και πολύ αργήσανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πολυ ευκολα συναντωνται τα άκρα και δε μ' αρεσει...![]()
αυτά τα αριστερά και δεξιά μας έφεραν σε αυτά τα χάλια...
διαίρει και βασίλευε...
και πολύ αργήσανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πολυ ευκολα συναντωνται τα άκρα και δε μ' αρεσει...![]()
διαίρει και βασίλευε...
Made in Greece...
++++++++++++++++++++++++++Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
διαίρει και βασίλευε...
χροοοοονια τωρα ακουω σε συζητησεις (αναμεσα τους ο πατερας μου,καποιος θειος μου,ο μελλων πεθερος):
-ναι ναι..αυτος ειναι καλος...χρονια στο πασοκ...ξερει να βοηθησει....
σκατα ρεεεεεεεε.....σκατα ολεεεε....
κ ερχεται μετα ο αλλος να σου πει
κΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να συζηταμε όση ώρα θετε εαν ειναι σωστο η φορολογηση των επιχειρήσεων να ειναι μεγαλη ή όχι. Να δουμε υπερ και κατα. Να σκεφτουμε σεναρια και επιπτωσεις καθε περιπτωσης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι βεβαια, αλλα θα πρέπει να δεις την ερώτηση στο πλαισιο αυτό.
ακριβως δλδ οπως θα μιλαγε ο γιωργακης κ ο κωστακης....διπλωματια,υπεκφυγες κ οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να απαντησει σαν αντρας στην ερωτηση που του εκανε καποιος....
cpt,σορυ φιλε αλλα επειδη ειμαι αντρας κ φοραω πανταλονια εχω μαθει οταν με ρωταει καποιος κατι να του απανταω κοιτωντας τον στα ματια κ απαντωντας του ευθεως σε αυτο που με ρωτησε...αν εσυ κανεις κατι παρομοιο με τον γιωργακη κ τον καθε γιωργακη κ μας προτρεπεις κ μας να κανουμε το ιδιο σορυ φιλε αλλα δεν....
ρε παιδιά έχει δίκιο ο κάπτεν.
Αντί να σταθούμε στη ερώτηση του δημοσιογράφου και ειδικά στο πρώτο σκέλος περί μείωσης φορολογίας των βιομηχάνων καθόμαστε και λέμε για τον γιωργάκη και τον κάθε γιωργάκη;
πάλι δηλαδή που το πάμε που το φέρνουμε στα ονόματα ,στα κόμματα και στην εξουσία το ρίχνουμε...
Έχει δίκιο ο ανθρώπος.
Δείτε και λίγο πιο πέρα από το προφανές...
συγνωμη αλλα ο γιωργακης,δεν βαζει τωρα τους φορους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε παιδιά έχει δίκιο ο κάπτεν.
Αντί να σταθούμε στη ερώτηση του δημοσιογράφου και ειδικά στο πρώτο σκέλος περί μείωσης φορολογίας των βιομηχάνων καθόμαστε και λέμε για τον γιωργάκη και τον κάθε γιωργάκη;
πάλι δηλαδή που το πάμε που το φέρνουμε στα ονόματα ,στα κόμματα και στην εξουσία το ρίχνουμε...
Έχει δίκιο ο ανθρώπος.
Δείτε και λίγο πιο πέρα από το προφανές...
ο κωστακης δεν τους εβαζε περσι?
ο σημιτης πριν 6 χρονια?
ο ανδρεας πριν 15 χρονια?
κτλ κτλ κτλ.....................
επισης κατι πολυυυ ασημαντο........
λεφτα υπαρχουν....σωστα?
πουντααααα γμ το φελεκι μου...........
αστο το βρηκα....στις τσεπες του κοσμακη.......
βαση cpt,allst@rf κ πολλων αλλων απ'οτι βλεπω μαλλον ο κοσμακης θα φαει ενα μεγααααλο αγγουρι....εκτος κ αν καταφερουμε να ξυπνησουμε κ κατεβουμε πανελληνιως στα επιμαχα σημεια (βουλη,εφοριες,υπουργεια κτλ) κ παρουμε αυτα που μας χρεωνουν τοοοοσα χρονια......![]()
(παω να βαλω τη φουστα μου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(παω να βαλω τη φουστα μου)![]()
![]()
![]()
Ας ξεζουμισουμε και τους επιχειρηματιες... μμμμμμμμμ, αφου αυτοι τα εφαγαν...
αλλα, αν αν το δουμς πιο ψυχραιμα, γιατι να επενδυσει καποιος σε μια χωρα με 25% φορολογια, οταν στις γειτονικες χωρες με φθηνα μεροκαματα και γελοια φορολογηση, μπορει να κανει τη δουλεια του.
Τα κεφαλαια δεν εχουν πια πατριδα, ειναι πια κατανοητο απο ολους.
