κατάστημα σε προσφορά..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν θα ικανοποιηθεί από Κριέγκα για την χρήση που θέλει. Τώρα υπάρχουν και στην Ελλάδα για τους φαν και δεν χρειάζεται να περιμένουμε απ' έξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν θέλει σακίδιο για μοτοσυκλέτα ρε...
Κορυφαία ποιότητα κρίνοντας από προσωπική εμπειρία, από την εσωτερική τσάντα για την μία από τις πλαϊνές βαλίτσες της τριπλέτας. Πολλές φορές την έχω χρησιμοποιήσει για κουίκ γουίκεντς, Σόφια-Αθήνα, μιας και την παίρνω στην καμπίνα του αεροπλάνου.
Στο θέμα μας.
Φοβάμαι ότι σκέφτεσαι λάθος επιλογή για τέτοιο ορειβατικό σακίδιο. Αν θες χρήση σε αεροπλάνο, χρειάζεσαι πιο σκληρά υλικά. Είχα αγοράσει από Νέα Υόρκη βικτοριονιξ σε τρελή προσφορά, με φοβερό δέσιμο για την πλάτη, αποσμόμενο σακιδιάκι, ρόδες, χειρολαβές αλουμινίου, κάλυμμα για το αεροπλάνο κτλ...
Μέχρι στιγμής έχω πάρει αποζημίωση από τρία αεροδρόμια για επισκευή, μιας και τα υλικά είναι μαλακά και σχίζονται οι ραφές ή το ίδιο το ύφασμα...
Δυστυχώς η κακομεταχείριση που υπάρχει από τους υπαλλήλους των αεροδρομίων είναι τραγική και όλες οι τσάντες πλάτης - ορειβατικά σακίδια, με στόχο να κρατάνε χαμηλό βάρος είναι από ευαίσθητα υλικά... Αν είσαι φρίκουεντ φλάιερ σκέψου το ξανά. Πολλές φορές έχω ζηλέψει τις γκομενίτσες με τις βαλίτσες τους με τα τέσσερα ροδάκια που έχουν κέλυφος απ' έξω...
Αυτά από μένα.
Ευχαριστούμε τους υπόλοιπους που μας δίνουν καινούρια σάιτς για κάψιμο... Εγκεφάλου και πιστωτικής...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Ενα απο τα + του ειναι το ενσωματομένο αδιαβροχο αλλα και το γεγονος οτι οι ιμαντες πλατης "κρυβονται" και καλυπτονται απο ύφασμα. Ιδανικό για το φορτωμα σε αεροπλανο όπου τα άλλα σακίδια στα στέλνουν στα "odd luggage"Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μακράν το καλύτερο που έχω δει γιατί δεν ανοίγει από πάνω.. και έχω διαβάσει τα καλύτερα για την μάρκα..
αλλά για τα οικονομικά μου τώρα δύσκολο..θα ψάξω μήπως το βρω σε κανένα ξένο κατάστημα σε προσφορά..
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν θα ικανοποιηθεί από Κριέγκα για την χρήση που θέλει. Τώρα υπάρχουν και στην Ελλάδα για τους φαν και δεν χρειάζεται να περιμένουμε απ' έξω...![]()
Kαταστραφήκαμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κοίτα και αυτό http://www.extremepro.gr/backpacks-s...rra-peak-85lt, έχω το 55αρι 3 χρόνια και είναι σκυλί και οικονομικό![]()
έχω το παρακάτω 45λτ σε φαιοπράσινο...45λτ.
Παραπάνω από πολύ καλό. Δυστυχώς όμως ακριβό και δεν βγαίνει πλέον παρά μόνο σε camo.
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
Σημ1: δεν το πολυχρησιμοποιώ σε μοτό.
Σημ2: Η lowealpine βγάζει πολύ καλά προιόντα.
Αν χαλιέσαι με που φτιάχνονται στο Ισραήλ οκ(αν και δεν το καταλαβαίνω). Αλλά σαν τσάντες είναι κορυφή.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Η εβραικη αντιγραφη της porta brace.Φτηνα αλλα![]()
![]()
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Σαν τσαντες ειναι απαραδεκτες.Ειναι καλες για κανα-συο χρονια.Μετα γινονται για τη λαικη.Το porta brace που εχω για την canon το αγορασα το 96.Αν το δεις θα νομιζεις οτι ειναι χτεσινο κι ας εχει περασει του Χριστου τα παθη(οχι απο τους εβραιους :rotflmao: :rotflmao: ).Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αν χαλιέσαι με που φτιάχνονται στο Ισραήλ οκ(αν και δεν το καταλαβαίνω). Αλλά σαν τσάντες είναι κορυφή.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related