Το νου σας το μηχανακι πρεπει να ειναι ασφαλισμενο για να το παρει και του δινεις μαζι και την ασφαλεια εκτος και το φορτωσει.![]()
Το νου σας το μηχανακι πρεπει να ειναι ασφαλισμενο για να το παρει και του δινεις μαζι και την ασφαλεια εκτος και το φορτωσει.![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ναι ειναι ασφαλισμενο. Οταν κανει την μεταβιβαση θα το ξε-ασφαλισω...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
Τελος παντων,θα παρω και στα κεπ το πρωι να ρωτησω τι και πως...![]()
δικηγορος δεν ειμαι αλλα ειχα πριν δυο μηνες αντιμετωπισει ακριβως την ιδια περιπτωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν μπορει λογω δουλειας το παιδι να ερθει το πρωι και θα ερθει το μεσημερι...
ΥΓ:ΑΝ διαβαζει και κανενας δικηγορος και μπορει να μου πει τι να γραψω στην υπευθυνη δηλωση ωστε να αποπιουμε των ευθυνων μου απο την στιγμη που θα παρει το μηχανακι για να φυγει θα ημουν ευγνομων...![]()
λοιπον η αστυνομια απλως ελεγχει το γνησιο της υπογραφης και τιποτε αλλο.το οποιο σημαινει οτι νομικα παει αλου το πραμα.
ρωτησα δικηγορο τοτε επειδη ο τυπος που την αγορασε αργησε να κανει τη μεταβιβαση, μου ειπε οτι ναι μεν εχεις αυτο το χαρτι, οτι δηλαδη εχεις εισπραξει τα χρηματα και δε φερεις καμια ευθυνη αλλα παρολααυτα αμα γινει κατι...τρεχεις γιατι η μηχανη ειναι στο ονομα σου νομικα.
εαν πχ κανει ενα τρακαρισμα ή χτυπησει καποιο πεζο(εξω και μακρια)ευθυνεται εκεινος, αλλα αμα την κοπανισει και δεν τον βρουνε και βρουνε μονο τη μηχανη ευθυνεσαι εσυ ο ιδιοκτητης.ετσι λεει ο Κ.Ο.Κ.
Με λιγα λιγια καλυτερα να το αποφυγεις.
η ζωη ειναι απροβλεπτη
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Ενταξει ρε παιδια γνωστος γνωστου ειναι...Δεν ειναι και εντελως ξενος.Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
δικηγορος δεν ειμαι αλλα ειχα πριν δυο μηνες αντιμετωπισει ακριβως την ιδια περιπτωση.
λοιπον η αστυνομια απλως ελεγχει το γνησιο της υπογραφης και τιποτε αλλο.το οποιο σημαινει οτι νομικα παει αλου το πραμα.
ρωτησα δικηγορο τοτε επειδη ο τυπος που την αγορασε αργησε να κανει τη μεταβιβαση, μου ειπε οτι ναι μεν εχεις αυτο το χαρτι, οτι δηλαδη εχεις εισπραξει τα χρηματα και δε φερεις καμια ευθυνη αλλα παρολααυτα αμα γινει κατι...τρεχεις γιατι η μηχανη ειναι στο ονομα σου νομικα.
εαν πχ κανει ενα τρακαρισμα ή χτυπησει καποιο πεζο(εξω και μακρια)ευθυνεται εκεινος, αλλα αμα την κοπανισει και δεν τον βρουνε και βρουνε μονο τη μηχανη ευθυνεσαι εσυ ο ιδιοκτητης.ετσι λεει ο Κ.Ο.Κ.
Με λιγα λιγια καλυτερα να το αποφυγεις.
η ζωη ειναι απροβλεπτη
Και μια αποσταση 70 χιλιομετρα θα κανει. Κ ειναι και μηχανικος.
Ε ενταξει αμα ειναι να γαμηθει ο Διας τι να πω...![]()
Μπορει και να ειναι ανοιχτα τα κεπ οποτε ολη αυτη η συζητηση να γινεται αδικα...
Την ασφαλεια την περνει μαζι του και μπορει να την κρατησει εως και ενα μηνα εαν και εφοσον ειναι φιλος μπορει να στην επιστρεψει και να πας να την κοψεις για να παρεις τα λεφτα σου πισω ή να τις αλλαξεις το οχημα που ασφαλιζει με αντιστοιχο αντιτιμο.
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Η ασφαλεια ληγει τον Οκτωβρη οποτε δεν εχει νοημα. Απλα θα παρω στον ασφαλιστη και θα του πω να την διακοψει . Το παιδι θα βγαλει δικη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Την ασφαλεια την περνει μαζι του και μπορει να την κρατησει εως και ενα μηνα εαν και εφοσον ειναι φιλος μπορει να στην επιστρεψει και να πας να την κοψεις για να παρεις τα λεφτα σου πισω ή να τις αλλαξεις το οχημα που ασφαλιζει με αντιστοιχο αντιτιμο.
οκ εσυ ξερεις.
εμενα μου ηταν εντελως αγνωστος και ειχα ψιλοανυσηχισει, αν και την ειχε σε γκαραζ ο ανθρωπος και λογω ενος προβληματος υγειας που ειχε αργησαμε να κανουμε τη μεταβιβαση.
