Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Για ποιο λόγο να ταξιδέψει κάποιος μόνος του...

Το οτι πηγες μια φορα με καποιον τσαρκα
    μιλαω για ενα ταξιδι μεγαλο που θα κανεις το χρονο και οχι τσαρκα σε αποστασεις μικρες 200 + ψιλα χιλιομετρων και μαπα να σου βγει
    το καρπουζι δε το καταλαβαινεις , αλλα σε ενα ταξιδι 2000 χμ αν δεν ειναι οντως καλος φιλος και δεν τα βρισκετε 1000 φορες να παω μονος μου.. και ποιο πολυ για ενα ταξιδι εξωτερικο που θα ειναι ταξιδι ζωης θελω να το απολαυσω οσο μπορω γιατι το κανω για μενα!
    οποτε θα το ρισκαριζα με καποιο ατομο special και αν!
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Την μεγαλη τσαρκα την χτιζεις με πολλες μικρες
    Πασο και δικαιωμα σου.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αν νομιζεις οτι θα καταλαβεις τον συνοδηπορο σου απο βολτες 100 χμ εισαι γελασμενος αν και δεν ξερω αν εχεις βρει το αλλο σου μισο ταξιδιωτη , στο ευχομαι πάντως! Ο λόγος ουτε κουραζεσαι , ουτε θα βραχεις
    ουτε θα πιαστεις γιαυτο προσοχή! Επισεις "μπορει πάντα βεβαια να εισαι εσύ ο κακός της υπόθεσης"
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos

Re: Για ποιο λόγο να ταξιδέψει κάποιος μόνος του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    Πρόσφατα έκανα ενα ταξίδι με ενα φίλο ποιο πολυ γνωστό ο οποίος αποδειχτικε πολύ εκνευριστικός , τόσο σε θέμα οδήγησης άλλα και σε τρόπο συμπεριφοράς που μερικές φορές μου την έσπασε πολύ άσχημα σε φάση που κοντεψα να σηκωθω να φύγω!
    Το θεμα ειναι οτι αυτό έγινε μόνο κατα την διάρκεια του ταξιδιού απο εκεί και ύστερα ολα καλά οταν φτάναμε στο προορισμό και γενικα στη παρέα που κανουμε ειναι ολα καλα απλά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να συγχρονιστούν θα έλεγα.. παρολαυτα ενώ πέρασα καλά σχετικά υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι τα επόμενα μου ταξίδια (λιγα η πολλά ) θα τα κάνω μόνος μου για λίγο καιρο
    Επίσεις θα ηθελα να μαθω πως θα βλεπατε εναν μοναχικο ταξιδιωτη πχ να κανει camping μονος του στην Ελλαδα οπως θα τον κοιταζατε περιεργα η οχι ? και τι θα λεγατε απο μεσα σας ? (δεν μιλαω εξωτερικο γιατι αυτο μπορει να ειναι ενα ταξίδι ζωής και απλα να μην βρήκε παρέα )
    οπωτε εχουμε και λεμε

1) Σταματαμε οπου γουσταρουμε για φωτογραφιες φαι υπνο

2 ) Παμε οπου γουσταρουμε

3) κανουμε οτι οδηγηση θελουμε

4) Τρωμε οτι θελουμς οπου θελουμε

5) εχουμε να συνχρονιστουμε γενικα μονο με τον εαυτο μας αλλα και να τα βρουμε .

κτλ το θεμα ειναι να μπορεις να δυκτιωθεις ευκολα εκεί στα ξενα.. πείτε τα δικά σας επιχειρηματα !
    6) για να γνωρίσεις τον εαυτό σου
    7) για τήν απόλαυση να σε κοιτάζουν περίεργα (ποπο μόνο το παλικαράκι μάλλον κάτι έχει .....ε ναι κοίτα τι φοράει μέσα στο καλοκαίρι κάσκες και μπουφάν )

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
    φιλε μεχρι να βρεις ατομο/α που να ταιριαζεις απολυτα ως προς τον τροπο σκεψης και αντιμετωπισης του ταξιδιου καλυτερα να ταξιδευεις μονος.
    Αυτό ακριβώς....
    Give me fuel, Give me fire

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator

Re: Re: Για ποιο λόγο να ταξιδέψει κάποιος μόνος του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    6) για να γνωρίσεις τον εαυτό σου
    7) για τήν απόλαυση να σε κοιτάζουν περίεργα (ποπο μόνο το παλικαράκι μάλλον κάτι έχει .....ε ναι κοίτα τι φοράει μέσα στο καλοκαίρι κάσκες και μπουφάν )
    :rotflmao: :rotflmao: το δυσμοιρο απο που να τ σκασε...:rotflmao: :rotflmao:

