Ρε τι έχασα ο άθρωπΑς...?!!
Αυτό εξελίσσεται σε EPIC, και το παλιό απλά δεν παίζεται...!
ΜΑ ρε μλκς ΤΡΙΛΟΝΙΟ με καύση ΔΙΛΙΘΙΟΥ...????!!!!:rotflmao:
![]()
Ρε τι έχασα ο άθρωπΑς...?!!
Αυτό εξελίσσεται σε EPIC, και το παλιό απλά δεν παίζεται...!
ΜΑ ρε μλκς ΤΡΙΛΟΝΙΟ με καύση ΔΙΛΙΘΙΟΥ...????!!!!:rotflmao:
![]()
βρε ουουουυουουουσσσσττττ! :rotflmao:![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
μα καλα τις ρυθμιζομενες μανετες δε τις ειδε κανεις?
επισης εχει 3 παραπανω λεντ στο κωλοφαναρο...εξεληξη λεμε:rotflmao:
![]()
Ζ750R - R for Recall?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πλαισιαρα ομως που φοραει...βραχος.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Δηλαδή πήραν ενα Ζ 750, το βελτιώσαν σε σημεία και θα το δίνουν ποσο?
2 χηνες πανω?
Παίρνω το gsr ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με 6 χήνες, του πετάω και άλλες 3.5 για να φτάσω τα λεφτά του Ζ και το έχω κάνει αστέρι. Αναρτήσεις μπρος πίσω, φρένα 6πιστονα απο gsxr 1000 K1 K3 που είναι bolt on μετατροπή, βελτιώσεις για το μοτερ (που, λόγω κληρονομιάς μοτέρ απο gsxr, τα βρίσκεις σε τιμές ξεφτίλα απο Αμέρικα) κλπ κλπ.
Ή παίρνω ένα street triple και δεν του βάζω βίδα. Το μηχανάκι γαμ3ί...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
ναι ειδαμε και τα απριλια ποσο γαματα ειναι ... απο κοντα... ημουν ιδιόκτητης απριλια μην ξεχναςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και γαμώ......το Ζ σταμάτησε να φοράει κουφώματα από προφίλ αλουμίνιου για ψαλίδι και άρχισε κι η ειρωνία....
Ελα Παναϊα μ.....
:wacko:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
καλα εσυ μενεις στην ιδια ταξη... ξανα διαβασε και ξαναγραψε ποστ μεταΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μα καλα τις ρυθμιζομενες μανετες δε τις ειδε κανεις?
επισης εχει 3 παραπανω λεντ στο κωλοφαναρο...εξεληξη λεμε:rotflmao:
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Και καβασάκι είχες....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ειδαμε και τα απριλια ποσο γαματα ειναι ... απο κοντα... ημουν ιδιόκτητης απριλια μην ξεχνας
:wacko:
Μ@λάκας ιδιοκτήτης πρέπει να ήσουν
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ζ750R - R for Recall?
οχι απο το παRτα @@ μου![]()
και μην ζοριζεσε πολυ μην σου πεσει κανας κυλινδρος εσενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και καβασάκι είχες....
Μ@λάκας ιδιοκτήτης πρέπει να ήσουν
![]()
ναι... και suzuki και Piaggio .... τουλαχιστον εφευγα με 1 κυλινδρο γυρναγα με 1... εφευγα με 4 γυρναγα με 4 κυλινδρους... μπαταρια παντα δουλευε... πηνια το ιδιο .... ανορθωτες επισεις....
μαλακια εχω κανει οντως :rotflmao: