Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soksok
    Ναι παιδιά πρόσφατα το πήρα...

Το service στις αναρτήσεις προέκυψε εκ των υστέρων. Ξεράθηκαν οι τσιμούχες επειδή καθόταν και μόλις κινήθηκαν καλά οι αναρτήσεις έσταξε λαδάκι.

Αν χάνει λίγο λάδι στα καλάμια, κατέβασε με προσοχή τις ξύστρες (αν είναι usd το πιρούνι) και με ένα φιλεράκι πολύ λεπτό ή ένα κομμάτι φιλμ καθάρισε τις τσιμούχες και μετά βάλε γράσσο ή ψέκασε με σπρεϋ σιλικόνης και ανέβασε πάλι τις ξύστρες. Ισως σταματήσει να τρέχει λάδι και να την γλυτώσεις για την ώρα που έχεις και άλλα έξοδα.

Καλό βέβαια είναι κάποια στιγμή να τους κάνεις ένα σερβις αλλά προτίμησε να τις πας σε αναρτησομάγαζο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Καλό βέβαια είναι κάποια στιγμή να τους κάνεις ένα σερβις αλλά προτίμησε να τις πας σε αναρτησομάγαζο.
    +1
    Σετ τσιμούχες και αλλαγή λαδιών στο μπροστινό Ohlins 70 ή 80? στο K-Shock πριν λίγους μήνες. Τα καλάμια τα πήγα εγώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

@camen Βασικά τις ακράπες (από μπροστά), μανίσιο φίλτρο (δεν νομίζω να έχει γίνει καμία μετατροπή) και μανίσιο καρμπυρατέρ με μεγαλύτερα ζιγκλέρ.

@daculas Ευχαριστώ για το tip!

@KaTaNaS Ρε συ και εγώ αυτής της άποψης είμαι για τα εξουσιοδωτημένα. Αλλά εδώ στο Ρέθυμνο έχω ακούσει για έναν πρωην εξουδιοδωτημένο και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...
    Έτσι αναγκατικά πήγα σε άλλο νομό (Ηράκλειο) που είναι το εξουσιοδωτημένο. (Ολόκληρης της Κρήτης ουσιαστικά). Ήταν και πρώτο δικό μου service, ήταν και οι αναρτήσεις που δεν ήθελα να τις πειράξει άλλος και έτσι πήρα την απόφαση.
    Είχα ρωτήσει σε άλλο topic για μηχανικό στο Ρέθυμνο αλλά δεν πήρα απάντηση. Απ ότι είδα έχει αρκετούς Κρητικούς το forum. Όλο και κάποιος θα ξέρει λογικά... Αν έχετε πρόβλημα να μου πείτε public ας στείλει κάποιος pm.

Να σημειώσω ότι ο μηχανικός μια χαρά μου φάνηκε (στα λόγια βασικά ) αλλά το ποσό μου ακούστηκε κάπως... Θέλω να πιστέυω ότι τουλάχιστον θα γίνει σωστή δουλειά!

Αυτό που μου φάνηκε λίγο περίεργο είναι στην κεφαλή αυτά τα ράουλα εισαγωγής-εξαγωγής που μου είπε γιατί δεν κατάλαβα που βρίσκεται η φθορά τους... Απλά μου έδειξε ότι κινούνται πάνω κάτω...
    Αν ξέρει κάποιος ας μου πει!

Ευχαριστώ πολύ που ασχολήστε!

@kostasYZ Τις έχω ήδη αφήσει. Λογικά τώρα είναι έτοιμες Πάντως η αριστερή έχανε με γρήγορους ρυθμούς λαδάκι, δεν με έπαιρνε να το αφήσω.

@byr0n Με ξύστρες λογικά θα πήγαινες γύρω στα 110... Αυτές είναι τιμές. Βέβαια εμένα μου τις κατέβασε ο ίδιος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soksok
    @camen Βασικά τις ακράπες (από μπροστά), μανίσιο φίλτρο (δεν νομίζω να έχει γίνει καμία μετατροπή) και μανίσιο καρμπυρατέρ με μεγαλύτερα ζιγκλέρ.

Δεν νομιζω οτι για κατι τετοιο χρειαζεται να ασχοληθεις ιδιαιτερα με δυναμομετρησεις. Βασικα εγω ουτε καν καυσαναλυση δεν θα εκανα. Αν ψαξεις θα βρεις ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσε για τα καταλληλα ζιγκλερ και θα ειναι κομπλε το εργαλειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν νομιζω οτι για κατι τετοιο χρειαζεται να ασχοληθεις ιδιαιτερα με δυναμομετρησεις. Βασικα εγω ουτε καν καυσαναλυση δεν θα εκανα. Αν ψαξεις θα βρεις ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσε για τα καταλληλα ζιγκλερ και θα ειναι κομπλε το εργαλειο.
    Βασικά να σου πω την αλήθεια και εγώ δεν νομίζω να μου κάνει τέτοια πράγματα. Αλλιώς δεν το γλύτωνα το 300!:rotflmao:

Αλλά τουλάχιστον να καταλάβει αυτός ότι συνεργάζονται σωστά χωρίς απώλειες κλπ κλπ...

Φιλε μου για την εξατμηση καντο μονος σου.
    Απλα λιγο προσοχη θελει οταν τρυπας τα πριτσινια και να εχεις το εργαλειο για να τα ξαναβαλεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Env9XU5JSGM

http://www.youtube.com/watch?v=nRCTy...eature=related

http://www.leovinceusa.com/main/support/SBK-REFIT.pdf

http://www.shopwiki.com/Akrapovic+Muffler+Repack+Kit

Εδω δες για υαλοβαμβακα
    Να ξερεις υαλοβαμβακα θελεις , παρε και απο κανεναν εξατμησα
    οχι πετρεοβαμβακα αυτος ειναι για τα διχρονα.

http://www.thefind.com/sports/info-repack-kit

http://www.xikis.gr/html/details.asp...&ref=bestprice
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    αχχα
    χα

χα
    χα
    χα μαλαααααααααακες..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ USER NAME MOY ΑΠΟ DUKASII ΣΕ DIKISII :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

:a13:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	βαψομαλλιάδες τίκης.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	82,4 KB 
ID:	210141

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αχχα
    χα

χα
    χα
    χα μαλαααααααααακες..

xaaxaxaxxaaxaxaxaxaxax

Re: Re: Πολύ ακριβό sevrvice! Dike 640!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    δεν πας σε εξουσιοδοτημενο με μηχανακι εκτος εγγυησης... θα πας σε εξειδικευμενο, είναι τα παμπολλα συνεργεια που μεχρι χθες ηταν εξουσιοδοτημενα και τους διεκοψαν τη συνεργασια διοτη δεν καναν επενδυση προκειμενου και οι καρεκλες να γραφουν ΚΤΜ...

τεχνογνωσια εχουν και σαφως πολυ καλυτερες τιμές απο το επισημο δικτυο το οποιο χρεωνει την εργατοωρα 60 ευρω;

αν εισαι αθηνα οι επιλογες σου ειναι πολλες...

πληροφοριακα μπρος πισω σερβις σε τασουλη συν ρεβαλβινγκ συν καινουργιες ξυστρες 210 ευρω.

και ποια είναι η λογική τιμή εργατοώρας για κάποιον που έχει κάνει μια επένδυση χιλιάδων ευρώ για χώρο χώρο, αρκετά λεφτά για εργαλεία έχει και έναν υπάλληλο και έχει και το κράτος με 50% συνέταιρο, 20 ευρώ??????.

τα λ7 του σερβις παντως,βαλβιες καρμπ. κλπ. ειναι λογικοτατα για εξουσιοδοτημενο κι οχι μονο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

@dankannn Ευχαριστώ φίλε θα το ψάξω!

Οκ παιδιά με πείσατε ότι είναι οκ τα λεφτά! Ευτυχώς δηλαδή! Πάντως, όπως είπα και πριν ο μηχανικός φαίνεται μια χαρά!

Έψαξα λίγο τηλεφωνικά το θέμα της εξάτμισης από την εταιρία στην Αθήνα. Μου είπαν ότι υπάρχει και μόνο ο υαλοβάμβακας με τα πιρτσίνια κλπ χωρίς το carbon κάλυμα και κάνει 61 ευρώ, ενώ με το carbon κάνει 170! Ο μηχανικός όμως ή δεν το γνώριζε ή μου το "έκρυψε"...
    Αν δεν βρω εξατμισά που να μπορεί να το κάνει, μάλλον θα πάω για το κιτάκι χωρίς το carbon...
    Μόνος δεν νομίζω να το επιχειρήσω!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Dyke γράφεται ρε φίλε.

(η λεσβία)... :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παιδιά έχω συνέχεια... Χρειάζομαι βοήθεια!

Πήρα σήμερα τον Δούκα. Οι εξατμίσεις ακούγονται σας πάπια! Ειδικά στο ρελαντί δεν υπάρχει ο ήχος τους! Σαν να μην έχει δύναμη ένα πράμα! Σαν να μην τις γεμίζει! Δεν ξέρω πως να το μεταφράσω! Παιδιά πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια!
    Ο μηχανικός μου λέει ότι ακούγονται έτσι γιατί πριν ήταν λίγο σκισμένο το κολάρο που πάει από το φίλτρο στο καρμπυρατέρ ενώ τώρα βάλαμε καινούργιο. Ότι έπαιρνε λάθος αέρα και κάτι τέτοια. Εμένα δεν με πέιθει. Το μηχανάκι ακουγόταν να έχει δύναμη και γεμίζει τις ακράπες και τώρα όχι... Έχω ακούσει και άλλους Δούκες με ακράπες και ακουγόντουσαν δυνατά όπως ο δικός μου πριν...

Επίσης καμιά φορά όταν το βάζω μπροστά, ακούγεται από μπροστά από το μοτέρ ένα τικ-τικ-τικ συνεχόμενα. Επειδή με φοβίζει στο σβήνω και μόλις το ξαναβάζω δεν ακούγρεται τίποτα!

Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά ρε παιδιά! Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GALOP: Πιο Avatar σας αρέσει πιο πολύ?
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 18:38
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 19:08
  3. Μια πολύ καλή ιδέα...
    από VaSsiLaKos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 09:09
  4. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4