παντως η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις ανθρωπο να ανεχεται ολα τα ελατωματα σου και συ τα δικα του για να κανεις ταξιδι μεγαλο γιατι κακα τα ψεμματα ολοι τρωμε τις φλασιες μας...εγω απο τοσα ατομα μονο με εναν τα βρισκω σε μεγαλες βολτες τυπου κανα 3ημερο γυρω γυρω γιατι για ενα καφε μεχρι την επιδαυρο ειναι ολοι γαμω τα ατομα..καλους δρομους αδερφε μονος η και με παρεα...
    Throttle that mysterious friend of ours

Οταν κανεις ταξιδι με παρεα, πρεπει να εισαι ετοιμος να κανεις υποχωρισεις. Αν εισαι απολυτος τοτε δεν προκειται να περασεις καλα σε ταξιδι με παρεα.

Δεν εχει να κανει με το ποσο καλα το ξερεις το ατομο, αλλα κυριως με το ποσο ταιριαζουν τα οδηγικα στυλ , η νοοτροπια κ ο τροπος αντιμετωπισης του ταξιδιου.

Μου εχει τυχει να γνωρισω ατομο σε ταξιδι στην Ευρωπη κ να ταιριαξουμε απολυτα, ενω με ατομα που ηξερα χρονια να μην ταιριαζω τοσο.

όταν μιλάμε για μεγάλο ταξίδι (χοντρικά ας πούμε βδομάδας και πάνω) είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζεις με το συνταξιδιώτη σου σε πολλά: ρυθμό οδήγησης, αντίληψη για το τι είναι το ταξίδι για σένα, τι προσδοκίες έχεις απο το ταξίδι, και κάποιες βασικές προτιμήσεις ...

όπως πολύ σωστά έχει που ο θουβου σε άλλο θρεντ, το ταξίδι με μηχανή για τόσες πολλές μέρες και χιλιόμετρα (πχ >20 μέρες) είναι συγκατοίκηση και θέλει ανάλογη αντιμετώπιση ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    όταν μιλάμε για μεγάλο ταξίδι (χοντρικά ας πούμε βδομάδας και πάνω) είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζεις με το συνταξιδιώτη σου σε πολλά: ρυθμό οδήγησης, αντίληψη για το τι είναι το ταξίδι για σένα, τι προσδοκίες έχεις απο το ταξίδι, και κάποιες βασικές προτιμήσεις ...

όπως πολύ σωστά έχει που ο θουβου σε άλλο θρεντ, το ταξίδι με μηχανή για τόσες πολλές μέρες και χιλιόμετρα (πχ >20 μέρες) είναι συγκατοίκηση και θέλει ανάλογη αντιμετώπιση ...
    +1050

Πέστα ρε φιλε γιατι μου έτυχαν κατι άτομα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +1050

Όποιος περνάει τον 38ο (Β) και δεν κάνει πίπα δεν είναι κατάλληλη παρέα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όποιος περνάει τον 38ο (Β) και δεν κάνει πίπα δεν είναι κατάλληλη παρέα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    άσε ρε φίλε, τι 38ο, τι 66ο, τι 71ο, όλο τράκα σε στριφτά μου έκανε... πίπες μάντολες

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ας ειμαι ο πρωτος που διαφωνει..
    Το οτι πηγες μια φορα με καποιον τσαρκα και βγηκε μαπα το καρπουζι δεν εχει να κανει με το συνολο των ταξιδιων.Εγω δεν θα πηγαινα με τιποτα μονος μου.Ειναι σαν το ανεκδοτο με τον Μητσο στην ερημο ακομα και αν πηδας την Κλοντια θελεις να το μοιραστεις.Ο χαβαλες το δεσιμο η βοηθεια η τσαντηλα και η ασφαλεια που σου προσφερει ενας ακομα καλος συνοδοιπορος νομιζω δεν υπαρχει στο μοναχικο ταξιδι.Οταν ποια δεν θα μπορεις για χ λογους να ταξιδευεις θα πηγαινεις στο φιλαρακι θα πινεις μια μπυρα και θα λες ολες τις ιστοριες που κανατε μαζι.Αν το κανεις μονος μαλλον για μελανχολια και για κανα κοψιμο φλεβας θα πηγαινα.
    Οποτε ψαξε ανθρωπους δυσκολο δεν ειναι πολυ κανεις λιγο πισω κανουν λιγο πισω και πατε παρεακι ταξιδια
    καλα λεει ο jimmie! (oχι για την κλωντια) , αλλα μεσα απο μικρες διαδρομες και βολτες σιγουρα μπορει καποιος να διακρινει με ποιους ''ταιριαζουν τα χνωτα του'' (οδηγικα και παρειστικα παντα).