μια ερωτηση μονο. απο την στιγμη που γινεται η μεταβιβαση εχω την εντυπωση οτι η ασφαλεια δεν υσχιει.ειναι και ονομαστικη εκτος απο το οχημα,εκτος αν κανει τις ενεργειες και την γυρισει στο ονομα του(που και αυτο δεν ξερω αμα γινεται)
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
τα κεπ κατα 99% είναι ανοιχτά και το απόγευμα. στο λέω γιατί και εγώ όταν πούλησα το μηχανάκι μου κάναμε μεταβίβαση 3-4 το μεσημέρι χωρίς κανένα πρόβλημα. επίσης ρώτα στην περιοχή σου και μάθε ποιές τράπεζες είναι ανοιχτά και το α΄πόγευμα για να πάρεις το παράβολο. αν μιλάμε για Αθήνα έχει σίγουρα κάποιες στο κέντρο (σύνταγμα) και στάνταρ την τράπεζα που είναι στο υπόγειο του μωλ (απο εκεί το πήρα εγώ..)Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ενταξει ρε παιδια γνωστος γνωστου ειναι...Δεν ειναι και εντελως ξενος.
Και μια αποσταση 70 χιλιομετρα θα κανει. Κ ειναι και μηχανικος.
Ε ενταξει αμα ειναι να γαμηθει ο Διας τι να πω...![]()
Μπορει και να ειναι ανοιχτα τα κεπ οποτε ολη αυτη η συζητηση να γινεται αδικα...
όσο για την ασφάλεια παίρνεις τον ασφαλιστή σου και την ακυρώνεις και αντίστοιχα παίρνει τον δικό του και την ασφαλίζει έστω και τηλεφωνικά (για να είναι και η ασφαλιστική του ενήμερη) και ο καθένας τον δρόμο του.. εκτός και τον ξέρεις οπότε του αφήνεις περιθώριο 2-3 ώρες με τη δική σου ασφάλεια να γυρίσει σπίτι του ο άνθρωπος και την κόβεις μετά με ότι αυτό συνεπάγεται βέβαια...
ελπίζω να βοήθησα....
![]()
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Ωραιος...Το παραβολο παω και το περνω εγω το πρωι,δεν ειναι προβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
τα κεπ κατα 99% είναι ανοιχτά και το απόγευμα. στο λέω γιατί και εγώ όταν πούλησα το μηχανάκι μου κάναμε μεταβίβαση 3-4 το μεσημέρι χωρίς κανένα πρόβλημα. επίσης ρώτα στην περιοχή σου και μάθε ποιές τράπεζες είναι ανοιχτά και το α΄πόγευμα για να πάρεις το παράβολο. αν μιλάμε για Αθήνα έχει σίγουρα κάποιες στο κέντρο (σύνταγμα) και στάνταρ την τράπεζα που είναι στο υπόγειο του μωλ (απο εκεί το πήρα εγώ..)
όσο για την ασφάλεια παίρνεις τον ασφαλιστή σου και την ακυρώνεις και αντίστοιχα παίρνει τον δικό του και την ασφαλίζει έστω και τηλεφωνικά (για να είναι και η ασφαλιστική του ενήμερη) και ο καθένας τον δρόμο του.. εκτός και τον ξέρεις οπότε του αφήνεις περιθώριο 2-3 ώρες με τη δική σου ασφάλεια να γυρίσει σπίτι του ο άνθρωπος και την κόβεις μετά με ότι αυτό συνεπάγεται βέβαια...
ελπίζω να βοήθησα....
![]()
ΑΝ ειναι ανοιχτα τα ΚΕΠ οπως λες θα γινει![]()
![]()
![]()
ΚΕΠ Ρίου
ΚΕΠ Πατρών
Το ΚΕΠ του Ρίου έχει τα ωράρια λειτουργίας του στην σελίδα, αλλά το σάιτ της Πάτρας όχι. Μπορείς όμως να τους πάρεις τηλ.
![]()
San Francisco Bay Area member......
Η εγκυκλιος για τα ΚΕΠ λεει οτι απαξ και εχει προσωπικο πανω απο 3 ατομα τοτε ειναι ανοικτο μεχρι τις 8 το βραδυ... Λογικα Πατρα καποιο θα ειναι...Θα μαθω το πρωι...Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
ΚΕΠ Ρίου
ΚΕΠ Πατρών
Το ΚΕΠ του Ρίου έχει τα ωράρια λειτουργίας του στην σελίδα, αλλά το σάιτ της Πάτρας όχι. Μπορείς όμως να τους πάρεις τηλ.
![]()
![]()
![]()
Για την ιστορια ,ΚΕΠ στην Πατρα που να μενει ανοιχτο το μεσημερι δεν υπαρχει και το παραβολο για 625cc ειναι 54 Ε.
![]()
![]()
Α ρε Αθάνατη Ελλαδάρα!!!!!Και εδώ ακόμα και οι τράπεζες είναι ανοιχτές μέχρι Σαββάτο στις 6 και τα σούπερ μάρκετ 7 μέρες την εβδομάδα 7-22....Δηλαδή άμα κάποιος δουλεύει πότε θα κάνει μεταβίβαση το μηχανάκι του;;;;
San Francisco Bay Area member......
Της γνωστης εορτης που αφορα το ανδρικο μοριο ανημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Α ρε Αθάνατη Ελλαδάρα!!!!!Και εδώ ακόμα και οι τράπεζες είναι ανοιχτές μέχρι Σαββάτο στις 6 και τα σούπερ μάρκετ 7 μέρες την εβδομάδα 7-22....Δηλαδή άμα κάποιος δουλεύει πότε θα κάνει μεταβίβαση το μηχανάκι του;;;;![]()