Τελικα συμφερει για πολιτικους λογους να ξεκινησει καποιος ενα πογκρομ εναντιον των επιχ/σεων με κινδυνο μηδενικων επενδυσεων στη χωρα ή να διευκολυνει με διαφορα μετρα την παραμονη και τη δημιουργια παλαιων και νεων επενδυσεων στη χωρα;![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
cpt&shaolin,να σας το πω απλα....
εγω σαν πολυυυυ μικρομεσαιος επιχειρηματιας(της γειτονιας που λεμε) κ ενω πληρωνω κανονικα τον υπαλληλο που εχω,του βαζω ενσημα κανονικα,πληρωνω κ το φπα μου κανονικα,το τεβε μου κ ολα μου....εγω κ μερικοι ακομη σαν εμενα πες μου τι φταιμε να πληρωνουμε καθε λιγο κ λιγακι περαιωσεις,αυξησεις φπα,αυξησεις τεβε,αυξησεις αυξησεις αυξησεις..........
πες ενα λογο κ θα σου πω "εχεις δικιο κ δεν ξαναμιλαω"![]()
εμενα παντως,μου ακουγεται καλυτερα το ελευθεροτεκτονος...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
τι ήθος,τι μόρφωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμενα παντως,μου ακουγεται καλυτερα το ελευθεροτεκτονος...![]()
![]()
![]()
:o :o
Δεν εχεις καθολου αδικο, αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι και μια ξενη επενδυση που δεν εχει μαθει απαραιτητα να κινειται με λαμογιες, οπως οι Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματιες, εχουν μπροστα τους τα ιδια ακριβως προβληματα σε διαφορετικα μεγεθη (θα μου πεις βεβαια, δεν πεθαινουν και απο την πεινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
cpt&shaolin,να σας το πω απλα....
εγω σαν πολυυυυ μικρομεσαιος επιχειρηματιας(της γειτονιας που λεμε) κ ενω πληρωνω κανονικα τον υπαλληλο που εχω,του βαζω ενσημα κανονικα,πληρωνω κ το φπα μου κανονικα,το τεβε μου κ ολα μου....εγω κ μερικοι ακομη σαν εμενα πες μου τι φταιμε να πληρωνουμε καθε λιγο κ λιγακι περαιωσεις,αυξησεις φπα,αυξησεις τεβε,αυξησεις αυξησεις αυξησεις..........
πες ενα λογο κ θα σου πω "εχεις δικιο κ δεν ξαναμιλαω"![]()
). Σκεψου ομως απλα, αν διαχειριζοσουν ενα τετοιο ογκο κεφαλαιων, για ποιο λογο να επενδυσεις σε αυτη τη χωρα.
Εχεις δικιο σε ολα, αλλα ξαναρωτω. Γιατι να χτισει καποιος ενα εργοστασιο στην Ελλαδα πχ και οχι στα Σκοπια. Εκει ειναι κ το προβλημα.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
δλδ θες να μου πεις οτι τις περαιωσεις κ τις αυξησεις φπα-τεβε κτλ τις πληρωνουμε επειδη δεν εχουμε ξενες επενδυσεις στην χωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν εχεις καθολου αδικο, αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι και μια ξενη επενδυση που δεν εχει μαθει απαραιτητα να κινειται με λαμογιες, οπως οι Ελληνες μεγαλοεπιχειρηματιες, εχουν μπροστα τους τα ιδια ακριβως προβληματα σε διαφορετικα μεγεθη (θα μου πεις βεβαια, δεν πεθαινουν και απο την πεινα...). Σκεψου ομως απλα, αν διαχειριζοσουν ενα τετοιο ογκο κεφαλαιων, για ποιο λογο να επενδυσεις σε αυτη τη χωρα.
Εχεις δικιο σε ολα, αλλα ξαναρωτω. Γιατι να χτισει καποιος ενα εργοστασιο στην Ελλαδα πχ και οχι στα Σκοπια. Εκει ειναι κ το προβλημα.![]()
![]()
...ουδέποτε ψηφίσαμε σοφά αλλά πάντα το κάναμε με γνώμονα την επιμήκυνση πέους που (ενδεχομένως) θα μας παρείχαν οι επερχόμενοι ούνοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
...τις πληρωνουμε επειδη...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
λοιπον κυριοι
252 δις εχουν φυγει τα τελαυταια 8 χρονια απο ελλαδα εξω οχι για επενδυσεις αλλα σαν κερδη, ρεπος , καταθεσεις
οσο αφορα τις πραγματικες επενδυσεις στη χωρα: απο τα 100 ευρω μονο τα 15 τα αλλα πανε σε χρηματιστηριο, ομολογα κλπ χρηματοπιστωτικες τοποθετησεις. και τα 15 ουσιαστικα πανε για εξαγορες και ουχι για νεες επενδυσεις
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Τα μαύρα των εργατών τα υπολογίζεις; Nα σου δώκω ένα αριθμό μονάχα έπαέ που δουλεύω να τρομάξεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
252 δις εχουν φυγει τα τελαυταια 8 χρονια απο ελλαδα εξω οχι για επενδυσεις αλλα σαν κερδη, ρεπος , καταθεσεις
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)