.....θα εχεις κανει τα ''δοκιμαστικα'' σου , θα σε εχουν δοκιμασει και εσενα , οποτε αν αποφασισεις για κατι πιο μακρια και ταιριαξει η φαση για παρεα , θα εχεις αποψη πανω στο θεμα του συνοδοιπορου.
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +1050

...εχει τυχει σε ολους!
    Ειναι καθαρα θεμα διαλογης που πρεπει να κανουμε.

....μεσα απο φορουμοβολτες 30+ μηχανες που δεν υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης των συνταξιδιωτων ετυχε να ταλαιπωρηθουμε μεχρι......την κορινθο!

Θα μπορουσαμε να γραψουμε και καποια ''κριτηρια'' για την επιλογη του συνταξιδιωτη.

Αν και η ταλαιπωρια προερχεται κατα πρωτο λογο απο οδηγικους παραγοντες και κατα δευτερο απο θεματα νοοτροπιας , θα επελεγα σαν βασικο προτερημα τον χαρακτηρα του αλλου σαν ανθρωπο.....για εμενα τουλαχιστον ειναι αδιαπραγματευτη προδιαγραφη.

Μετα θα επρεπε να ταιριαζουν οι μοτοσυκλετες (τυπος/κυβισμος) -μεσες ακρες- γιατι οσο και να συμβιβαστουν οι αναβατες , blackbird με ΧΤ δεν πανε μαζι!

Και βεβαια να ταιριαζουν οι αναβατες κατα την οδηγηση και κατα την νοοτροπια πανω στην ασφαλτο.Οσο και καγκουρες μπορει να ειμαστε σε μια ''ψιλη'' κυριακατικη , κατα το ταξιδι ξερουμε οτι θελει σταθερο ρυθμο χωρις σμαμπανεβεσματα (που ο αλλος ισως δεν δυναται να ακολουθει) , και ηρεμια με προσπερασεις κλπ.

...και μια και μιλαμε για συμβιβασμους στην οδηγηση , εδω θα πρεπει να σκεφτουμε μηπως τον μεγαλυτερο συμβιβασμο πρεπει να κανουμε εμεις οι ιδιοι γιατι οπως λεμε οτι ο αλλος εχει το προβλημα , ισως εκεινος να διηγειται μια αντιστοιχη ιστορια δυο ποστ πιο περα οτι εμεις ειχαμε το προβλημα.....

ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    οχι σταματημα για βενζινη-
    ερωτηση:''εσυ δεν θα βαλεις?''
    απαντηση:-''...οχι εχω εχω!''

..και μετα απο 20 χιλιομετρα να κανουν νοημα για βενζινη!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Το εύκολο είναι να ταξιδεύεις μόνος... το δύσκολο είναι να βρεις την κατάλληλη παρέα... αλλά αν την βρεις τότε το ταξίδι γίνεται απολαυστικότερο...
    Ίσως να υπάρχουν στιγμές που προτιμάει κάποιος και επιλέγει το μοναχικό ταξίδι, και καλά κάνει, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά αν αναγκαστικά ταξιδευει μόνος επειδή δεν βρίσκει κατάλληλο συνταξιδιώτη...
    Υπομονή, ψάξιμο, και θετική σκέψη θα βοηθήσουν να βρεις φίλους για να κάνεις ταξίδια παρέα...χρειάζονται αμοιβέες υποχωρήσεις, συμβιβασμοί ομαδικό πνεύμα και προσπάθεια από όλους όσους συμμετέχουν σε ένα ταξίδι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...

...και μια και μιλαμε για συμβιβασμους στην οδηγηση , εδω θα πρεπει να σκεφτουμε μηπως τον μεγαλυτερο συμβιβασμο πρεπει να κανουμε εμεις οι ιδιοι γιατι οπως λεμε οτι ο αλλος εχει το προβλημα , ισως εκεινος να διηγειται μια αντιστοιχη ιστορια δυο ποστ πιο περα οτι εμεις ειχαμε το προβλημα.....

+πάρα πολλά φιλαράκο!!!!!!!!!Μεγάλες αλήθειες δυστυχώς...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 12:36
  2. Για ποιο Γιώργο να λέει?...
    από z_armagedon στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 09:23
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2009, 17:02
  4. Για ποιό λόγο...
    από motaba στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks