Προδοσια το λενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aυτογνωσία...![]()
![]()
![]()
![]()
Προδοσια το λενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aυτογνωσία...![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Με αυτογνωσίες δεν έρχονται τα ανταλλακτικά Μάκη....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aυτογνωσία...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Χρειάζεται ανταλλακτικά η Χονδα???![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ηρθε και η διχασμενη εγγλέζαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Mια ντίζα θέλει ο άνθρωπος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Το γραφείο 100 στον Σαρακάκη υπάρχει ακόμα?
Είχα παραγγείλει κάτι πράγματα για το CB250RS το 1988, αμα πας ρε Νίκο ρωτάς μήπως ήρθαν? Θα σου είμαι υποχρεος.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν είναι οι αποθήκες στην Αθηνών, απ' όσο μπορώ να ξέρω Αρη.... αν ήταν θα πηγαινα να πάρω την γαμωντίζα μόνος μου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Mια ντίζα θέλει ο άνθρωπος...![]()
Το γραφείο 100 στον Σαρακάκη υπάρχει ακόμα?
Είχα παραγγείλει κάτι πράγματα για το CB250RS το 1988, αμα πας ρε Νίκο ρωτάς μήπως ήρθαν? Θα σου είμαι υποχρεος.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ντίζες καλές για χονΔα εχει στη Νορβηγία, απ' οτι μΕ είπαν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε σνιπερ ψαξε στα κατα τοπους εξουσιοδοτημενα...(αν δεν το εχεις ηδη κανει)...
συνηθως κατι τοσο απλο το εχουν στοκ...
τογελος και τα ρεστα...
εγω εβαλα το cb1 απο Θεσσ/νικη να κατεβει Αθηνα και το εχει παει ο αλλος στις Σερρες γιατι εχει απεργια...
ερωτηση: "ποτε βλεπεις μαστορα να το κατεβασεις?"
"ε,οταν ληξει η απεργια"
...
παλι καλα που εχω το XR...![]()
Νίκο πάρε ενα τηλ εδω μπας και γλυτώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν είναι οι αποθήκες στην Αθηνών, απ' όσο μπορώ να ξέρω Αρη.... αν ήταν θα πηγαινα να πάρω την γαμωντίζα μόνος μου.....
SP Parts
Δαιρπφελδ 4, Ανω Πατήσια, Αθήνα
210.2280119
Συνήθως εχουν στόκ τα αναλώσιμα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σήμερα συμπληρώνονται ΕΝΝΕΑ εργάσιμες
απο την ημέρα που έδωσα παραγγελία και προκαταβολή για ένα φανάρι και το εμπρός και πίσω πλαστικό του καπάκι απο innova 125 05 στον Γελαγώτη.
Απλά ανταλλακτικά που υποτίθεται "φεύγουν" αέρα απ τα ράφια.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραλάβω σήμερα απ ότι μου είπαν γιατί έχουμε και το παραμύθι με τους φορτηγατζήδες τώρα.
Για πλαστικά ουράς+μούτρου+ΚΩΛΟφάναρο απο Tuono Φακ όμως την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα σε 4 ημέρες απο Ιταλία.
Γαμω και την καραμέλα σας λοιπόν για τις αντιπροσωπίες και τα ανταλλακτικά σας.![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
....
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραλάβω σήμερα απ ότι μου είπαν γιατί έχουμε και το παραμύθι με τους φορτηγατζήδες τώρα.
.....
Ένα @ θα πάρεις σήμερα... Παραμύθι η απεργία δεν ειναι, λυπηρό είναι που εταιρείες σαν την Γενική Αυτοκινήτων στηρίζοντε σε 3ους μεταφορείς αντι να έχουν δικά τους μέσα....
ακριβώς αυτό θα πάρεις που έχω πάρει και γω μία εβδομάδα τώρα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ένα @ θα πάρεις σήμερα...![]()
τα λαδάκια μου πληρωμένα μέσω πιστωτικής και εγκλωβισμένα σε κάποια κολοαποθήκη κάποιου μεταφορέα στην Αθήνα .
...και όταν τόλμησα και πήρα στη μεταφορική για να ρωτήσω αν καταλάθος φύγει κανά φορτηγό για Άρτα σύντομα , μόνο που δε με έβρισαν .![]()
.....όταν δε τους πρότεινα να στείλω courrier με δικά μου έξοδα στην κολοαποθήκη τους για να τα πάρει , μου είπαν πάλι με απίστευτη ευγένεια , έλα να τα βρεις πρώτα εδώ μέσα που γίνεται της πουτ@ν@ς και μετά πάρτα ....![]()
κοινός ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑ.......![]()
Περιμενω κ εγω κατι ψιλοπραγματα ρε γαμωτο.
Ψυγειο, εξατμιση, ψαλιδι, τιμονι, πλαστικα κ απο τις δυο πλευρες (:hypnotize ) χερουλια, μανετες, τακακια, δισκοπλακες κ κατι ψιλα ακομα που δε θυμαμαι :hypnotize
Ναρκωτικά παίρνει αυτός.... δεν εξηγείται διαφορετικά το φαινόμενο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Περιμενω κ εγω κατι ψιλοπραγματα ρε γαμωτο.
Ψυγειο, εξατμιση, ψαλιδι, τιμονι, πλαστικα κ απο τις δυο πλευρες (:hypnotize ) χερουλια, μανετες, τακακια, δισκοπλακες κ κατι ψιλα ακομα που δε θυμαμαι :hypnotize